Érezd magad le ...-szve.
Csak most szólsz?
Akkor szóljál, amikor készülődsz az eseményre, hogy veled tarthassunk...
Régen rengeteg motoros találkozóra jártam, de már több éve nem voltam egyen sem.
Deák Bill volt? Imádom...
Nagyon jól hangzik, de jövőre időben szólj, lehetőleg még a rendezvény előtt!
Üdv mindenkinek
Húú látom a Kill berágott egy picit a fórum témákkal kapcsolatban :-)
Kill nek egy élménybeszámoló .. Július első hétvégéje immár hagyományosan ha jól számolom a hetedik éve motorostali eddig Kisújszálláson de most már két éve Tiszaföldváron . Napsűtés , meleg, hideg sőr, medence, szép csajok , gyönyörű motorok.koncertek ....és reggelig sorolhatnám ,összegezve nagyon jó hangulat. Ez az egyetlen tali amire hajlandó vagyok elmenni.
Ha valakinek van kedve jövőre ki lehet próbálni.
Kedvem az volna (hajjajj), de lehetosegem nincs sajna. :( Sot a jogsim is csak folyamatban van. Viszont 4 kerekkel lehet, hogy kinezek. Van ertelme igy is, lehet mustralni a vasakat, vagy mindenki csak korozni fog a ringen folyamatosan? :)
Mivel itt senkinek sem kell, javaslom a sportmotor honlapján, a saját reglapodon hirdethetsz, ami megjelenik a sortmotorban.
Fotózd le, és rakd fel oda, csak tüntesd fel, hogy D modellre jó, aztán ott a vatera.
Szerintem így tudnád a leggyorsabban eladni.
A vaterán figyelj, az árba kalkuláld bele a hirdetési költséget és a végén a vatera jutalékát...
A Gyulát, meg azért ajánlottam, mert nagyon rendes kompromisszum kész, lehet becseréli neked!
Ajánlj fel x forintot, plusz ezt, és tuti előbb leszel a kívánt terméknél, mint mire te ezt eladod stb...
Igen... néztem neked az ebay-en, de most ott sincs...
A Tóth Gyulát kérdezted már ez ügyben?
Bár, ha jól emlékszem neki most D modelljei vannak, de régről maradhatott neki!
Igen, a 400-600 ülése ugyan olyan!
Azt nem tudom, hogy az E-D modell közt van e különbség.
Itthon nekünk , mind a kettőnknek E modellje van, egy nekem a 400-as Misinek a 600-as...
De, az ülés ugyan az!
szia, jó hogy írtál!
nincs kedved kihozni pénteken a Lime Partyra a vasat? sztem simán nevezhetnél vele az 'it's my lime' sztorira, a "kawa-khana" ról nem is beszélve
Engem ezzel a hátul kapaszkodással ki lehet(ett) idegelni. megváltoztatja a súlypontot, a sofőr és utasa nem képez egy egységet. Akit egyáltalán vittem, azzal közöltem hogy tankon támaszkodik, nem hátul kapaszkodik, nem préseli ki a levegőt belőlem, mert akkor kigúvadt szemmel fogom tövig rántani a gázt, hogy a menetszélből több oxigén jusson a tüdőmbe
Egyébként meg szerelni jó, és kell is néha
Érezd magad le ...-szve.
Csak most szólsz?
Akkor szóljál, amikor készülődsz az eseményre, hogy veled tarthassunk...
Régen rengeteg motoros találkozóra jártam, de már több éve nem voltam egyen sem.
Deák Bill volt? Imádom...
Nagyon jól hangzik, de jövőre időben szólj, lehetőleg még a rendezvény előtt!
Azért remélem jó pasik is voltak
Te szoknyapecér