Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

73 éves és olyan 74-75 éve pecázik és esztergályoz!
Mivel a pontos leírás:
"The risers are placed between the fork crown and the handlebars to raise the bars up 1" (25mm). This will help to relieve wrist and neck pain on long rides. Requires no change of any control cables, wiring, or hoses.
Applications:
-ZX-6 1990-current
-ZZR-600 2002-2005 "

Lehet mindkettőnknek igaza van, vagyis a 2002-2005-ösöknek hosszabb a fékcsövük.
Sztem ez majd akkor derül ki ha valakinek szakad a film (nekem legvalszeg ) és megveszi (egyszer úgy is megveszem ).
Vagy csak jussak ki Németországba kedvenc nagybátyámhoz motorral!
Van még egy lehetőség az LSL csinál "emeletes csutkát" de az nagyon ocsmány. Semmi adapter hanem a csutkát mindjárt a villára.
Ha megemeled a kormányt akkor kell másik fékcső! Legalábbis nekem a fékcső pont fölér a kormányig.
Ha 40e-ért oda adnák az adaptert a hozzá való fékcsövet és egy kormányt akkor nem szaroznék már megvettem volna. Most össze ugrasztottam egy talpat a gyári kormányra. Csak nem tudtam felpróbálni rendesen mert nincs olyan hosszú imbusz csavarom itthon. Ha sikerül megcsinálni az adaptert akkor még a fékcső 8e környék ahogy nézegettem és egy kormány megint 5-10e. Nincs 40 meg 60e-rem csak egy adapterre :S 320-ért veszek egy motort és 100e-ért teszek rá túra kormányt Akkor inkább kettétörik a hátam,majd gyakrabban megállok. Vagy tanulok tovább szorgosan aztán CNC-zek egyet :D
Idézek:
"The risers are placed between the fork crown and the handlebars to raise the bars up 1" (25mm). This will help to relieve wrist and neck pain on long rides. Requires no change of any control cables, wiring, or hoses."
Ehhez amit én szúrtam be állítólag nem kell semmi!
Fékcsőcsere ehhez is kell. Vagy csak nekem van olyan fékcsövem ami az elosztótól pont felér a kormányig?
Most nézegetem, ezekhez amiket Te "mutogatsz" kell még külön egy kormány rúd, ha jól "értelmezem" Régit le-szét szerelni, markolatokat átrakni, stb ...
Macera!

Amit én szúrtam be "csak" alárakod és kész. Ha találnánk egy jó
esztergályost aki ezt reális áron megcsinálná, beszállnék!
Most erre mit mondjak, az én gyárim sem kicsi!
És még süt is!
Az övé nagy, de tuning!
Úgy könnyű!
hmmm, és ezt nem én mondtam...
Mondjuk. ekkora csövekkel, nem lehetetlen!
Jól mondod, egyenlőre...
Kettőt? Egy Zizin!
Ezt látni kéne, el kellene tanulni!
Igaz, ez már nem az én korosztályomnak való.
De nézni még bírok!
Egyenlőre !
Én ezeket nézegettem anno, egyszerű és nagyszerűnek tűnik, nem kell bovden sem fékcső csere.
kormány emelő zzr-hez
Bocsánat Kill ígérem ezentúl szólok elötte
Thunder azért remélem kijöttök holnap, rég taliztunk már, egy kis dumcsi jólenne , lehet viszek két dögös csaj is magammal

Kill én szoknyapecér ? ezt nem is értem honnan veszed
Itt egy semmivel sem olcsóbb társa az LSL-től
Találtam egy átalakítót,de azért sokallom a 40e-ret. 62e egy felső kifli Ilyet én is tudok csináltatni. Csak lézervágó kell hozzá és egy esztergályos.Vélemény? Átalakító
Zizzer!

Ha jól tudom, ma Zizzer Bence névnap van...?!
Szóval ezúton kívánok/kívánunk nagyon sok boldog névnapot.
Minden szépet, jót neked!

Pussz
Remélem csajok is
Jajj, tényleg, ma vagy holnap lehet haza ugrok Sz.Halomra...
Reszkess!
Más téma:

Találtam egy aranyos rendezvényt, ahova szeretnék elmenni, illetve szeretném, ha minél többen csatlakoznátok.

Sajnálom, az ott élő embereket, főként gyerekek...
Nekik ez hatalmas élmény, és nekünk sem kerül sokba, csak az időnket és némi benzint vesz idénybe. Egy kis türelmet, szolidaritást.

Nekünk ez nem tűnik nagy dolognak, de nekik, erőt ad, talán egy újabb évet kibírni, álmodozni, esélyt kapni...
Gondoljátok végig.
Próbálok szervezni egy kisebb csapatot, hogy csatlakozzunk ehhez a már jól megtervezett, kialakított megmozduláshoz.

Kérlek jelezzetek vissza, ha valakit érdekel.

http://www.onroad.hu/hir/ismet-oromet-szerezhetunk-peto-in
tezet-lakoinak.html

Üdv Kill.
Szeva Nagycsövű

Téged is ritkán (igaz engem is) látni erre!
Sajnos nem sokat motorozgattunk az idén
A nyamvadt mókuskerék miatt (is).

Péntek még nem biztos, pályára úgy sem megyek fel, de lehet, hogy Kill-el kiugrunk, egy jó kis Andretti fagyizás bevezetéseként, habár az csak 22:00-ig van nyitva ha jól tudom :(.

Szombatra meg jó volna valami egész napos strandolás. Van valami szép hely amit ajánlani tudnátok? Szívem szerint Lipótra ménnénk (160 km) ha nem volna olyan messze, de mondjuk Mezőköved-Zsóri fürdő is jó, de hát az is 140 km :(. Rukkel tó (az nekem nem annyira jön be)?