Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen ismerem a pacákot Ne kérdezz róla mert itt is szokót figyelni a fia. Szóval majd szóban. De előre is annyit vigyázz vele.
hát figyu akkor van vele bajom amikor többen motorozunk mert akkor nagyobb a tempó mint amikor egyedül megyek, fogyasztásba nekem tökéletes mert 120-140es utazóval szoktam menni és ugy 4.6litert eszik és ezzel a tempóval már lehet haladni nekem olyan 160ig viszonylag jol megy a gép de utána mintha elvágták volna nem tudom miért amikor állítgattuk a karbit, hogy többet kapjon joval jobban ment de karbi szinkon állítás után gyárira lett vissza állítva minden rajta és ugy megint belassult... lehet keveset kap? most vettem bele gyertyát meg gumikat akarok és jöhet a következő év :)
én még szerintem nem is beszéltem veled :) szóval nem :P
egyébként ismered a tiszaujvárosi zzr bontós pacákot?
Köszi!
helo.én ugytudom 10W20 villaszáranként 420ml kell bele.
Hali!

Meg tudja valaki mondani mennyi olaj kell a teleszkópokba ?
600 D modell, 1991, lehet én vagyok vak, de nem találtam a manualban..
előre is köszönet
Hát az enyém sem egy egy aszfalt szaggató gyorsulásban . Pl a 900 cbr-em az.De eszi is a gumit. Viszont a zzr-el 200 felett is kényelmesen érzem magam a cbr- ről meg le akarok esni a szél miatt.
Van valami bajod vele? Nem Te kértél valamikor csomag akasztót?
500as hát fogalmam sincs, hogy jol megy-e kategóriájához képest mivel még nem mentem másik zzrel de szerintem egy kicsit lomhácska... azt lehet csak én várok el tőle sokat nem tudom neked 400as?
Egész jól tippeltem :D
Mimokon ott vagy? Tavasszal esetleg egy Bükki kerülőt tehetnénk.
Igen Barcikán ott voltam lehet pont elkerültük egymást Szombaton is ott voltam
A tiéd is 400-as? Jól megy a zizi nálad semmi problema?
kedves attix1

szeretnék veled találkozni akár a MIMOKON át vagy csak ugyis nem lenne lényeg Barcikán tavaly üldöztelek de csak a motorodat találtam meg kedves Márkatárs mivel énis miskolci vagyok :) remélem gurulhatunk minnél hamarabb egy nagyot a zzreinkel :D
Majdnem ezelőtt 4 évvel + évente 3 ezer akkor =45 ezer
400- as stim 92 stim akkor Te "nyerted" meg a 600 cc zzr-t motor
A többi fórumozó merre van? A
képek hozzá
Szerintem a technika '92-es 400ccm-es és a km óra állása 58712km+-140
400? 92/93?
pont mint az enyém! szép!

egyébként aki eltette a gépét sajnálhatja, szuper idő volt a héten, sosem motoroztam a már felszerelt karácsonyi fények közt 10 fok felett. szép hosszú a szezon
Sziasztok!

zzr 1100-hoz 4:1-be leömlő eladó!

Hívj megegyezünk!

70 5761477 vagy czako20@freemail,hu
kihalt a fórúm nincs a földön egy zzr es
Találós kérdés melyik a képen a zzr? és hanyas kiadású köbcenti km állás
Ennyiért megérte még bontani is.
Na, már meg is vette valaki...
Szia!

A D modellhez, csak a D-jé jó, az 6 csavaros, az E modellé 8 csavaros.
A rögzítési pontok nem fognak stimmelni!

E modellhez van plexim, használt.
D-t szerintem a Gyulától tudsz szerezni.
e-bay-en elég olcsón vannak
üdv!
kéne nekem egy plexi D modellre nem tom jo-e másé ha igen jöhetne az is!
Ez nagyon patika gépezet!
jaja, erre a száz lenne a reálisabb, mint a kétszáz. de az utazás miatt erős a kényszer, szerintem megy ez még lejjebb...