Egy jó pár évvel ezelőtt, amikor kint jártam Egyiptomba, elmentem Beach Buggy-zni!
Kisesebb csapatokban mentünk kora hajnalban fél 4-kor meglett a napi táv, a napi program... bla-bla-bla...
Éjszaka jöttünk haza, még este egy oázisban találkoztunk a többi csapattal, és együtt mentünk "haza".
Mivel ott nem volt közvilágítás, teljesen mentes volt a terület, minden féle fényszennyezéstől, gyönyörű látvány volt (hozzá teszem a csapat elején mentem, én voltam a harmadik quados), ahogy a homokbuckáról hátra nézve, egy több mint 200 quadból álló fénykígyó jött utánam... Ez örök emlék.
Aztán megálltunk mindenki leállította a quadot, és azt a csillagos eget, soha nem felejtem el!
Gyönyörű volt!
Ezt kívánom, mindenkinek, hogy élje át!
Sziasztok!
Köszönöm a szép napot, és a lehetőséget!
Elnézést hogy nem tudtam mindenkitöl elköszönni, de 19h kor jelenésem volt a munkahelyemen.
Pont beértem
Köszi a szervezést, a társaságot, az élményt és a képeket. És elnézést, hogy nem köszöntem el rendesen, de nem tudtam, hogy esztergomban is lesz megálló, nekem meg már sietni kellett. Úgyhogy ezúton is sziasztok!
b
Hétvégén megyek haza az lesz az első ,hogy levetkőztetem a motort Muszáj megnéznem a légszűrő csatlakozást,ez így nem járja ,hogy falsot szív . Sufnisan nem oldok meg semmit ami ZZR :D Igényes lesz a kormány adapter is Jobb lesz mint az lsl Amúgy is kutya azt mondta ZZR túrakormánnyal az igazi És ő már csak tudja végig járta az összes szériát
Hát bár kutyának a szervezést meg köszöntem már személyesen,többieknek pedig ,hogy jelen lehettem :) De azért köszönöm én is a jó társaságot :D Egyébként én most keveredtem be a koleszba pedig otthon csak kajálni meg pakolni álltam meg.(Igaz az örsön 1 órát kellett várnom a hév-re ) királyfi a gépnek meg jobbulást,bár ekkora csövekkel senki nem nézi azt a kis törést
SM galéria
Én oda félve mennék vissza a tavalyi emlékek után!
Viszont a 3. Kawa kanyarra jöttök?
Ok, nem rossz, de még meglátjuk!
Ok..., vettem! 7végén lesz egy kis időm ötletelni!
Ha van vkinek jó ötlete..., kivele!
Ez jó!
Egy jó pár évvel ezelőtt, amikor kint jártam Egyiptomba, elmentem Beach Buggy-zni!
Kisesebb csapatokban mentünk kora hajnalban fél 4-kor meglett a napi táv, a napi program... bla-bla-bla...
Éjszaka jöttünk haza, még este egy oázisban találkoztunk a többi csapattal, és együtt mentünk "haza".
Mivel ott nem volt közvilágítás, teljesen mentes volt a terület, minden féle fényszennyezéstől, gyönyörű látvány volt (hozzá teszem a csapat elején mentem, én voltam a harmadik quados), ahogy a homokbuckáról hátra nézve, egy több mint 200 quadból álló fénykígyó jött utánam... Ez örök emlék.
Aztán megálltunk mindenki leállította a quadot, és azt a csillagos eget, soha nem felejtem el!
Gyönyörű volt!
Ezt kívánom, mindenkinek, hogy élje át!
Szervezünk még idén hasonlót?
link
:(
Abt-képek
Jó volt mindenkit újra látni
Köszönöm a szép napot, és a lehetőséget!
Elnézést hogy nem tudtam mindenkitöl elköszönni, de 19h kor jelenésem volt a munkahelyemen.
Pont beértem
b
Én is sajnálom, de most így alakult! Legközelebb nem lépek le, csak a legvégén, ígérem!
Így most már kezdődhet a suli!
Aztán rosszat ne halljunk felőled!
Remélem sufnituning órád nem lesz... , ha igen, akkor hagyd ott a sulit, vagy iratkozz át másik szakra...
Mi még jót fagyiztunk haza felé jó 20 gombóccal megcsappantottunk a készletet...
Köszi
Kár, hogy olyan hamar elmentél, utána is izgi volt még...
Pussz
Képek itt!
440 km... Neked egy kicsit nagyobbra sikeredett...
Mi, Pesten lakunk, nekünk könnyebb volt... de legalább is rövidebb.