Ezt a 10 felettit tartósan elgurultnál produkálta, kakucsról hazafele. Végig 5 számjegyű tartományban a fordulatszám mérő - ami nem jelenti, hogy gyorsan mentem, hiszen lehet, hogy nem váltottam kettesnél feljebb . Fehérváron úgy gondoltam, hazáig elég lesz a tank készlete, várpalotánál már sandán néztem rá, utána meg már reménykedtem, hogy beérek veszprémbe Az első kúton megálltam, a tank alján lötyögött egy-két deci maximum
Akkor az 1,1-essel nem is panaszkodhatok. Kulturáltan (ritka eset) 6-6,5L, átlagosan dinamikusan 7-7,5 (nagyrészt ennyi) de 9L-nél többet még akkor sem evett amikor tartósan elgurult a gyógyszer. A legalacsonyabb fogyasztásokat akkor szoktam mérni amikor Kakucsra megyünk. 100km autópálya oda-vissza, ott meg 70-80 kör, 5,7/100km. Először azt hittem, hogy nem jól látok de legközelebb is hasonlóan vicces volt.
Üdv : Gondolom az adatlapodon szereplő bolt elérhetőségén tudlak téged is elérni ! Vagy az e-mailen ! holnapi nappal jelentkezek délelőtt folyamán ! Köszönet üdv
Akinek 400-as ZZR-je van le tudná írni mennyit fogyaszt? Az enyém '96-os és a pontosan ugyan nem számolgattam,de szerintem kicsit sokat eszik. Szerintem nincs minden rendben a karburalással.
Sziasztok!
Kawasaki zzr 400-as mocim karburátorjában kiszakadt 3 db membrán ilyet keresnék hozzá, és az egyik karbi háza el van repedve szerelő szerint cserélni kell. Kérdésem az hogy lehet e így darabonként venni hozzá alkatrészt, ha van valakinek kérem jelezze.
Ha átszámoljuk nem is vészes az ára, főleg az utóbbinak és mellette szól, hohy ezek új idomok és csak fel kell szerelni őket...Ha rottyra vágnám az enyémet tuti innen rendelnék egy szettet pl ilyet : http://www.aliexpress.com/item... Vagy ilyet: http://www.aliexpress.com/prod...
A motor 2003-as ZZR-250-es
Koszonom!
Kawasaki zzr 400-as mocim karburátorjában kiszakadt 3 db membrán ilyet keresnék hozzá, és az egyik karbi háza el van repedve szerelő szerint cserélni kell. Kérdésem az hogy lehet e így darabonként venni hozzá alkatrészt, ha van valakinek kérem jelezze.