Hali!
Tök rendes töled!
Oszd meg ezt az infót a kerületi vagy hozzád közeli rendörkapitánysággal vagy okmányirodával. Ök ki tudják értesíteni a tulajt.
A legjobbtól kéred, mert nekem se facebookom, se msnem, se semmi ilyesmim nincs , de sztem bármi kérdésed van azt nyugodtan írhatod ide, segítőkész ez a fórum.
Facebook, MSN valamid van:D? Adhatnál néhány jó tanácsot ilyen kezdö srácnak mint nekem:D mert elötte cask egy mz-m volt és mondhatnál dolgokat hogy mire figyeljek oda mit hogy stb...:) megköszönném:)
Nem, de van olyan, ami csak a California modelben van elvileg. Például ha felnyitod az ülésedet, akkor a szerszámkészlet mellett van egy -a leírás szerinti néven- ún. canister, egy ilyen kis fekete doboz, amibe csövek csatlakoznak és ami valamiféle szűrő, de teljes bizonyossággal nem tudom megmondani, mit csinál, mert az angol szaknyelvben pont sz.r vagyok.
De hengersort azt már kellett cseréltetnem (hála a magasságos Megváltónak ) és az természetesen ugyanaz.
Sajnálom/sajnáljuk a problémákat és az eladást!
Majd jövő héten szeretnénk egy Andrettis napot tartani egyik este!
Ha lesz kedved csatlakozz, ott tudunk jókat beszélgetni, majd úgy is jelzem a fórumon, hát ha más zizis is eljön... Ahogy szoktuk!
Régen én is, sőt mi is kacérkodtunk a Honda CBR 600 F-el. Ha nem lett volna Zizi, azt választottunk volna mind a ketten!
Nekem is ámerikás van, és van eltérés a többihez képest, de nem nagyon szembetűnőek (más visszajelzők, nincs fénykürt, de van elakadásjelző stb.)
Volt valaki a fórumról a tiszaföldvári találkozón? Volt pár zzr.
Köszi az érdeklődést. Igen. Nagyon megszerettem, de kellett rá volna költeni, amire most nincsen pénz.
Te is hamar beletanulsz, hidd el nekem kezes kis gépek ezek.
Sok minden változik most körülöttem, és...
Ha eltudom a kocsit adni, akkor kipótolom egy másikra. ZX9R-en gondolkoztam, de szerintem a kényelem miatt CBR600F4 lesz. Remélem...
Addig nem motorozok.
Utóbbi időben rá sem nézett a motorra, plusz neki édes mindegy. Hosszú történet.
Szevasztok!
Ezt péntek éjjel találtam a 18.kerületi Nagykőrösi úton a nagybani piacnál! elhoztam magammal, hátha meglesz a gazdája...
20/48-00-253, vagy itt megtalál...
ti pedig osszátok már meg egy párszor, v más motoros oldalakra is feldobhatnátok...
Hát valóban nem zx-6e volt felfestve úgy látszik. De a Te "listád" sem pontos. Nem hiszem, hogy még a gyár is tudna pontos listát adni .
2005-től két éven keresztül kétféle ZZR 600 volt, az új design meg a 1993-tól ismert, az első csak USA-ban ha minden igaz.
Nah mind1, lényegtelen, addig amíg alkatrész nem kell .
A ZX-6R-t meg se említettem, mert az teljesen más. A ZX-6R és a ZX-6 két külön tojás. És még egy motorra se fújták fel a hamburgerzabálóknak, hogy ZX-6E
Ők így tesznek különbséget
Na, ne már... csak hülyéskedsz igaz?
Úgy bele szerettetek, és ügyes is voltál vele... (nem úgy, mint én...)
Tudom, hogy semmi közöm hozzá, de hogy-hogy?
Tök rendes töled!
Oszd meg ezt az infót a kerületi vagy hozzád közeli rendörkapitánysággal vagy okmányirodával. Ök ki tudják értesíteni a tulajt.