Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Van 1 pár eladó indexes visszapillantóm sportmocikhoz, fejidomra csavarozható! ára 14ezer, kedden(05.15.) vagy vasárnap(05.20) Győr-Budapest vonalon, csütörtök(05.18.) délelőtt Budapest-Veszprém vonalon átvehető egyeztetés után! Az első jelentkező viszi a tükröt!:) jelentkezni vagy további képeket kérni ezen a címen lehet: mzsolt87@indamail.hu

Széles utat!
Tud vki nekem segiteni ,hogy zzr 400 N hez blokk alkatreszeket honnan lehet olcson beszerezni ? felujitashoz kellene . alacsony a kompresszio , lehet fotengely csapagy sem artana .
Hello . Nekem van 2db SH650a-12 fesszabalyzom elado , ha vkinek kellene . sok mindenhez jo ,nekem zzr 400 N-hez volt
nincs lecsúszva valahol egy karbi cső vagy vákum cső?amikor áll a gép akkor kipörög rendesen?
szia, mintha épp keveset kapna nem?különben mitől állna meg, sokat kapna? nem folyik túl a karbi? számos oka lehet, pl- karburátor membrán szakadás,szelep hézag jó?egy karburátor tisztítás nem ártna
Sziasztok!

Olvasgatom itt a fesszabályozós mizériát, annó hallottam egy lehetséges megoldást a szabályozó élettartamának meghosszabítására.

A lényeg: mivel a müanyag idom a fesszabályozó oldalán nincs gyárilag kivágva ezért túlmelegszik, megoldás, hasonlóképpen mint a túloldalon egy szellőzőt kell nyitni a műanyagon és akkor lesz hűtése. Akitől hallottam zzr-es kollega ő megcsinálta és egyből megszünt ez az éves problémája. Mivel nekem még a gyári van benne és remélem hogy jól van, így én nem hekkeltem meg az idomot, szóval nincs saját tapsztalat, csak hallottam!

Hátha segít vkinek!

Széles utat!
Jajj, ne is mond!

Tavaly cseréltem a feszültség szabályzót, és most megint!...
Már totál kivagyok tőle!
Éppen, hogy haza hoztam a szerelőtől!
És most vihetem vissza.
Én Németországból vettem szabályzót, kíváncsi vagyok, ennek mennyi lesz az élettartalma.

Nálam is az a probléma, hogy a csatlakozó tiszta fekete, fel is hólyagosodott, úgy szét égett!

Valószínűleg a csatlakozó hibája. Kicsit lötyöghetett és szikrázott majd jól túlmelegedett, vagy mit mondott a szerelő...
Most csinál egy újat!
Jövő héten viszem hozzá...

Sok sikert a procedúrához...
Hogyan nittelted el a szemet? Remélem csináltattad, nem a kalapács + üllő kombóval.
Az ,,olyan"-t mi a [moderálva] nem lehet leírni úgy, ahogy az a nagykönyvben meg van írva?
Nem épp egészséges Itt a keresőt használva találhatsz linket univerzális fesszabályzóhoz, vagy Tóth Gyulához, neki is lehet, hogy van.
Sziasztok, ötleteket várnék!
90-es ZZR 500, a hiba:
- karbiszinkron óta 7000-es fordulat felett, mikor kicsit jobban bemelegszik, elkezd rángatni. Alig észrevehető, viszont 6-ban 130-nál megáll, és nem megy feljebb. :( Olyan az egész, mintha túl sok üzemanyagot kapna.
Valami ötlet esetleg, hogy mi lehet?
Köszi
kicseréltem ma a láncszettet a mocin, és ojan lett mint az álom
nem rángat végre, minden kellemetlen hang megszünt, ja és jobban is megy
szerintem az nem természetes hogy a feszszabályzó olyan forró hogy megolvadtak a vezetékek vagy igen ?
valaki tud olcsó feszszabályzót ? please help me
Szeretnék mocizni végre
Van itt ilyen, hogy acetonmentes körömlakk lemosó. Az mennyire válhat be? Mert nincs féktisztítóm éppen háznál.
És drága egy ijen szerszám vagy esetleg házilag ez hogy kivitelezhető?
féktisztító?
Van valaki, aki már szedett le tankpadot? Mivel kéne letörölni a ragasztót, hogy a festéknek ne legyen baja?
van hozzá nittelö szerszám azzal kell összenyomni.
Csak óvatosan! Széles utat:)
sziasztok nekem is ez a bajom alapjáraton a töltésem 11V ha pörgetem felmegy 12 V fölé de ez a max vagy fesz szabályzó vagy generátor valami ötlet ?

Még egy kérdés .. valaki karbiszinkront tud végezni ,?
Szia Kutya!
melyik program a motoros áldás? lehet mi is mennénk..
Sziasztok!
Ma végre kezembe kaptam a "A" jogsimat, amire oly sokat vártam!
Végre mehetek a kis zizimmel!
Bocs nem melegszik-et akartam írni, hanem hogy konkrétan be van melegedve rendesen.
Nem tudom konkrétan, hogy gomba-e a baja. Mert az elromlik, és hali! Ez meg hol jó, hol nem. Ma délután, pl. jó volt végig. Azt vettem észre, ha melegszik a motor, akkor általában jó. Mindenesetre elmentem a számod