Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Köszi mindenkinek ezt a napot!
De jó kis nap volt ! Jó visszanézni a képeket ...
Itt vannak az én képeim is!

ZZR Túra 2012.09.09
Üdv. mindenkinek.
Köszi a társaságot mindenkinek, Kutyának a szervezést
Én is itthon!
Köszi mindenkinek a kellemes napot.
üdv mindenki . köszönöm szépen mindenkinek aki segített és a többieknek is akik addig vártak ránk ezer bocsánat és köszönet. Rendben itthon , kicsit megtörve de boldogan . Remek nap volt
Sziasztok, jó volt a mai nap is !

ZZR találka 2012.09.09.
Én is hazaértem, fél 7 előtt pár percel.
Köszi mindenkinek a kiváló napot!
Főleg az ebédnél az asztaltársasággal!
Elnézést a Dobogókői leszakadásom miatt a többiektől, csak nem bírtam azt a 40-es tögyörgést, miután majd be sz*r-tam, muszáj voltam sietni!
Mindjárt dobok fel pár képet is! Mármint nem arról!
Mi is haza értünk épségben! 210 km
Köszi mindenkinek, jó volt!

Képek később...
köszi gyerekek, szép számmal összegyűltünk, a többi márkafórum irigykedhet - remek nap volt. A hosszú pihenők ellenére 202 km-t mentünk, majdnem négy órát voltunk aktívan nyeregben, közel harminc motorral!
Képek hamarosan, remélem azóta mindenki otthon, épségben!
igen, mi is 9re megyünk oda... Leszünk páran
Akkor az előzetes találkozó mikor lesz a mammutnál? 9?
Akkor holnap tali!

ZZR fórumgurulás, szeptember 9. Találkozó: 09.30-kor, M1/M7 kivezető, AGIP kút. Résztvevők:

- Kutya.
- Bendegúz
- tHUNder
- KillBill
- CEDASY (Tamás)
- Királyfi tavaly kihagytam idén nem fogom :-) ott a helyem
- Ftora77
- Fercsike
- zseton
- Peeter
- Orsi (Bíborlila ZZR 400, akinek bemutattam a ringen, már ismeri)
- Zizz (Bence és Kriszti)
- Scalare(Megoldódott a koli )
- SzabóZ
- Kappa
- Öcsilaci (a barátomnak zzrje van...akkor mehetek én is?)
- RamAir
A csavarok csak azért ilyenek mert ez volt itthon majd veszek :) AZ egész le lesz festve majd ha tényleg kész
Pofás lett nagyon
Azért a felfogatók egy szinterezésért vagy polírozásért kiáltanak, esetleg barnításért, a csavarokért két év kötél
Ha mindez meglesz, akkor már csak a kép élességéért lesz pofám jártatni a mancsom
Ennyire ne tolongjatok
Megjött a kormánybefogó össze is raktam nagyjából a dolgot. Még az alá kerülő hézagolók vannak hátra no meg egy kormány (ezt csak próbából tettem fel) és maga az adapter kész. Utána jöhet a munka neheze. A bowdenek a fékcső és ,hogy kezdjek valamit a plexivel is. A dolgom nem könnyíti ,hogy jövőre megy műszakira a motor és a hátsó tárcsám kukás :( No meg persze a jó magyar utak olyan kedvesek voltak hozzám ,hogy megütötték csöppet az első felnit. Szerencsére nem komoly menet közben nem érzem ,hogy rázna,de ha elengedem a kormányt rögtön beszitál :S Irány görgőzni.
Egy nagy kérdésem lenne a vasárnapi találkozóról. Volt itt olyan hozzászólás ,hogy a Csákvári fagyisikuponokat tessék hozni. Nem tudom a pontos menet tervet,de Zsámbék felé esetleg lehetne-é menni? Tudok egy jó cukrászdát ahol ha jól emlékszem 2009-től 2012-ig minden év ország tortáját lehet kapni,csinálják az idei cukormentest is. Esetleg be tudnánk oda ugrani?
Szia Kutya !

A hegylakós email címedet szoktad olvasni ?
Küldtem rá emilkét!

Tamás
Hello!
Sajnálom, akkor majd legközelebb!
Ne dolgozz sokat!
Köszi!

Sajnálom/juk, hogy nem tudsz jönni...minél többen vagyunk annál jobb!
Szia.Sajnos nekem lőttek a túrának mert behívtak dolgozni hétvégére.Nembaj majd bepótoljuk:S Balesetmentes gurulást kívánok mindenkinek aki megy és érezzétek jól magatokat
Hellllllllló Mester!
A városból indulsz vasárnap? Mert ha gondolod gurulhatunk együtt is!
Persze csak ha tudjuk az ÚJ masináddal tartani a ritmust...
Ja brutál a kidörentő a vason