Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

péntek - szombatra jó időt mond és majd csak vasárnapra mond esőt !
Én fényképezted ,de sajnos nem látszik rajta. Nem néztem ,hogy az hova megy :S
Az időjárást elnézve sajnos nem hiszem ,hogy lesz gurulás :(
Üdv! Ha valaki véletlen szerelés közbe fényképezgetett, és le van neki fényképezve hogy hova megy az alapjárat állitó bovden és lehet is látni a képen annak nagyon megköszönném ha feldobná ide nekem:)
Ezzel géppel még nem voltam visegràdon
A hétvégén egy kis gurulás valamerre ?
Én hirtelen felindulásból indultam el miután összeraktam a technikát Nem volt terv.
És nekem nem is szóltatok ?!
Pedig én is gurulgáztam éppen !
ÓÓÓ, ezt majdnem elfelejtettem, ma láttuk...
Nem éppen, ZZR, sőt, nem is Kawasaki, de élőben nagyon jól nézett ki. Még én is ezt mondom rá, pedig én nem vagyok oda értük...

A színe élőben szebb volt...
És rajta vagyok önmagam is :) Folyik ám az értekezés a motorokról :D (Pontosabban az én motoromról )
Tegnapi fotók...

Ma ismét két kerékre ültünk, csak nem a motorokra, hanem biciklire. Budapest, Blaha Lujza tér - Vác - Budapest, Blaha = 80 km
A lábaim leszakadnak.... de szép volt
már itt vagyunk (tegnap reggel jöttünk), tíz után lesz a "civil motorozás" a pályán, délután egytől pedig a versenyek.
Szia Kill
Köszönöm kérdésed megvagyok ,természetesen olvasom a fórumot,csendes megfigyelő vagyok . Foltok szerencsére nincsenek,fájdalmak vannak de semmi komoly . A moci sajna nem úszta meg ennyivel,a mosás nem vitte le a karcokat ,eléggé csúnya,de majd a téli nagy-szerviz megoldja. Sajna új fényezés szükségeltetik. Asszony csak pár nap elteltével tudta meg a hírt, de jól fogadta . Olvasom hogy voltatok gurulni remélem jó volt .
Királyfi!

Ha olvasod a fórumot, írj már valamit, mi van veled?
Lettek e kék-lila foltjaid, a motorral mi a helyzet, egy jó mosás után?
Nagy a baj, vagy csak kis karcolások, esetleg polírozással eltűnik, a nagyja, vagy sem...
A ruhád, láttam egyben volt szépen!
Kipufogókkal, mi a helyzet, láttam a karbon szálat kicsit megkezdte a murva...

Valamit írj már!
Asszony hogy fogadta, adott neked mi?

Na pussz!
Gondolom 11 től.
Sziasztok!

Egy órája jöttünk haza kb.
Gurultunk egy jót, a barátoknál megálltunk játszottunk, ebédeltünk, egy másik karikával haza.
Jó volt, majd megnézem milyen képek lettek, és töltök föl egy párat...
Jó motorozást mindenkinek!
Mikor indultok?....aszondják valami délben kezdődik?....mi is megyünk páran csak épp korábbra gondoltuk....
programajánló holnapra: Balassagyarmat délelőtt 11-től

mi már itt vagyunk, hibátlan a buli
Gurultam egy jót miután megcsináltam a tömítést a légszűrőháznál :) Csináltam fotókat is ,hogy lássa mindenki nem csak szétszedve van a motor . Tinnyénél belefutottam Misiékbe :) Beszélgettünk egy sort és vágta tovább. Képek . Remélem nem ez volt az utolsó gurulás
Az jutott eszembe ,hogy mennyire van meleg a szívóágnál? Esetleg a légszűrőházra ragaszthatnék körbe nyílászáró tömítést. Könnyen formázható és lágy.
Hát szétszedtem a légszűrőházat. Sajnos arra következtetésre jutottam ,hogy kell egy tömítés telibe és akkor jó lesz a dolog. Vagy gondoltam arra ,hogy kinyomom körbe sziloplasztal a házat,megvárom még kikeményedik és az talán úgy viselkedik mint egy tömítés. Nem is tudom miből kéne tömítést vágni :S valami lágyabb gumi kéne.
Szegény szép motort így tönkre tenni ....
Én most rakok fel egy kis kijelzőt, óra , hűtőfolyadék hőmérséklet, levegő hőmérséklet, valamint feszültség kijelzőt tud és pont befér a műszerfal és a plexi közé
Holnap pedig felbarkácsolom végre a doboztartó konzolomat mert most a túrán is láttam, hogy praktikus. Az anyagokat és a 3 dobozt már megvettem de a konzolt még csak elméletben raktam össze.
Remélem még jön valami kis eső nélküli hétvége és lehet majd hasítani.
Megint írnék egy kis beszámolót és várom a véleményeket. (Kill most ne nézz ide mert ,megint "sufni tuning" . Amúgy akartam menni motorozni csak elromlott az idő ) Sikerült csavart vennem a kormányadapterhez, bár 8.8-ast akartam venni ebből a méretből csak 12.9-es volt,de hát kormány adapter révén fő a biztonság. A befogókat feltettem 8.8-as csavarral menetrögzítővel és jól rá lettek húzva. Az adaptert majd így egyben szeretném feketére festeni.(Meglátjuk hogy sikerül) Még hézagolót kell alá tenni ennek már meg vannak a méretei ,csak megfelelő anyag kell hozzá. 24mm-t kéne kihézagolni és 12-es anyag kéne hozzá, folyamatban van a dolog :) Kormányt megint csak ideiglenesen tettem fel egyet ami itthon van. Szerintem nagyon baráti az üléspozíció :) Még nem tudom milyen kormány is kéne ,de nem akarom ,hogy nagyon széles legyen ezért olyan lenne jó ami a befogáshoz közel emelkedik. Erről is véleményt szeretnék kérni :) . Kéne szerezni valami túra plexit ami megint csak a csavar után szépen emelkedik. Ennek 2 nyomós oka is van az egyik ,hogy a magasabb kormány miatt ugye a féktartály beleérne a plexibe elég jól, a másik pedig ,hogy a megváltozott ülés pozíció miatt pont az arcodba vágna a menetszél. Sajnos most az akció egy kicsit megfeneklett,mert első gumit,hátsó tárcsát és hátsó fékbetétet kell vennem ami sajnos szépen lesoványítja a pénztárcát. De ami késik nem múlik szerintem megéri,a végeredmény tuti jó lesz . Valószínűleg még a mai nap folyamán a légszűrőház és a karbisor közti hézagot meg fogom nézni. Remélhetőleg sikerül orvosolni a hibát és a motor jobban is fog menni, nem is fog ennyit kajolni és ha ráhúzom a szívatót nem ugrik 4e-re a fordulat. Véleményeket, bárminemű hozzászólást segítséget, akármit várok :) (Kill remélem nem fog szóban megölni )
köszi a segítséget!
Szia!

Tudok segiteni! adatlap!