Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

érdekelhet. Mennyit kérsz érte ?
Mondjuk nem -ból, hanem -ből, de mindegy!
Erre csak az Üvegtigrisból ismerős mondattal tudok válaszolni:
„Kösz Csoki, sokat segítettél!”

Tehát vehetem úgy, hogy a menetirány nem felénk lesz. Egy oda-vissza autópályázástól nem lennék túl lelkes.
nem muszáj, de ajánlott
Bácsi!

A titkos úticélhoz nekem is az M1 - M7 kúthoz kell mennem?

Legalább az körzetszámot jó volna tudni.
Valószínűleg, én végül nem szedtem ki. A "forró víz" keresőszóra itt a fórumon találsz pár bejegyzést, Kawa70 azt írta, hogy a forró vízzel teljesen nem jön szét, csak lötyögni fog. Ha van hőfokszabályozós sütőd, azzal próbálnám persze fokozott figyelemmel, oda ne kozmáljon.
A műanyagot a tükörszárra gondoltam,ahol rögzítve van a fejidomtartóhoz.
blokk fotó
Szia!

ZZR 600-as E-s blokk 100 lóerős !

kompletten eladó,de bontva is ha neked úgy kell,van komplett Hengerfej --Henger sor a 4 dugóval gyűrűivel--komplett Főtengely 4 hajtókarral 4 Csapszeggel--komplett Karburátor sor --Deknik --komplett Kuplung--komplett Váltó --léptető villa-- Geneártor --Gyújtás Jeladó--Karter--Blokk felek--Vízpumpa--Önindító--és minden alkatrész van ami csak egy motorhoz és a blokkhoz kellhet,friss bontásból,gyújtás elektronikát és az olaj hűtőt kivéve..,, ha van 400-500-as géped de erősebbet akarsz vagy tönkre ment ezt vedd meg, ez 100 lóerős! D-és vázba is jó!1990-től...1993-ig,E-s vázba 1993-2002-ig!400-500-600-as vázba is!van minden a beépítéshez, infó csak itt: hiflo@citromail.hu
Húúú, de jól hangzik, ez a koncertes, vacsizós rész...

Este még a Bazilikánál nem voltam, majd egyszer kipróbálom!
Így már világos. De vissza is tudom így tenni ?
A fényezés nem sérül ?
(most lett egy vagyonért pöpecre fényeztetve a kis zizi. és nem szeretném , hogy megsérüljön.
Forró vizes melegítés rémlik, belemeríted a tükröt, hagyod, hogy a műanyag táguljon, a tükör meg kipottyan. .talán sütőben is lehet, csak vigyázz, hogy a tükörlap ne essen keményre, mert akkor csere. A műanyag lepattintás az nekem sem világos, hogy honnan
a műanygot, hogyan pattintom le? Az nálam olyan mintha össze lenne ragasztva!
Azt tudom ,hogy ha a műanyagot lepattintod akkor egy asszem egy 6-os tőcsavarra van rögzítve maga a tükörszár. De hogy a tükörlapot ki lehet-e szedni
Tegnap este 21:00 körül bedobtam a nejemnek, hogy menjünk gurulni egy kicsit. Mire Ő azt mondta, hogy hova megyünk. Hát mondom menjünk pl.Esztergomba. Ígyhát beöltöztünk és elgurultunk Fótról Esztergomba. Nem szoktunk száguldozni hanem csak tempósan haladni. Azt szoktam mondani, hogy öreg vagyok én már a rendőrös fogócskához.
Nagyon szép a Bazilika Esztergomban este. Szépen ki van világítva. A bazilika mögötti kis erkélyről pont egy koncertre láttunk rá. Jó hangulat volt. Átmentünk a Párkányi hídon a Szlovák oldalra is mert a híd jobb oldalánál van egy jó kis vendéglő a Duna parton. Vacsiztunk aztán komótosan elindultunk visszafelé, egy kis tankolás aztán góóó.
Visszafelé is a 11-es úton mentünk ami nagyon szép erdős és szép a visegrádi Fellegvár is. Az is egy jó uticél.

A tükröt, hogy lehet szétszedni ? Szeretnék bele világítást tenni.
Már várom a szept.9. találkozót.
Ja , viszem a páromat is, tehát CEDASY + 1 fő !

Jó gurulást mindenkinek !
Ha esni fog, tartunk eső napot vagy esőben is motorozunk ?
A régi csapatból szinte már tényleg csak a Jaku, és a Dub hiányzik, no meg az ifjú pár...
Na, szépen gyűlik a csapat!
Tök jó!
Örülök, hogy te is jössz RamAir, tHUNder örülni fog.
ZZR fórumgurulás, szeptember 9. Találkozó: 09.30-kor, M1/M7 kivezető, AGIP kút. Résztvevők:

- Kutya.
- Bendegúz
- tHUNder
- KillBill
- CEDASY (Tamás)
- Királyfi tavaly kihagytam idén nem fogom :-) ott a helyem
- Ftora77
- Fercsike
- zseton
- Peeter
- Orsi (Bíborlila ZZR 400, akinek bemutattam a ringen, már ismeri)
- Zizz (Bence és Kriszti)
- Scalare(Megoldódott a koli )
- SzabóZ
- Kappa
- Öcsilaci (a barátomnak zzrje van...akkor mehetek én is?)
- RamAir
Nincsenek fotók?
Hát, ez nem igaz! Csalódtunk benned!
Igen. Azt kellene valahogy belerögzíteni fixre.
Hát azt hiszem ezt nem hagyhatom ki

- Kutya.
- Bendegúz
- tHUNder
- KillBill
- CEDASY (Tamás)
- Királyfi tavaly kihagytam idén nem fogom :-) ott a helyem
- Ftora77
- Fercsike
- zseton
- Peeter
- Orsi (Bíborlila ZZR 400, akinek bemutattam a ringen, már ismeri)
- Zizz (Bence és Kriszti)
-Scalare(Megoldódott a koli )
-SzabóZ
-Kappa
-Öcsilaci (a barátomnak zzrje van...akkor mehetek én is?)
Nyugi sajnos lesz még ilyen...

Én most értem haza az éjszakai városnézős csajos gurulásról!
Hát mit mondjak, majdnem minden héten megtesszük ezt, jó volt, fotók nincsenek...
Egy jó program volt!

Ja és + 2 fő jön majd velünk a ZZR-es gurulásra (1 motor)
Majd feljelentkezik!

Voltam ma egy kis motorozáson. Felugrottam dobogókőre. Csináltam képet ,de nem lett túl jó. Oda állítottam a motort a sípálya szélére mondván milyen jó kép lesz,majd a tájjal,meg a meredek lejtővel. Hát olyan óvatosan motort még nem toltam :D Lefelé menet sajnos az út negyedénél egy húzós kanyarból kiérve azt vettem észre ,hogy 2 autó jön szembe,Ford Mondeo biztos azt gondolta ,csak ők ketten használják az utat... Hát sikerült a motorral egy powerslideot bemutatni . Egy kis integetés és anyázás,majd a hátralévő utat lefelé enyhén remegő lábakkal tettem meg. Ennél félelmetesebb esetem motorral még nem volt