Egyébként 9-én van minden. Haverom megy Rally élményvezetni ,vele is elmennék,tali is akkor van és kolesz beköltözés is. Mivel a koleszba máskor nem tudok beköltözni kénytelen vagyok oda menni.
És te is büntetést kaptál ha nem akkor költöztél be mikor a hivatalos beköltözés van? Ha szombaton lenne nem szólnék egy szót sem mert akkor nincs kolesz beköltözés De azt rohadtul utálom mikor valaki azt mondja kifogásokat keresek, miközben a kolesszal nem tudok mit csinálni. 2-ig be kell költöznöm. Hajnalban nem tudok beköltözni 2 után megint nem megy.Hétfőn meg már órám van. A tali pont ebbe az intervallumba esik. De ha valakinek van kedve gurulni egyet most hétvégén és nem lesz szar idő akkor hozzuk össze. Kedvenc helyeim még mindig dobogókő ,visegrád és malomvölgy tarján, tardos felé.
Nézd, mi nem szoktunk könyörögni, de te egy kicsit nehéz felfogású vagy... ezért egy kicsit kivételt tettünk.
No de se baj, nem kötelező jönni, senkinek nem kötelező közénk tartozni, velünk barátkozni és motorozni.
Ha valamit meg akar oldani az ember azt megoldja!
3 évig voltam koleszos és már 14 évesen elköltöztem a szüleimtől, így hát tudom mi az a költözés, és kolesz lét.
Ha nem akarsz jönni, nem jössz, a többi csak kifogás.
Hát mondjuk kapok egy 2000Ft-os büntetést. És hétfőn reggel már órám van. Na meg a beköltözés kocsival történik. Amihez kell valaki aki haza utaztatja a kocsit hétköznap meg dogózó van. Szóval nem úgy megy ez ,hogy na viszek egy hátizsákot aztán be vagyok költözve. Viszem a paplant a párnát a fél életem,papírokat irkálok alá,kulcsot kapok stb-stb. Biztos költöztetek már be koleszba ti is.
El ne hidd, széna tértől max 10 perc, az is csak akkor, ha nem váltasz egyesnél följebb :) Én észak budáról jövök, ha gondoljátok becsatlakozom. A mammut2-előtt elég nagy a járda, oda föl lehet állni, onnan negyed10-es indulás bőven elég.
- Kutya.
-Ftora77
-Fercsike
Jó reggelt hölgyek és úrak!
Nem teljesen forum tagok is csatlakozhatnának , a gurulásotokhoz?
Ha nem gond akkor a végére mi is felzárkoznánk :-)
érdekelne a csík mibe kerűl?
kűldj egy smst a 70/333 43 16-ra és fel hívlak