Új fejlemény...
Egy esti motorozást követően észrevettem, hogy folyamatosan világít a fényszóró visszajelző kék kis lámpa. Aminek ugye nem kellene.
Aztán...
Tompítottan rosszabb mint volt, pedig új izzót vettem bele Osram Silverstar-t. A fényszorója mesés! Tényleg amikor átteszem refire... fény pompa, parádé!
DE!
A tompított olyan mintha valami zseblámpával világítanék...
Lehet megy Áronhoz, hogy nézze meg, mert ez így nem bejövős, ahogyan most van...
Persze. Nem bunkóságból nem írtam le, de őszintén fogalmam sincsen. Odamentem, de a főnök nem volt ott. A kollégáját kérdeztem, hogy mi baja volt pontosan?! Azt mondta, hogy valami volt a töltéssel. Mondom ahhaa... ÉS hogyan sikerült visszatenni az izzót? Azt mondja, ő azt nem tudja, mert a főnök csinálta.
Szép...
Szóval egyenlőre ennyi, de majd felhívom és megkérdezem, és akkor tájékoztatok mindenkit.
Fesz szabályzó eladó nálam.10.000 forint(használt).Akit érdekel az írjon a trial_martin21@yahoo.com.
A kawasakim-nak rendeltem de időközben a mocit elsikerült adni így is, így rajtam maradt:)
Kedves Kutya úr!
Nálatok mennyiért lehet kapni plexit 400/600 (persze ha egyezik) as 92' zizire.
Akár még egy jobb állapotú használt is jó lenne. Már csak az hiányzik a műszakihoz.
Előre is köszönöm!
az újabb, E modelleken ha jól tévedek, simán a többi olajjal együtt mozog az az olaj. Végtére is könnyedén utána járhatsz, dekli le, döntsd meg balra a motort, ha folyik mint disznó, akkor nincs külön betöltője. Nem is nagyon látom értelmét, nem mintha számítana, minek látom
Ezért volt ilyen ismerős a linkelt video ;)
A vas még mindig a szerelőnél. Már egy hete... :( Még mindig nem találta ki hogyan rögzítse az izzót, mert állítólag nem olyan a lámpa búrám amit &rash linkelt.
egy olyan kérdésem lenne,hogy az alternátorhoz az olajat hogyan kell visszaönteni?kibontottam,hogy meglessem,hogy mi a helyzet vele,de az olajat nem tudom,hogy hol kell visszaönteni.köszi(kawasaki zzr 400 92' motorkerékpárom van)
Egy esti motorozást követően észrevettem, hogy folyamatosan világít a fényszóró visszajelző kék kis lámpa. Aminek ugye nem kellene.
Aztán...
Tompítottan rosszabb mint volt, pedig új izzót vettem bele Osram Silverstar-t. A fényszorója mesés! Tényleg amikor átteszem refire... fény pompa, parádé!
DE!
A tompított olyan mintha valami zseblámpával világítanék...
Lehet megy Áronhoz, hogy nézze meg, mert ez így nem bejövős, ahogyan most van...