Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor biztosan a szervizelése is egy vagyonba volt, ahogy kellett, vitte a zakarhoz a gépet
Jaszkarira kellett csak, lement a helyi kocsmába inni egy bambit, felszedett valami csajt, aztán húzott haza vele. Emellett nem volt zseton tankolni a törlesztő végett, no meg az Aprókavics miatt. Különben is, iwiw-myvip-facebook képekhez szolgált csak háttérnek
évente 1400 kilométer egy literes sportmotorban? úgy látszik, ezt minden szezonban csak egy hétvégét használták
Lehet, hogy megköveztek, mert nem Kawa de ez a hang valami nagyon, de nagyon... "tutajos"..

Sor 4 ;)
Sziasztok!

Na lassan eldölni látszik, marad mégis csak ez: P.mágnes :)

Kutya és a többiek!
Nagyon szépen köszönöm a tanácsotokat!
Amint meglesz rá a keret az autó eladásból úgy ha lehet egy ilyen ZZR-es talira majd én is ellátogatnék, ha lehet, a régi szép idők emlékére.
Addig is széles utat!
A fórumot azért figyelemmel követem.
Sziasztok!
Szabó Zoltán vagyok.
Március óta vagyok boldog tulajdonosa egy ZZR 600-asnak, és azóta olvasom a fórumot is.
Gondoltam most már illene beköszönni.
Személyesen még csak Tóth Gyulát ismerem, szerencsére közel lakik, sokat segített alkatrésszel,szerszámmal a rendbetételhez .
Remélem előbb-utóbb mással is összefutok innen a fórumról.
További szép estét!
szeptember, második-harmadik hétvége.
Köszi az infót:)
Szia Kutya!

Mikorra szervezed a zzr találkozót ?

Nem akarok lemaradni!
Sziasztok,
A kuplungom megoldódott, csak túl feszesre spanoltam lent a kuplungnál.
Lazítottam rajta és máris szuperül lett kalibrálva.

Egy kérdésem van ! Van valakinek szép állapotú szélvédő plexije zzr400 1993 évjárathoz ? Most fényezik a gépet és jó lenne már szép plexivel összerakni. Valamint egy baloldali hátsó idom is jó lenne, és egy olyan is ami hátul van a lámpa körül...?

Előre is köszi.
ha visszaolvasol itt, láthatod, h 2-3 típushiba van, azok pedig megoldhatók, a kopóalkatrészei pedig egyeznek a 600-assal, vagyis van minden hozzá.
Egész biztató. Az alkatrészellátás mennyire jó, annak ellenére, hogy japán belpiacos a gép?
igen, belpiacosak, és ha gondos gazdától veszed, sok-sok hibamentes kilométer vár rád...
Mindent a ZZR-ről, 250-400-tól 1400-ig.
Sziasztok!

Kérdéssel fordulnék a hozzáértőkhöz. A közeljövőben szeretnék motort venni, és a 400-as ZZR-en gondolkozok.
Ami elsősorban érdekelne, hogy japán belpiacos-e a gép (azt tudom, hogy 250-400 ccm között belpiacosak általában); mennyi a fenntartása és mennyire megbízható?
Sziasztok!

SOS segítség kellene, 90-es ZZR500 gyertyapipa kellene nekem minél hamarabb, ha jó áron lenne akkor négy db, de egy mindenképp!

Józsi
egy praktikus és egy rendhagyó tipp: Z750 Kawa kb 700 -tól, ami egy kiló ráköltésével kajak utcai vadász lesz, és TDM900 (2001-2002) ami szintén megáll 800-ból.
Halihó!

