Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

néha még én is beszarok az enyémtől pedig nem mai kölök má...
ez meg aztán pláne......
ő dolga
az ötven ló után egy mai hatszázas is beszarás, nemhogy egy ilyen dög... ezért is írtam a fészert, mint alternatívát - kezesebb és kevésbé brutál, már csak az üléspozíció miatt is.

A kis 400 után elég kemény lessz sztem......ez odabasz.....hipp-hopp,,és azt se tudod hogy mibe kapaszkodj,,,,,
érdekes váltás a ZZR után, én azért egy Fazer1000 et is meglesnék előtte...
Hát ez van...
Szép volt, jó volt...
De hogy egy bontott váltó is csak 6ezer km-ert bírjon ki...
Ebben van némileg több kraft, úgysem kétszemélyezek, úgyhogy a
kényelem nem lényeg.
Elpártolsz a ZZR-től és Kawasakitól ? Ejnye-ejnye
Sziasztok!

Egy kicsit visszatértem.

Egy ilyen kis finomságot néztem ki:
A kis csinos...

Szerintetek?
Igazából nekem is eszembe jutott egy röpke összeröffenés, itt mifelénk. Igazából ami érdekesség az új fürdő, a Hagymatikum megtekintése, de ami nekünk motorosoknak is megfelelne, az a Maros-part megújult része. Itt lehet kempingezni, meg sok mást csinálni, van lehetőség sokféle. Motorozni is lehet, bár szerpentinnel nem tud ez a vidék szolgálni. Csak egy ötlet, remélem egyszer valóra is váltjuk!
A hangjába lettem először szerelmes én is.
Nagyon szépen muzsikál. A hangja alapján olyan mintha száguldanék de a km óra szerint még szépen szabályosan megyek. A gyorsulását is élvezem és a kressz nem írja elő, hogy mennyi idő alatt éred el a megengedett sebességet.
Igen, én is vettem az adást, részt is vennék rajta mint tiszteletbeli zzr tulaj!
Ok. Szolj majd hogy mit sikerult alkotni.

En imadon a kiskobcentis 4 hengeres hangjat. Sajna itt nem nagyon van. Isteni volt ahogy a haverom elgyorsult a 250-es ZXR-rel. 19 ezer a piros zona. Tisztara mint egy F1-es auto. Addig alltam es hallgattam amig teljesen el nem tunt o is es a hang. A tied is biztos jol szol.
itt most 2:30am van. Most értem haza egy kis éjszakai motorozásból. Csak úgy motorozgattam kedvemre és mikor hazaértem néztem meg, hogy több mint 200km-t nyomtam bele a kis zizibe.

Holnap szórakozok a kuplung állítással. Remélem nem lamellát kell cserélni. Nem gondolom, mert nem csúszik vagy ilyesmi.

160km/h felett kissé elfogy az erő szegénykémből. Azt hiszem itt jön ki, hogy csak 400as. Jövőre szerintem nagyobbat kell nézzek.
Ugy nez ki hogy pont forditva csinaltad. Tekerd vissza a kupplung karnal az allitocsavart teljesen koppra be. Majd lent ugy allitsd hogy fent 3-4 mm legyen a holtjatek ott ahol a kupplung karnal a bowden be van akasztva azaz elol. Ha ez nem megy mert mondjuk mar teljesen ki van tekerve lent a hatarig akkor fent kezd el az allitocsavart kitekerni addig amig 3-4 mm lesz a holtjatek ott elol a kupplung karnal.
Namost ha gondod van a kupplunggal, azaz csuszik vagy fog allandoan akkor sajna lamella csere. Az hogy hol fog a kupplung hol kezd a motor mocorogni az minden motornal mas es mas. A lenyeg hogy legyen holtjatek 3-4 mm es kitudd venni uresbe konnyen es nem szabad megcsusznia a legmagasabb sebessegi fokozatba.
Szóval a kuplung karom nagyon kint kezd el fogni.
Azt hittem , hogy a kar melletti állító csavarral majd húzok rajta aztán jól van. Az a csavar már maxon ki van tekerve. Na mondom akkor állítok a lenti kuplungcsavaron és akkor jobb lesz. Állítottam rajta maxra, de csak keményebb lett és szinte most még kiljebb fog. A kar kinti 1/3 nál fog csak. Ilyenkor esetleg bowdent kell cserélni vagy valami más gebasz van?
Jól hangzik, jelezzétek időben !
lentebb peeternek válaszolva már jeleztem, h nincs elfelejtve a dolog, a régi, szelidi-tó túrát idén ősszel is megtartjuk - csak ZZR-eknek, kis fórumtalálkozó
Sziasztok! Keresek zzr 1100 villaszárakat, fejidomot, első lámpát. Segítséget köszönöm!
Az a baj hogy nem teljesen ertem hogy mit is akarsz mondani a kupplunggal kapcsolatban.
tudunk beszelni? skype? facebook?
Kuplungos kérdésemre tudsz mondani valamit ?
Neten találkoztam velük de amikor néztem a mocikat akkor nekem nagyon messze voltak. Van pár jó kis motoros kereskedés Durhamban és Chapel Hill-ben. Ezek nekem közelebb voltak. Vicces volt, hogy a jogsit nem lehetett honosítani újra kellett vizsgáznom autóbol is meg mociból is. Így most van NC Driver Licencem
St.petersburg. FL. Akkor van elmenyed gondolom. Deals Gap? Ismeros?
Dunakeszi Auchan parkoló vagy esetleg Maglódi Auchan parkoló. Mind megközelíthető az M0 körgyűrűn.
Valami BP-től félreesőbb helynek jobban örülnék. Nem akarok a városban kavirtyolni