Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a link nem mutat sehova!
Sziasztok!

Megtudnátok adni annak a zzr mágusnak az elérhetőségét akihez sokan hordjátok itt a fórumban a motorotokat javszerre?

Előre is köszönöm!
Szia.Ebben a nagy melegben nekem is nehezen indul!Olyan mintha a benzin felgázosodna,és csak nagy nehezen kapja el.Szia Zoli
arról nincs kép?
utána vettem "gyárit", LSL-t, az azért szebb/jobb minden szempontból, és csak egy tízes volt használtan.
Ja ,hogy ezt te úgy vetted. Értem. Hát ilyet tudok csinálni én is. Azt hittem gyári.
küldtem priviben
De, azért köszönöm az ötletet.
Ez esetleg már nyom, de miért leállítás után 10-15 mp-re kezdi el a hülyeséget?
Olyan, mintha leállítás után valami túlmelegedne.
a GPZ-n volt olyan hiba, h a fordulatszámmérő jeladó kábele kidörzsölődött, és amikor letestelt vhol a vázon, akkor nem indult a motor. csak tipp.
Rendesen világít, de csak egyszerre lép fel a hiba, ha ugrál a fordulatszámmérő, akkor nem indul be, egyáltalán nincs gyújtás.

Menet közben sohasem jelentkezik a hiba, csak leállítás után, 10-15mp-re és akkor 10-30 percig nem lehet beindítani.

Majd gondol egyet és minden tökéletesen működik.
visszajelzők élénken világítanak? az ugráló műszerek áramhiányt is jelezhetnek, vagyis lehet két különböző hiba akár...
Tisztelt Josh!
Köszönöm a válaszodat és dél-pest nincs messze,mert Kispesten lakom!Ha nem gond akkor légyszi add már meg az elérhetőségét az Úrnak! Akár privátban is! famaszo.favago@gmail.com

Üdvözlettel: Zoli
A gyertyakábelnek köze lehet a fordulatszámmérőhöz?
(Mintha ilyenkor valami kóboráram lenne.)
Esetleg nem ismersz valakit akinek van elektromos rajza?
azért kezdésnek (mivel már itt a fórumon is megoldást jelentett ez) vágj vissza a gyújtókábelekből - mindkét végéből - egy-egy centit. ha attól jobb lesz, akkor fix, h azt kell cserélni.
Köszi a segítséget.
Valami más lehet, mert a fordulatszámmérő is ugrál ilyenkor.
Vezetékek át lettek nézve.
Gyújtásjeladó már volt cserélve, de a probléma nem szűnt meg.
A szerelő még nem találkozott ilyennel.
2150 az NGK gyertya, nagy plexit az ebayről vettem anno, 18 körül volt.
Kösz a segítséget! Remélem sikerül beszereznem még a héten, viszem karbiszinkronra, és kicseréltetem.
Te szoktál üzletelni ezt-azt, gyertyát mennyiért tudsz szerezni hozzá?
És valaki tudja hogy mennyiért, és hol lehet szerezni hozzá túra plexit?
első körben a gyújtókábel/gyertyapipa/gyertya hármast cseréld - a kábelek elöregedésének jellemző tünete ez, én is jártam már így.
Sziasztok!

Egy kis segítsége lenne szükségem.

ZZR 1100- nál '92 lenne egy olyan probléma, hogy ha felmelegszik akkor leállításnál nem lehet újraindítani, csak ha lehűlt egy kicsit.
Menet közben ezt nem tudja produkálni.
A baj az, hogy nincs szikra.
Találkozott már valaki ilyen problémával?

Köszönöm.
helo.ha nem esik neked tul mesze dél pest szélénél tudok egyet. gyálon ha jo neked.én hozá járok.edig még nem fogot ki rajta semi!
Sziasztok ZZR őrültek!

2012 Július 20 PÉNTEK nagy nap lesz az életünkben, hiszen ezen a napon mondjuk ki kedvesemmel a boldogító igent. Nem tagadjuk meg önmagunkat, és menyasszonyi autó helyett a ZZR nyergében tesszük meg első utunkat mint férj és feleség. A székesfehérvári Prohászka Ottokár templomtól indulunk kb. 16:30-kor, a cél Sukorón a Gémeskút étterem. Jó néhány motoros barát csatlakozott már hozzánk, de szeretnénk ha minél többen elkísérnétek minket ezen az úton. Várunk tehát szeretettel minden motorostársat aki kedvet érez ehhez a kis felvonuláshoz. Sukorón frissítővel sütivel, pogácsával háláljuk meg hogy elkísértetek minket. Aki tud jönni, kérem itt, vagy e-mailben jelezze.

Üdvözlettel,
Lia&Andris
CR9EK a gyári, de igen, a 9E-vel is megy. kétezer körül van utóbbinak darabja.
Hali!
Tudnátok segíteni legyetek szívesek, gyertya sort akarok cserélni (NGK). A CR9E elvileg a hozzávaló, de mást is lehet belerakni? Kösz!