Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kedves vasárnapi túra résztvevök!

Aki a Kawa Lime partyn részt vett és regisztrált, az NE hadja otthon az ott kapott csákvári fagyizòba szóló kedvezmény kuponját!

ZZR fórumgurulás, szeptember 9.
Találkozó: 09.30-kor, M1/M7 kivezető,
AGIP kút. Résztvevők:
- Kutya.
- Bendegúz
- tHUNder
- KillBill
- CEDASY (Tamás)
- Királyfi tavaly kihagytam idén nem
fogom :-) ott a helyem
- Ftora77
- Fercsike
- zseton
- Peeter
- Orsi (Bíborlila ZZR 400, akinek
bemutattam a ringen, már ismeri)
- Zizz (Bence és Kriszti)
- Scalare(Megoldódott a koli )
- SzabóZ
- Kappa
- Öcsilaci (a barátomnak zzrje
van...akkor mehetek én is?)
- RamAir
ok, szólj, ha aktuális, és intézzük.
mivel vagy hat éve nem dolgozom a bárdiban, aligha
Csak egy hónappal tolódik a lánckerék - lánc szett. Most váltottam munkahelyet és majd csak a következő hónapban kapok fizut. Nem elfelejtve csak kicsit napolva.
Kutya Úr ha szépen megkérem nem tudna küldeni nekem egy Bárdis cikkszámot a légszűrőre ?
jó is az, amikor házon belül van az "ájemef"
szia,
negyven körül van - küldd át a gép adatait (cím az adatlapon), és megnézem pontosan.
én direkt 150/70 et kerestem a hatkilósra anno: mivel több így a szabadmagassága, sokkal jobban dönthető, mint a gyári 160/60-nal. A 170-180 meg felejtős, tök felesleges, csak nehezebb vele átdönteni a vasat, mást nem "okoz"...
ahogy gondolod, majd visszaküldetem a cuccot. sokat azért ne nyúzd így a vasat, nehogy megegye az első lánckerék kihajtását/csapágyát...
Sziasztok!

Tegnap folytatódott a khana gép újjászületése. :) Nagyjából ugyanott tart, mint a legutóbbi jelentkezésem óta, leszámítva, hogy ki lett cserélve a váz. :)

A hátsó lengőkar kiszerelése gyerekjáték volt, ezáltal a lánccsere sem gond. A blokk ki- és beszerelése viszont már izzazsztóbb meló. Igazából 3 emberes, de mi csak ketten voltunk. Jó lett volna még egy ember aki navigálja az emelőt. Az első villa kiszerelésétől is jobban féltem, de szerencsére az könnyen ment. Igazából minden nagyon logikusan és jól átgondoltan van megcsinálva, eszüknél voltak a japán mérnökök. :)

Sajnos egy újabb csavar tört el, a középsztendernél az egyik megadta magát, és elég sok idő ment el a takarítgatásokkal.

Ma folytatódik a project a sallangokkal, és remélhetőleg már indítási kísérletet is fogunk tenni. :)

Ha összeállt a gép, akkor sok minden újra le lesz szerelve a szinterezés miatt, de most időhiányban vagyok, úgyhogy előbb legyen összerakva minden. :)

Képek tegnapról: https://picasaweb.google.com/1...
r17.hu - elég jó gumiárai vannak. a gyári gumi méret: 120/60 R17 elöl 160/60 R17 hátul. a 170/60 R17 még éppen elfér a villánál hátul.
Na, mi van, az IMF nem játszik?
Mit fizetnél akkor évekig...?

Szia Kutya,

Beszéltem a pénzügy miniszteremmel (feleségem) és azt mondta , hogy ha még megy akkor most nincsen rá keret. De következő hónapban már elvileg mehet. Remélem még időben szóltam !

Azért köszönöm.
Helló!
Látom lánc szettről csevegtek. Az enyémre (1100-ra) mennyiért lehetne venni egy szettet?
Nekem 170/60 R17 van fent,az még elfér.
A 180-as szerintem már nem.
nem tudjátok 600-as zzralá hanyas gumit lehetne tenni max:

me gyárilag 160/60 ZR17

és most egy fika 150es van rajta lekell cserélnem...

valahol jo áron gumi? az se baj ha párba jönne mert az elsőt is akarom cserélni
Még nem feszítettem, de látom, hogy nem tudok már annyit utánhúzni mint amennyit nyúlt.
nem vagyok jós, de nekem a hatkilóson 41 000-nél kezdett el szólni a lánc, mint az ökör, és meg is nyúlt rendesen, de csak 44-nél lett kicserélve...
Feszíteni feszítettél rajta vagy csak ránézve szomorúan láttad hogy nyúlt?
Akkor még egy kérdés. Ilyen megnyúlt lánc mellett még kibírja a túrát ?
megoldható túra közben, persze csak légkulcs, emelő, nittelő és hasonló apróságok kellenek hozzá

felviszem szívesen, de a cseréd már neked kell megoldanod otthon, vagy egy szervizben.
Igen légyszíves ! Valamint macera kicserélni ? Esetleg megoldható ott mikor együtt vagyunk ?
ezek több mint egyértelmű jelek meg tudjuk oldani vasárnapra - vigyek egyet?
Szia Kutya,

A vasárnapi találkozóra esetleg el is tudnál hozni egy ilyen szettet ?

A tünet a következő:
Menet közben sebességi tartománytól függően ütemes brummogás szerű hang jön a lánc felől. Okosok azt mondták, hogy ez tipikus esete mikor a lánc megnyúlik. Igaz ami igaz meg is lazult a láncom amióta hallom ezt a hangot. Már lassan 3cm a mozgása a láncnak ha elul megemelem!

Ez tényleg a cserére utaló jel ?
a köhém szigorú előírásai szerint kell műszeregység, irányjelző és fénykürt visszajelző valamint km-óra, de a gyakorlatban ha ráteszel egy kétezer forintos bicaj sebességmérőt, az is megfelel.