Van 1 pár eladó indexes visszapillantóm sportmocikhoz, fejidomra csavarozható! ára 14ezer, kedden(05.15.) vagy vasárnap(05.20) Győr-Budapest vonalon, csütörtök(05.18.) délelőtt Budapest-Veszprém vonalon átvehető egyeztetés után! Az első jelentkező viszi a tükröt!:) jelentkezni vagy további képeket kérni ezen a címen lehet: mzsolt87@indamail.hu
Tud vki nekem segiteni ,hogy zzr 400 N hez blokk alkatreszeket honnan lehet olcson beszerezni ? felujitashoz kellene . alacsony a kompresszio , lehet fotengely csapagy sem artana .
szia, mintha épp keveset kapna nem?különben mitől állna meg, sokat kapna? nem folyik túl a karbi? számos oka lehet, pl- karburátor membrán szakadás,szelep hézag jó?egy karburátor tisztítás nem ártna
Olvasgatom itt a fesszabályozós mizériát, annó hallottam egy lehetséges megoldást a szabályozó élettartamának meghosszabítására.
A lényeg: mivel a müanyag idom a fesszabályozó oldalán nincs gyárilag kivágva ezért túlmelegszik, megoldás, hasonlóképpen mint a túloldalon egy szellőzőt kell nyitni a műanyagon és akkor lesz hűtése. Akitől hallottam zzr-es kollega ő megcsinálta és egyből megszünt ez az éves problémája. Mivel nekem még a gyári van benne és remélem hogy jól van, így én nem hekkeltem meg az idomot, szóval nincs saját tapsztalat, csak hallottam!
Tavaly cseréltem a feszültség szabályzót, és most megint!...
Már totál kivagyok tőle!
Éppen, hogy haza hoztam a szerelőtől!
És most vihetem vissza.
Én Németországból vettem szabályzót, kíváncsi vagyok, ennek mennyi lesz az élettartalma.
Nálam is az a probléma, hogy a csatlakozó tiszta fekete, fel is hólyagosodott, úgy szét égett!
Valószínűleg a csatlakozó hibája. Kicsit lötyöghetett és szikrázott majd jól túlmelegedett, vagy mit mondott a szerelő...
Most csinál egy újat!
Jövő héten viszem hozzá...
Hogyan nittelted el a szemet? Remélem csináltattad, nem a kalapács + üllő kombóval.
Az ,,olyan"-t mi a [moderálva] nem lehet leírni úgy, ahogy az a nagykönyvben meg van írva?
Sziasztok, ötleteket várnék!
90-es ZZR 500, a hiba:
- karbiszinkron óta 7000-es fordulat felett, mikor kicsit jobban bemelegszik, elkezd rángatni. Alig észrevehető, viszont 6-ban 130-nál megáll, és nem megy feljebb. :( Olyan az egész, mintha túl sok üzemanyagot kapna.
Valami ötlet esetleg, hogy mi lehet?
Köszi
szerintem az nem természetes hogy a feszszabályzó olyan forró hogy megolvadtak a vezetékek vagy igen ?
valaki tud olcsó feszszabályzót ? please help me
Szeretnék mocizni végre
Nem tudom konkrétan, hogy gomba-e a baja. Mert az elromlik, és hali! Ez meg hol jó, hol nem. Ma délután, pl. jó volt végig. Azt vettem észre, ha melegszik a motor, akkor általában jó. Mindenesetre elmentem a számod
Van 1 pár eladó indexes visszapillantóm sportmocikhoz, fejidomra csavarozható! ára 14ezer, kedden(05.15.) vagy vasárnap(05.20) Győr-Budapest vonalon, csütörtök(05.18.) délelőtt Budapest-Veszprém vonalon átvehető egyeztetés után! Az első jelentkező viszi a tükröt!:) jelentkezni vagy további képeket kérni ezen a címen lehet: mzsolt87@indamail.hu
Széles utat!