Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt egy link rá:
http://cat.apracing-mcpads.com... méretek

http://www.bigbikeshop.hu/aker...
keress rá a "197 SR" termékkódra !
megtudná valaki mondani zzr400 Dmodelbe milyen tipusu hátso fékbetét kel.
Az tökéletes :) Köszi *-*
Megnéztem 15-20 perc, tehát ha 9:00 kor találkozunk a szénatéren akkor odaérünk simán...
Szénatéren talizunk én elvezetlek.
mindjárt megnézem az útvonalat és akkor megírom, hogy mikor találkozzunk !
Bp Széna téren felveszem az utasom. Ott is találkozhatok a segítséggel :)
Na srácok én tényleg ott leszek mindjárt fel is írom magam. Csak jó előre most felhívom mindenki figyelmét Srácok! Valaki el tudna vezetni? :D Bajnáról jönnék (utvonalterv.hu megmutatja merre van :D ) Segítsetek nem szeretnék egyedül menni :S Még a végén azért maradok le mert egy másik benzinkúton vagyok xD
ZZR fórumgurulás, szeptember 9. Találkozó: 09.30-kor, M1/M7 kivezető, AGIP kút. Résztvevők:

- Kutya.
- Bendegúz
- tHUNder
- KillBill
- CEDASY (Tamás)
- Királyfi tavaly kihagytam idén nem fogom :-) ott a helyem
ZZR 600 E alsó felső villahíd eladó
Ár 5000 Ft kompletten
Még nem szedtük ki. Vídiás fúrót megköszörülünk aztán megpróbáljuk.
ZZR fórumgurulás, szeptember 9. Találkozó: 09.30-kor, M1/M7 kivezető, AGIP kút. Résztvevők:

- Kutya.
- Bendegúz
- tHUNder
- KillBill
- CEDASY (Tamás)
Kiderült már, hogy mi törött be az oldalidom csík furatába? Mint már beszéltünk róla, menetvágó nem lehet, mert azon ott lennének a hornyok. Viszont menet javító még lehet - azon nincsenek hornyok, és hss, szóval nem tudod olyan könnyen kifúrni.
Egyébként kiszedni sikerült?
Sziasztok!

Nincs valakinek egy felesleges törött/hibás műszeregysége 600-as E modell-hez?
nyugi, lesznek, sztem holnap már jut idő átválogatni őket.
a csoport bontással egyet értek de a többi szerintem jó volt
persze,én se akarok bántani senkit,de ez már nem az a színvonal ami tavaly,és előtte volt...
most összeengedtek boldog-boldogtalant a pályán
nem csak előre hanem hátrafelé is kellett skubizni,nehogy felökleljen valaki....
szóval a szervezés.....

oké....

Mondom ,hogy megyek xD Csak valaki vigyen oda. Sosem járok arrafelé. Meg mondjuk nem árt 5-re haza érnem.
Ez de durva! Sajnálom, hogy ez lett a vége! Mi is mentünk olyan utakon, hogy álltam a mocin, mint egy krosszos, a hepehupák miatt.
Útfelmarás. Benéztem... Kapott az első is, az első teleszkóp olyat szólt, hogy a tükreim elmentek kissé. Semmi gond nem volt, egy kicsit beszitált az eleje. Megnéztem a gps track-et, 120 km/ó körül volt a dolog...
Az előttem haladó cbr 600 is belement, ő majdnem felborult, de a kerekei kibírták.
Hátsó felni kátyúba esett? Nem egyértelmű mi történt, veled történt vmi vagy "csak" a mocival?
Csak el ne érzékenyülj, küldjünk zsepit?
Kutyu! Képek lesznek? Gyönyörködni akarok magamban :) csóközön!
Én is voltam (sajnos).... Zöld 1100-as.
Ez lett a vége: