Mi ma értünk haza Nagybecskerekről...
Még múlt héten mentünk ki a nyaralóba motorokkal.
Hát nem egy Korzika távolság, de nem egész 1 300 km-t tettünk a motorokba fejenként... szóval jó volt!
Persze nem motoroztunk minden nap, de pl egyik nap felmentünk Fruska Gora-ra (Újvidék feletti hegység) Olyan, mint nálunk a Mátra...
Sziasztok!
Tudom nem idevágó, de hátha valaki tud segíteni:
A következő fajta sisakhoz szeretnék plexit venni, de az Istenért nem találok a neten ilyet.
Képet teszek fel, a plexin lévő szám a következő: 0452718
Ha valaki tudna segíteni, hálás lennék.
Köszönet előre is
Én a helyedben megvenném a nagytesót! Nekem is az van, és valami hihetetlen brutalitás van benne, és még túrás is. Mivel sportmociról írtál, ahol nem fontos a kényelem akkor azt mondom: Gsx-r 600, vagy 750. A 600-at próbáltam, istenkirály az is, csak 10 ezer fölött.
Suzuki TL1000R. Azt nem tudom a váltója milyen, de a hangja mint az atyaúristen :)
Egyébként meg szerintem bármilyen jó hírű motorral be lehet fürdeni, szóval tutira nem tutsz menni, max a kockázatot csökkented.
b
én nyolc kilóból (ha a kényelem/túrázás nem számít) akkor egy 9R-t, vagy egy gyönyörű 7R-t vennék, simán.
amúgy ennyiből szinte bármilyen sportmotort kapsz, más kérdés, hogy ötéves kor felett már olyat kap 1-2 vas, hogy pont reménytelen állapotú lesz, mire hozzád kerül.
(B verzióként: spórolni hozzá kicsit, és egy csúszott ZX14 -et a tengerentúlról, max. 5000 USD-ből kijön... és az kényelmes is, sportos is, faszállító is )
Akkor viszont kérdeznék... Mert a váltóhibára allergiás vagyok. Nem szeretném mégegyszer átélni.
Szóval milyen sportmotort ajánlotok aminek megbízható blokkja és főleg váltója van?!
A lényeg, hogy sor4 és kb 800e Ft legyen.
Az csak egy dolog. Vajpuhan veszi a sebességet amikor kidobalja akkor is..
Vagy a 2. vagy a 3. vagy a 6.-at fogja kidobalni.Csak idő kérdése .
Gyenge a valtoja. 98- 03 ig mindegyik szar . Ugyanaz a blokk ugyanaz a váltó.
Majdnem megsajnáltalak a múltkor, hogy el kell adjad a motorod. Autót mondjuk nem adnék el azért, hogy motort vegyek helyette, legalábbis átlag élethelyzetben nem, amiben vagyok. Azért a 400 után az R1 tényleg durva, köss életbiztosítást, akár többet is
&rash!
Hidd el nem jó kedvemből adtam el a motort, és most az autót is azért adom el, hogy életem egyik fő értelmét tudjam folytatni, ez pedig a motorozás. Mivel már csak egyedül motorozok, így a kényelem nem számít, a lényeg, hogy lóerőben ne legyen hiány. A kocsi eladom mert különben nem tudnék motort venni, helyette lesz egy kis Suzuki Stift, meg egy R1-es.
Majdnem megsajnáltalak a múltkor, hogy el kell adjad a motorod. Autót mondjuk nem adnék el azért, hogy motort vegyek helyette, legalábbis átlag élethelyzetben nem, amiben vagyok. Azért a 400 után az R1 tényleg durva, köss életbiztosítást, akár többet is
Hajrá, hajrá!
Én nem rég mentem egy ilyennel! Hát mit ne mondjak! Ahogy az megy! Odabaszós tényleg. Hármasig sportosan indulsz vele és már azt veszed észre, hogy 150-nel mész a Váci úton. És ami még utána jött volna. Valóban nem egy túrás gép, de meg lehet szokni!
Üdv itthon!
Köszi a javaslatokat.
Formavilágban az eregyes sokkal jobban tetszik.
A kényelmet abszolút feladtam, így majd megszokom, hosszabb túrákra úgy sem mennék vele.
Vagy ez vagy van egy gyönyörű ZX9R.
Miután túladtam a kocsin, jön a motor projekt.
Mint a motorban is, nagy változások vannak nálam mostanában.
Mi ma értünk haza Nagybecskerekről...
Még múlt héten mentünk ki a nyaralóba motorokkal.
Hát nem egy Korzika távolság, de nem egész 1 300 km-t tettünk a motorokba fejenként... szóval jó volt!
Persze nem motoroztunk minden nap, de pl egyik nap felmentünk Fruska Gora-ra (Újvidék feletti hegység) Olyan, mint nálunk a Mátra...
Voltunka Tiszánál, jókat strandoltunk!
Egy pár kép...
Egy kicsit még hozzá kell rakni.
De legalább nem növöd ki.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zz-r_1200-598
4036
Üdv.: Péter
Tudom nem idevágó, de hátha valaki tud segíteni:
A következő fajta sisakhoz szeretnék plexit venni, de az Istenért nem találok a neten ilyet.
Képet teszek fel, a plexin lévő szám a következő: 0452718
Ha valaki tudna segíteni, hálás lennék.
Köszönet előre is
Egyébként meg szerintem bármilyen jó hírű motorral be lehet fürdeni, szóval tutira nem tutsz menni, max a kockázatot csökkented.
b
amúgy ennyiből szinte bármilyen sportmotort kapsz, más kérdés, hogy ötéves kor felett már olyat kap 1-2 vas, hogy pont reménytelen állapotú lesz, mire hozzád kerül.
(B verzióként: spórolni hozzá kicsit, és egy csúszott ZX14 -et a tengerentúlról, max. 5000 USD-ből kijön... és az kényelmes is, sportos is, faszállító is )
Könny szökött a szemembe....
Ez a Tiéd volt, ha nem tévedek! :(
Vagy tessék, ajánlom ezt! :)
Tesó! :)
Akkor viszont kérdeznék... Mert a váltóhibára allergiás vagyok. Nem szeretném mégegyszer átélni.
Szóval milyen sportmotort ajánlotok aminek megbízható blokkja és főleg váltója van?!
A lényeg, hogy sor4 és kb 800e Ft legyen.
Előre is köszönöm a javaslatokat.
Vagy a 2. vagy a 3. vagy a 6.-at fogja kidobalni.Csak idő kérdése .
Gyenge a valtoja. 98- 03 ig mindegyik szar . Ugyanaz a blokk ugyanaz a váltó.
Csak ehhez arany árban adják , ha találsz egyáltalán bontottat .
Mivel hiánycikk.
&rash!
Hidd el nem jó kedvemből adtam el a motort, és most az autót is azért adom el, hogy életem egyik fő értelmét tudjam folytatni, ez pedig a motorozás. Mivel már csak egyedül motorozok, így a kényelem nem számít, a lényeg, hogy lóerőben ne legyen hiány. A kocsi eladom mert különben nem tudnék motort venni, helyette lesz egy kis Suzuki Stift, meg egy R1-es.
Keresek megvételre 92-93-as évjáratú ZZR 600-ast. Ha tud valaki, kérem jelentkezzen!
nem ismerem..
Én nem rég mentem egy ilyennel! Hát mit ne mondjak! Ahogy az megy! Odabaszós tényleg. Hármasig sportosan indulsz vele és már azt veszed észre, hogy 150-nel mész a Váci úton. És ami még utána jött volna. Valóban nem egy túrás gép, de meg lehet szokni!
Üdv itthon!
Formavilágban az eregyes sokkal jobban tetszik.
A kényelmet abszolút feladtam, így majd megszokom, hosszabb túrákra úgy sem mennék vele.
Vagy ez vagy van egy gyönyörű ZX9R.
Miután túladtam a kocsin, jön a motor projekt.
Mint a motorban is, nagy változások vannak nálam mostanában.