Nézegettem ezeket a szépségeket, de ami tetszik külsőre az az újjabb model 800-as, az pedig bőven a milla felett van, ami meg ugye már...
Lehet hogy beleférne, de akkor semmi másra nem maradna pénz. Pl ruha, szervíz, átiratás, stb...
Egyébként nekem is tetszik, a hangja sem rossz de egy gyönyörűséges ZX9-R-hez képest, azért valljuk be távol van.
A Supermoto-t nem néztem, mert eddig meg sem fordult a fejemben, de azért köszönöm az ajánlást, úgy érzem nem az én világom, de ugye soha ne mondd hogy soha...
Ez V4, akkor hova illan a sornégy varázsa? De igazad van, a sornégy egy unalmas tucatmotor, ennek sokkalta szebb a hangja. Emellett alkalmas nagyobb utakra is, kényelmes, de megvan a adrenalinhoz szükséges erő benne. Viszont ha igazán odacsapós gépet szeretnél, ami nem tűr kompromisszumot, miért nem kalandozol ez a supermotó irányába? Valami nagyköbcentis légkalapács, KTM vagy Husaberg
Egyébként köszönöm a sok jó tanácsot és hozzászólást, mert bőszen olvasom a teszteket, és nézegetem is azokat a motorokat, amiket ajánlotok.

Kicsit csapongok a stílusok között, és valóban ki kell próbálni néhány vasat élőben is ahogyan Kutya mondta.

További szép napot mindenkinek.
Sziasztok!

Nem tudom miért de valahogy bevillant amikor egyszer mentem egy ilyennel, illetve még a régebbi modellel.
Ez viszont így piros színben, kicsit megfogta a tekintetemet...

Pirossszka
én magamnak gyártottam, de korántsem tökéletes megoldás. inkább egy használtat kell túrni az ebayről...

kormánykiemelő, házilag
&rash ugyan nem mondta ki a végszót a válaszában, de ezek alapján nagyon csereérett a láncod. Szerintem ne is feszíts már rajta, mert egy elinduláskor a már most feszes szakasz könnyebben megadja magát és szakadás lesz a vége.
Egyenetlen vagy szakaszos láncnyúlás. A kis csapok a láncban nem egyenlően koptak - ugyanis ez okozza a lánc nyúlását, nem nyúlik meg az anyaga ténylegesen, hanem a kopásból ered. A csapok elkezdenek elnyírodni, ami tényleges láncszakadáshoz is vezet előbb vagy utóbb.
Sziasztok! Viszonylag régóta van egy aggasztó problémám a kis ZZR 250-el. A Baj ott kezdődik, hogy a szokásos "lánchangon" kívül valamiért "susogó" hangot ad a lánc és egy ponton kissé akad...Ezt úgy kell elképzelni, hogy amikor kézzel forgatom a kereket akkor egy részen olyan laza amilyenre azt beállítottam, viszont egy ponton szorul és nyikorog, a lánc megfeszül, majd ahogy ezen a ponton átgurítom újra jó. Ez úgye pl. 100km/óránál nem valami előnyös...mivel váltakozva laza, majd feszül a lánc és mellette elég hülye "susogó" hangot ad, félek egyszer ledobja, vagy leszakad. Ha a láncot lazára engedem akkor "annyira" nem szorul viszont mivel laza, csattog amikor nekicsapódik valamely más alkatrésznek így szélsőséges esetben el is akadhat...ha feszesre állítom akkor viszont szorul és elég tré...Ilyennel még nem találkoztam, kérlek segítsetek kommentekkel. Lehet, hogy a lánckerék jár egyenetlenül mert kapott egy ütést? Vagy csak szimplán csereérett lett a lánc? Egy biztos, hogy a láncvédőket leszerelve is ugyan ezt produkálja, szóval nem ér bele semmibe! Előre is köszönöm a hozzászólásaitokat!

Üdv:
Gábor
Ilyen kéne nekem, de nem szeretnék 70e-ret kiadni érte :S . Nézegettem a gyári kiflit ,hogy mégis ,hogy lehetne megcsinálni úgy hogy vissza alakítható legyen. De olyan átalakító kéne ami takarja a villaszárakat na meg olyan lenne mintha dupla kifli lenne ami lehet ,hogy fura lenne. Akinek át van alakítva tudna feltenni pár képet milyen megoldással van meg csinálva?