Csak egy hónappal tolódik a lánckerék - lánc szett. Most váltottam munkahelyet és majd csak a következő hónapban kapok fizut. Nem elfelejtve csak kicsit napolva.
én direkt 150/70 et kerestem a hatkilósra anno: mivel több így a szabadmagassága, sokkal jobban dönthető, mint a gyári 160/60-nal. A 170-180 meg felejtős, tök felesleges, csak nehezebb vele átdönteni a vasat, mást nem "okoz"...
Tegnap folytatódott a khana gép újjászületése. :) Nagyjából ugyanott tart, mint a legutóbbi jelentkezésem óta, leszámítva, hogy ki lett cserélve a váz. :)
A hátsó lengőkar kiszerelése gyerekjáték volt, ezáltal a lánccsere sem gond. A blokk ki- és beszerelése viszont már izzazsztóbb meló. Igazából 3 emberes, de mi csak ketten voltunk. Jó lett volna még egy ember aki navigálja az emelőt. Az első villa kiszerelésétől is jobban féltem, de szerencsére az könnyen ment. Igazából minden nagyon logikusan és jól átgondoltan van megcsinálva, eszüknél voltak a japán mérnökök. :)
Sajnos egy újabb csavar tört el, a középsztendernél az egyik megadta magát, és elég sok idő ment el a takarítgatásokkal.
Ma folytatódik a project a sallangokkal, és remélhetőleg már indítási kísérletet is fogunk tenni. :)
Ha összeállt a gép, akkor sok minden újra le lesz szerelve a szinterezés miatt, de most időhiányban vagyok, úgyhogy előbb legyen összerakva minden. :)
Beszéltem a pénzügy miniszteremmel (feleségem) és azt mondta , hogy ha még megy akkor most nincsen rá keret. De következő hónapban már elvileg mehet. Remélem még időben szóltam !
A vasárnapi találkozóra esetleg el is tudnál hozni egy ilyen szettet ?
A tünet a következő:
Menet közben sebességi tartománytól függően ütemes brummogás szerű hang jön a lánc felől. Okosok azt mondták, hogy ez tipikus esete mikor a lánc megnyúlik. Igaz ami igaz meg is lazult a láncom amióta hallom ezt a hangot. Már lassan 3cm a mozgása a láncnak ha elul megemelem!
a köhém szigorú előírásai szerint kell műszeregység, irányjelző és fénykürt visszajelző valamint km-óra, de a gyakorlatban ha ráteszel egy kétezer forintos bicaj sebességmérőt, az is megfelel.
Aki a Kawa Lime partyn részt vett és regisztrált, az NE hadja otthon az ott kapott csákvári fagyizòba szóló kedvezmény kuponját!
ZZR fórumgurulás, szeptember 9.
Találkozó: 09.30-kor, M1/M7 kivezető,
AGIP kút. Résztvevők:
- Kutya.
- Bendegúz
- tHUNder
- KillBill
- CEDASY (Tamás)
- Királyfi tavaly kihagytam idén nem
fogom :-) ott a helyem
- Ftora77
- Fercsike