Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali motoros társaim!
A segitség!eteket szeretném kérni !
Van egy 600 as zx kawám 2001 es modell.az a probléma hogy 200 km es sebességnél az első fékkar folyamatosan bejön:már kicseréltem a főfékmunkahengert + a féknyergeket is annyit légtelenitettem hogy már nem emberi:amugy rendes közlekedési viszonyok között nincs vele gond!
ha tud valaki valami jó ötletet szivesen fogadom.
már két napja szopok vele!
elöre is köszi
Helló!
Egy olyan problémám akadt, hogy a napokban elkezdtem hallani az első lánckereket "dolgozni". Eddig semmilyen hang nem jött onnan. Van ott valami csapágy esetleg, ami kezdi feladni? Ötlete van valakinek mi lehet ez? Vagy eddig is volt ez a zaj, csak nem figyeltem fel rá. Igazából amikor a lábam elveszem a tanktól, akkor hallani jobban.
Ha nem lazítod fel az ellen oldalon a tengelyt szorító két imbuszt a telóban, akkor nem is kell ellen tartani emlékeim szerint.
Persze én is megvettem a két imbusz kulcsot
Ja egyebken csak erdekesseg keppen mondom: Erre a melora 3 orat szamolunk azaz 75 dolcsi orankent 225 dolcsi plusz a szimmering es olaj. Es tulajdonkeppen 3 ora alatt meg is vagyok vele.
Varjuk a munkamenet leirast izgatottan :)
Sziasztok,

Nagy nehezen kiszedtem a telókat. Hát, aki neki akar vágni hajrá. Le kell szedni előlről az összes idomot mert a felső és középső teló csavarokhoz nem lehet rendesen másképpen hozzáférni. A másik amibe belefutottam, hogy az elsőkereket 12 imbusz kulcsal lehet levenni a készlet persza csak tízesig megy. El kellett mennem venni 12 imbuszt. Aztán már majdnem örültem mikor rájöttem, hogy kell mégegy 12 imbusz mert ellen kell tartani a másik oldalon ahol szintén 12 imbuszos.
De már kint vannak legalább. Innen már remélem sikerül kicserélni a szimeringeket és vissza fogom tudni rakni az egészet.
Majd hétvégén belevágok aztán leírom a tapasztalatokat.
Sziasztok!

Ma este megint Andrettizés (1047 Budapest - IV. kerület, Váci út 13. Pizzéria és fagyizó, motorosoknak a fagyi fél áron), akinek van kedve jöjjön!

Este kb 20:30

Üdv Kill.
Sziasztok. Nemrég vásároltam zzr600as kawasakit és nemrégen észrevettem hideginditásnál ugye szivatót teljesen odahuzni inditok felbrug olyan 6ezerig régebben viszament 1000-re és onann emelkedett, de most anyira viszamegy h leáll és ojan 3x kell inditani h jó legyen, ennek mi az oka?
tura plexi zzr E modellhez eladó tel 06309492804
Helló Mindenkinek!

Ma este Andretti!?
Olyan 21 óra körül ott vagyunk...
Aki akar csatlakozzon!

Üdv Kill.
Sziasztok !

Építkezés miatt eladnám ZZR-emet !

http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zz-r_1200-59840
36
Van szabályzóm ha kell!
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy a ZZR1200-nak a kipufogó rendszere hogyan néz ki?! Mennyire hasonlít a Z1000-ére?
4:2:2-be van a ZZR-é, vagy 4:1:2-be?
Ő tud csinálni ,akár mintára is . Még nem próbálkoztam nála. Csak leveleztem vele,de nagyon korrekt volt.
Köszönöm szépen!
Sziasztok Skacok Nagyon szépen köszönöm a segitségetek a "nincs töltésem " hozzászólásommal kapcsolatban , valóban feszültség szabályzó hibáj lett , viszont láttam irtátok hogy keressek meg egy Gyula nevezetű úriembert de nem nagyon találtam , és legfőképp szeretném kérni hogy eltudjátok mondani milyen feszültség szabályzó jó bele még ugymond melyik tipusé vagy hogy keressem azt el tudommondani hogy 5 kábel kivezetése van 3 a tekercsektől jön fel 2 pedig megy a rendszerhez! köszönöm előre is a segitségeteket ! Üdv Gabi
Gyere nyugodtan, ma itthon leszek az irodában egész nap. Előtte esetleg csörgess meg, nehogy elkóboroljak a postára, vagy ide - oda!
Hali, jobbulást!
a kormánycsutka nem egyezik azt már próbáltuk
Alkatrész topik? bontók..
Én anno egy év után találtam értelmes áron
Tudok segiteni! adatlap
Mellesleg jó tipp a Motorsprint, eszembe sem jutott pedig, viszonylag sűrűn találkozom a Borsó Tibivel a melóhelyen, a motorműszakik miatt!
Köszi a segítséget! :) Át tudnék gurulni érte, nagyon rendes vagy, hogy felajánlod. Az a baj, hogy így is úgy is meg kell venni, de nem is bánom mert eddig csak tervezgettem, hogy veszek... Most már indok is van a cserére / pótlásra
Sziasztok Márkatársak!
Lenne egy olyan nagy gondom hogy eléggé megtörtem múlt héten a kis 250-es zzr-t. És rengeteg dologra lenne szükségem, főként idomokra és egy baloldali kormánycsutka ami fontos. Ha valaki tud eféle alkatrészeket 250-eshez azt megköszönném. Egyébként azon gondolkoztam hogy a 250-esnek és a nagyobb testvéreinek vannak e kompatibilis alkatrészei. Erről tud valaki valamit mondani?
Előre is köszönöm
Hali!

Az első irányjelző búráját hagytad el?
Abból mintha lenne nekem egy komplett (de kicsit egérrágta), míg megoldod a beszerzést.
Motor Sprintet (06 22 504 268, Sárkeresztúri u. 167.) próbáltad már Fehérváron?
Jó estét márkatársak!

A segítségeteket szeretném kérni!

Van egy 250-es ZZR-em, amiről sajnos valahol elhagytam a jobbos indexbúrát, csak a foglalat maradt meg. Mivel repedt volt a széle, és a balos is szintén ilyen állapotú, ezért párban szeretném cserélni őket! Tudom, van a neten is 4000/db-os áron de valami olcsóbb megoldás érdekelne, és persze a bontott az gyári...

Ha valakinek van, vagy tud valakit akinek van, legyen szíves és írjon nekem. Fontos lenne, hogy újra a régi pompában tündököljön!

Előre is köszönöm a segítséget!