Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Tudok segiteni! Adatlap!
más:
szelephézagoló lapkára lenne szükségem
hol érdemes keresgélni, ilyenekkel rémiszgettek hogy csináltatni kell
zzr400 k

köszi!
ahogy nézem ezt még neked kell furkálnod is.
Szerintem az e-bayyel jobbn jársz, olcsóbb is...
http://www.szatuna.hu/szeltere...
Innen tudsz rendelni mindenféle színben, bár még nem vettem fel velük a kapcsolatot, de én is innen fogom beszerezni a 250-eshez.
A vasmag része(amire rá van tekerve a drót) is elég gyalázatosnak tűnik,azért akarok inkább valami másikat bele.
elirtam a telszámot, ez a helyes 70/420-26-80
Tekercseles nem megoldas? Lehet olcsobb is es altalaba jobb mert erosebbre tekercselik. Fesszabalyzo meg szinte mindegy honnan van a lenyeg hogy 5 vezetekes legyen. De abbol is van utangyartott.
Amennyiben valakinek van vagy generátora vagy feszszabályzója ezen modellhez (ami kompatibilis ebbe) kérem jelezzen!
Nem puszira kérem :-)
91es (D model) zzr500/600-hoz keresnék generátort illetve feszszabályzót is.
Milyen ujabb tipusé szerelhető be ebbe a modellbe?
Tel..70/420-26-82, lorke33@freemail.hu
ELőre is köszönöm a segitséeget.
S.O.S.

Egy kérdésem van ! Van valakinek szép állapotú szélvédő plexije zzr400 1992 évjárathoz ? Most fényezik a gépet és jó lenne már szép plexivel összerakni. Valamint egy baloldali hátsó idom is jó lenne, és egy olyan is ami hátul van a lámpa körül...?

Előre is köszi.
Ha valakit erdekel. ZZR 1100 96-os.
Nézd, mi csak jót akarunk, így látatlanban sajnos nem a legjobbak jutnak az ember eszébe... aztán ki tudja, isten adja, hogy szerencséd legyen, rád fér... Ha már a zizivel nem volt...

Úgy is megnézed, kipróbálod, max hívj el egy szerelőt, nézze meg.
Mást nem a Tóth Gyula biztos elmegy...
De a saját szerelőd is biztosan vállalja...
Ennyi kis plusz költséget megér...

De, hát felnőtt ember vagy, tudod te majd, hogy mit kell tenni, ha eljön az ideje.

Sajnálom, hogy már nem evezel!

Üdv K.
Magyarország! Én így szeretlek!
Én is erre gondoltam, megtoldva némi mennyiségű jelenlévő készpénzzel. Vagy ha tényleg valami okosság van a vassal, akkor ott hagyom.
A lehetőséggel most nem élek, igaz úgy néz ki a munkahelyemet ledózerolják, így időm lenne, de ezt idegen nyelvbe fektetem. Még jó, hogy tavaly elment a motor, most nézegethetnék, hogy miből fizessem a tandíjam, mert elmotoroztam
Birtoklási vágy
Főleg férfiaknál figyeltem meg tárgyak terén, legyen az autó, motor, fűnyíró, láncfűrész, szerszámok.
Aztán kezdődhet a csinosítgatás, ha már kezd leülni az inger, ilyenkor kerül fel a kipuffancs, felnicsík, airbrush és még sorolhatnánk. De közben a kunnnyát a molnak, hogy 5Ft-al drágább a nyál bele, meg különben is
a lehetőség adott... egyébként szerencsére nem volt alkalmam megtapasztalni a "fogyó levegő" tüneteit, gyakorlatilag úgy működött a gép, mint most, a tisztával.
Hiányolom, hogy nincs kivesézve, milyen folyamatok játszódnak le a fogyó levegő végett
És mi van ha van pénze megvette, de nincsen rá ideje.
Egyébként állapotfelmérésre majd beviszem valahova.
Egy kicsit azért furcsa, mert valaki megvesz egy ilyen kis spéci gépet, extrákkal Akrapovic kipufogókkal stb, akkor az nem azért veszi, hogy otthon álljon, és az is tuti, hogy ezt nem első motornak vette...
Szia!

Már nem evezek, de köszönöm a meghívást.
Sziasztok!

Holnap este (szerda) fél 8-8 körül találkozó az Andrettiben. (BP. Váci út 13.)
Akinek van kedve jöjjön!

Skyfox, ha netán pont arra evezel, szívesen látunk téged is!

Pussz Kill.
Azt mondta a jelenlegi tulajdonosa, hogy nem használja, és csak áll a garázsban, és az előző tulaj sem használta valami sokat.
Így eladó sorba került, mert felesleges, hogy csak ott álljon.
Semmi sem nem lehet tökkéletes
Meg kell nézni azt a sportlégszűrőt is, mennyi rovar temetkezett oda.