Pénteken jól elúsztam melóval és elmulasztottam a szállítóddal találkozni.
Most szerdán (holnap) megtudjuk oldani, hogy átvegyem a Váci úton (szállító telefonszám megvan) az első teleszkóp olajat ?
Mivel akkora nyomatéktenger van a birtokodban, amivel a 3-as ekét is vígan húznád a határban , ezért a hátsógumi kevesebbet fog bírni mint a kisebb tesókon. Mondjuk a váltót nem fogod hülyére kapcsolgatni, ahogy egy 1100-es tulajtól hallottam !
Én úgy gondolom, hogy a gép nagy teljesítménye és nyomatéka miatt gyorsabban eszi a hátsó gumit.
Ezt feltételezem részben lehet csökkenteni, ha nem minden alkalommal nyél gázzal rajtolsz el a lámpa színére.
Eljutottam végre odáig, hogy lecseréljem a láncomat. Mennyiért tudod adni a 600-as áttételének megfelelő szettet?
A futártól venném át itt Bp.-en, jövőhéten mikor fog erre jönni?
Kösz!
ööö...az kicsit sem jó. próbáld meg egy csontra feltöltött, friss akksival (ha nincs is töltés, azzal menni kell a négy hengernek), ha az sem, akkor sorban: gyertyakábelek/pipák, trafók stb...
sziasztok... nagy a gondom ... segitség
Végre összeraktam a kicsikét . szép lett jó lett majdnem .... csak három hengeres lett- hová lett a negyedik hengerem ? gyertyacsere megvolt . szikra van mert eldobatta velem a gyertyát ... amikor beindul csak 12,3 a töltésem ha pörgetem ,alapjáraton 11,8 ez szerintem nagyon nem jó ...
Pénteken jól elúsztam melóval és elmulasztottam a szállítóddal találkozni.
Most szerdán (holnap) megtudjuk oldani, hogy átvegyem a Váci úton (szállító telefonszám megvan) az első teleszkóp olajat ?
Tamás