Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyet kell értenem. Mögém úgy ülhettek csak fel, ha vállalták a térd, könyökvédő, gerincvédő felvételével járó tortúrát. Az ember úgyis akkor esik, amikor nincs rajta semmi, és csak egy kört megy. Négyből három alkalom ilyen volt A negyedik meg... ott fel voltam öltözve. Viszont a cuccaim nekem is eladók
Már mióta mondom én ezt...

Milyen önzők ezek a pasik...
Nem féltik a társuk életét!
Már mióta ezt mondom...
Annyira kiábrándító, amikor jön egy pasi akár milyen géppel, talpig bőrben a kis csajon kátul meg egy balerina cipő, és egy farmer kiskabát, amiből persze a dereka kilóg, és ők repesztenek 200 fölött, mert az hú de fasza és vagány... és ettől a kis csaj majd biztosan bele fog szeretni...
Na ezek az igazi kispöcsüek!

Tudom, pénz be kerül, de mindennek ára van!
Aki azt akarja, hogy hátul egy jó csaj feszítsen, azt közösen, vagy magának, de fel kell öltöztetni, és nem téli kabátba, az nem véd!

Gondoljátok el ezeket a srácokat, ha a csajjal történik valami, míg ő a bőr ruhácskájában túléli...
Bár ki tudja, hogy van e annyi IQ-ja, hogy ezt felfogja...
Hiszen, ha előtte nem gondolkozott ezen, utána miért tenné...?

És nem kell, hogy ő legyen a hibás, hallottunk már mind figyelmetlen autósokról, olajfoltról stb...

Srácok!
Tisztelet a kivételnek, de tuti, hogy mind tudjátok miről beszélek!

u.i.: van egy jó pár motoros cuccom eladó...
köszi, jöhet, email az adatlapon!
jó ez az internet meg találtam a számát a csere-bere topikban fel is hívtam de sajna eladta a DR-t ha kell a száma szívesen elküldöm
szia,
sajna nincs, múltkor már én is kerestem, sőt, épp most beszélgetek egy cseréről a gymkhana kawa vs. DR650... kezdek magam is elcsábulni a terepezés felé.
Tetszik a minta mi ?!
Szia bocs hogy zavarlak de nincs véletlenül meg ennek a srácnak gdebrecenig az elérhetősége ? Mert neki van egy DR650 és én is akarok venni egyet ráadásul fejér megyei és meg nézném előtte az övét ha fel tudnám vele venni a kapcsolatot segítségedet előre is köszönöm
voltak elvetemült megoldások, mint ez is :)
Kutya!

Akartok még kamerázni motorozás közben idén is?

Ajánlom figyelmedbe...

Gondold el, milyen lehetett...
Így látja igazán az ember, milyen nagy a fejlődés...
Hát, jól látod, igyekszem...

Valamiből pénzt kell csinálni...
Oké köszi!

Gondoltam hátha a kalocsai mintás blúzok mellet már ez is van a tarsolyodban!
Szia!

Igen olyan volt...

Nem, ponyvám nincs...
Próbáld meg a vaterán...

Üdv.
Tökre mint a tavalyi!

Mondcsak Krisz!
Van e néked kültéri motorponyvád eladó?
Ígértem egy pár fotót!

Ecséd Motoros áldás
Na, akkor most már ezt is tudod...

Viszont akkor nem is jó neked, mert ezek E modell indexei.
Sajnálom.
4 000,- Ft/db, és helyesbítek tHUNder a 4-et szeretné egyben eladni!
Tehát nem kettőt, hanem a 4-et.

16 000,- pénz

Üdv Kill.
92'-es modell!
Mikori modell?
1990-1992-id D modell
1993-2006-ig E modell.

Más a burkolat stb...
Nagyon laikus vagyok,úgy igazán nem tudom mi a különbség a két típus között így nem tudnám megmondani sajnos.
Szia!

D, vagy E modelled van?

E-hez van két index eladó, csak egyben, és vadi új, ezért drágább is mint a Tóth Gyulánál. De van!
Sárga színű!

Ha érdekel szólj!
Üdv KillBill.
sajnos különböző okok miatt nincs lehetőségem telefonálni...:) no de köszi azért,remélem megoldom,mert a relém rövid idő alatt túlmelegszik és gondolom egy rövid időn belül le is fog égni...
gugli a segít neked

Tóth Gyula elérhetősége
írtam neki itt fórumon,de sajnos nem válaszol és az a baj,hogy én 2 nap múlva utazok haza Erdélybe és addig szeretnék valamit találni
szia, nincs ilyenem, de tóth gyulánál minden bizonnyal találsz