Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Krirályfi...

Érezd magad le ...-szve.
Csak most szólsz?
Akkor szóljál, amikor készülődsz az eseményre, hogy veled tarthassunk...
Régen rengeteg motoros találkozóra jártam, de már több éve nem voltam egyen sem.
Deák Bill volt? Imádom...

Nagyon jól hangzik, de jövőre időben szólj, lehetőleg még a rendezvény előtt!

Azért remélem jó pasik is voltak
Te szoknyapecér
Üdv mindenkinek
Húú látom a Kill berágott egy picit a fórum témákkal kapcsolatban :-)

Kill nek egy élménybeszámoló .. Július első hétvégéje immár hagyományosan ha jól számolom a hetedik éve motorostali eddig Kisújszálláson de most már két éve Tiszaföldváron . Napsűtés , meleg, hideg sőr, medence, szép csajok , gyönyörű motorok.koncertek ....és reggelig sorolhatnám ,összegezve nagyon jó hangulat. Ez az egyetlen tali amire hajlandó vagyok elmenni.
Ha valakinek van kedve jövőre ki lehet próbálni.

Jöttök a pénteki Kawanapra?
Kutya!

Kedvem az volna (hajjajj), de lehetosegem nincs sajna. :( Sot a jogsim is csak folyamatban van. Viszont 4 kerekkel lehet, hogy kinezek. Van ertelme igy is, lehet mustralni a vasakat, vagy mindenki csak korozni fog a ringen folyamatosan? :)
Már csak azt kéne elérni hogy a D-st becserélje
gyulát jövöhéten tudod elérni.nyaral a héten! kb. két hete voltam nála és volt neki.
Köszi megkérdezem. De amúgy hirdetem ám :)
Mivel itt senkinek sem kell, javaslom a sportmotor honlapján, a saját reglapodon hirdethetsz, ami megjelenik a sortmotorban.
Fotózd le, és rakd fel oda, csak tüntesd fel, hogy D modellre jó, aztán ott a vatera.
Szerintem így tudnád a leggyorsabban eladni.
A vaterán figyelj, az árba kalkuláld bele a hirdetési költséget és a végén a vatera jutalékát...

A Gyulát, meg azért ajánlottam, mert nagyon rendes kompromisszum kész, lehet becseréli neked!
Ajánlj fel x forintot, plusz ezt, és tuti előbb leszel a kívánt terméknél, mint mire te ezt eladod stb...
Az a baj ,hogy vettem egy rossza 3e-ért ennyiért műanyagos megcsinálta volna a mostanit :S Előbb el kéne ezt passzolnom.
Igen... néztem neked az ebay-en, de most ott sincs...
A Tóth Gyulát kérdezted már ez ügyben?
Bár, ha jól emlékszem neki most D modelljei vannak, de régről maradhatott neki!

Egy telefont megér...
Azt már tudom ,hogy a kis műanyag csík különböző a D és az E modellen :S
Igen, a 400-600 ülése ugyan olyan!
Azt nem tudom, hogy az E-D modell közt van e különbség.
Itthon nekünk , mind a kettőnknek E modellje van, egy nekem a 400-as Misinek a 600-as...
De, az ülés ugyan az!
köszi, majd megpróbálom óvatosan kezelni...
Tudtommal típus betegség. Óvatosan kell bánni a 2-essel és együtt élni vele. Vagy drága pénzen cserélni.
400 - ra talál vajon?
Ú, ezt most találtam...
Hát ha valakit érdekel!

Hasonló, mint a miénk...

http://www.ebay.de/itm/Kawasak...
Szia én vásároltam meg a 400-ast Zézétől. Néha kidobja a kettest. Lehet állítani a váltót?
Azt hiszem az enyém törött marad :S Vettem egy rosszat
azt megvették a "ruhával"
én itthon vettem, a nagyzizihez pedig márkanévre szoktam keresni (a doboztartót kappa/givi, a kormányt lsls/abm szavakkal)
szia, jó hogy írtál!
nincs kedved kihozni pénteken a Lime Partyra a vasat? sztem simán nevezhetnél vele az 'it's my lime' sztorira, a "kawa-khana" ról nem is beszélve

simán díjesélyes
Tök jó, hogy apukád is motorozik
Aranyos vagy köszönöm!

Szia Bandi!

Sajnos a te méretedben bőrnacim jelenleg nincs
Egyébként szívesen adtam volna.

Üdv Kill.
HELP

Nincs valakinek egy börgatyója kölcsön péntekre? Má megint csak börbe lehet felmenni a ringre

Farmerban 32-es, konfekcióban 50-es gatyáim vannak...
Engem ezzel a hátul kapaszkodással ki lehet(ett) idegelni. megváltoztatja a súlypontot, a sofőr és utasa nem képez egy egységet. Akit egyáltalán vittem, azzal közöltem hogy tankon támaszkodik, nem hátul kapaszkodik, nem préseli ki a levegőt belőlem, mert akkor kigúvadt szemmel fogom tövig rántani a gázt, hogy a menetszélből több oxigén jusson a tüdőmbe
Egyébként meg szerelni jó, és kell is néha