biatorbágyon legyártják az eredeti alapján, fillérekből, és jó eséllyel megvárható. az öreg száma már nincs meg nálam de a "biatorbágy+bovden" -re biztosan kiadja...
Sürgős kérdés:
1, ZZR 600 1991 (D) és 1993- (E) kuplungbowdene különbözik?
2, hol lehet M.o-n ilyet rendelni? csak a bowdenszervízt találtam, meg a CMA-t vagy mit, ahol csak 2 7 múlva lenne, bowdenszervízbe meg el kellene küldeni, majd vissza stb. Ebay-ről viszont 3 nap alatt ideérne, ezért is az 1. kérdés.
sziasztok.segitséget kérnék.nincs valakinek véletlen vagy nem tud valahol zzr400 vagy 500-as karburátorsort.aminek nincs kikopva a bilenötendelye.gyulának nincsen!S.O.S!
A 4 jegyűnek is km-t kellene számolnia ha jól működik.
Én általában a túra kilométereit számolom vele, van aki olajcsereperiódus mérésére használja. A 3 jegyűt meg tankoláskor nullázom a nullázópöcök megnyomásával. (Általában 200km-re tankolok, a kis zizin nincs benzinszint visszajelző) A 4jegyűt a pöcök óramutató járás szerinti elforgatásával tudod nullázni, ha jólrémlik
michelin pilot road 2 és 3. nem olcsó, de viki 600-as hondáján kb 25 ezret elment hátul, vagyis sokkal jobban megéri mint egy kedvezőbb árú, amit ledobsz 6000 után...
Sziasztok :) lenne egy kérdésem megint csak :) van ugye a kilométer / h mérőm ami mutatja asebességem abban az rába ugye benne van a megtette edigi legtöbb kilométer és a hejzetleges megtet kilométered "bocsi a rosszul irtam de nem ez a lényeg " :) és ugye van a fordulatszám mérő órám abban is van egy 4 tagból álló számláló ! Na a kérdésem az lenne hogy az mit számlál? mert az edigi megtet kilométert a motorral azt vágom azt is vágom hogy a jelenlegi megtet kilométert látom de mi az ami a fordulatszám mérőben van ! előre is megköszönném a válaszokat :) Ui: Tippelek én az üzemórára ! Üdv : Gabi
Haha :D ezt magyarra is lefordítanád :D Mondjuk egy típus ajánlat ami a megfizethető kategóriában van? Néztem én gumikat de hát a határ a csillagos ég.
Azt hiszem valahol meg van az e-mail címe. Rá kérdezek van-é neki valami :) Első gumit arra gondoltam ,hogy hátul Conti Road Attack van és elég jó állapotban ezért veszek előre is olyat. Kill-nek van asszem ilyen szett. KillBill milyen a RoadAttack szett?
Kösz!Ha csak tudok élek a lehetőséggel!Szép volt együtt a sok Moci!Jó Motorosnak lenni!A Bátrak Versenyére is el akartam menni-a múlt évben nagyon tetszett,de csak a jövő héten megyek Haza!
91-es D: 54011-1301
93-as E: 54011-1326
Sürgős kérdés:
1, ZZR 600 1991 (D) és 1993- (E) kuplungbowdene különbözik?
2, hol lehet M.o-n ilyet rendelni? csak a bowdenszervízt találtam, meg a CMA-t vagy mit, ahol csak 2 7 múlva lenne, bowdenszervízbe meg el kellene küldeni, majd vissza stb. Ebay-ről viszont 3 nap alatt ideérne, ezért is az 1. kérdés.
Előre is köszönöm a segítségeket!
Üdv Géza
túra km számlálók - trip meter A/B
ilyesmikre keress
a túra km számlálók egymástól függetlenül nullázhatók
Hmm, ha megint belebotlanánk egy akciósba
Én általában a túra kilométereit számolom vele, van aki olajcsereperiódus mérésére használja. A 3 jegyűt meg tankoláskor nullázom a nullázópöcök megnyomásával. (Általában 200km-re tankolok, a kis zizin nincs benzinszint visszajelző) A 4jegyűt a pöcök óramutató járás szerinti elforgatásával tudod nullázni, ha jólrémlik
De két hét múlvára már a gumik és a lánckerekem is ki lesz cserélve