Sziasztok.Lenne egy kérdésem felétek.Kinek mennyit fogyaszt a ZIZI 400-as.Pl. varos,vegyes és országúton.Azért kérdezem mert a motor szerelés elött jobban fogyasztott a párom motorja mint most.Elöre is köszönöm a választ.
Tudom, hogy semmi közöm hozzá, és ne is érts félre nem akarlak megbántani, de megvetted ezt a motort, ha jól tudom nem voltak papírjai, így csak telken belül, vagy tréleres szállítás után zárt pályán tudtad csak használni. Majd elkezdted a papírokat intézni... remélem jól tudom, és nem egy másik motorral/motorossal keverlek össze. Ha igen, már most elnézést!
Tehát ha ez így van, ahogy én levezettem.
Konkrétan nem is használtad, a motor a garázsban a szerelőnél állt. Tehát no rutin, tapasztalat.
És már is egy nagy tesó? Csak mert van rá lehetőség... ugyan annyi lesz még! Illetve, ha az olyan olcsó, hogy ennek az arából megvan, akkor ott valami baj van!
Oké-oké, ne legyen mindenki olyan "túlbiztosított", mint én na de...... ez biztos, hogy jó ötlet?
Persze én csak józan paraszti ésszel gondolkozom...
hát, jól belevágsz (erő és költségek terén is), de sok sikert hozzá: Barbinak is bejött a 14-es, alig egy év motoros rutin után, ez is csak ész/tudás kérdése... az erős géppel lehet lassan menni, de fordítva nem
A nagytesorol volna szo... Sajnalnam, ha elbontanak... :(
Tudom, nem az a kimondott kezdo motor, de ha ugy alakul, akkor valahogy csak meglennenk egyutt... :)
Lehet, csak szövegértelmezésben vannak gondok. '93-ban kezdődött az E sorozat 2006-ig, ezért furcsállom, hogyan lehet, hogy húsz éves az utolsó sorozat. De ha arra gondolt, hogy húsz éve indult útjára az E sorozat, akkor az valóban úgy van, a '93-tól ismert formavilággal gyártották. Első blikkre az utolsó sorozat az utoljára - utolsó évben -gyártott sorozat jött le. Így most már helyre kerültek a dolgok, mit is kell érteni alatta.
a tisztelt birkaság megkéri, hogy tárja elénk bizonyítékait (1993, a ZZR400/600 E sorozat bemutatója.)
de kezdem kapisgálni, h mire gondol... ha a ZX-11-ről van szó, az jogos: ott egy betű lemaradással, 93-tól jött a D-széria.
http://www.jofogas.hu/budapest...