Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm szépen. van hozzá lámpám 15 ezer az ára
Amúgy természetesen ÜDV MINDENKINEK!
Szia Gyula!
Először is Isten éltessen névnapod alkalmából!
Másodszor, nekem 2003-as ZZR 600-om van, de szerintem ismered is.
A gondom az vele, hogy Angliából hozták be annak idején, és a fényszórója baloldalra világít felfelé. Aki velem szembe jön az a drága MAMÁT melegebb éghajlatra kívánja.
Szerinted valamelyik gípsárkány fényszórója nem lenne jó az enyém helyett?
Ha jó, akkor mennyibe kerülne?
Előre is köszi!
fék ,kupplung kar 4eft/db dekli 12e ft
tel 06309492804
láb tarto vagy a konzol is kell
belsö idomok ket oldali 7e/db ora körüli 5eft ülést már elvitték
Szia,tudnál egy telószámot írni,több dolog érdekelne!?Köszi!
labtarto mennyi lenne ? mindezeket a zoldrol kerdezem .
belso idomokat mennyiert adnad ? hibatlan ulesed van ? az mennyi lenne ? koszi
szia! nekem van holnap elérsz ezen:30/6450645
Hali! Fék és kuplungkar érdekelne + az önindító oldali dekli. Mibe kostálna, ha lehet eggyenként ird le az árát köszi!
A zöldnek a hátsó idomai feltehetőek a '90-es zizire ?
Ha igen akkor annak is érdekel az ára ?!
Szia,

A '90-es első idom komplett a belső fekete takaróval és a plexivel mennyi lenne ? email az adatlapomon.

Köszönöm
90es és 93 as zzr össze alkatrészei eladók . még minden meg van tel06309492804
90es és 93 as zzr össze alkatrészei eladók . még minden meg van
ha sikerul és müködi érdekel engem is
elektro gurunak szoktak hívni "viccesen"
Remélem sikerül valami megoldást kitalálni.
Röviden arra gondoltam, hogy egy 6 fokozatú folyadék érzékelővel szeretném megoldani, úgy, hogy késletetett mintavételezéssel, hogy ne vibráljon amikor lötyög a lütyi. Már csak egy kis szondát kell beszerelni a tankba. Csatolok képet az elképzelésről.
ha tudsz ilyen megoldást vagy találsz valahol értesits endem is.nekem még nem sikerült találni vagy megoldani.
:)

ez eszembe sem jutott
Lehet, hogy megpróbálok építeni valami elektromos szintmérőt ami rendesen skálázva mér.
én is most harcoltam a benzinmérövel. egyszerüen müködik ha lemegy a benzinszint a mérö fejig kigyulad a két lámpa vilogva ás egyfojtába vilog.ami elég zavaro.megoldás a ragtapasz. öt liter onét a tartalék leengedve megnéztem.
kawasaki zzrbe kéne nekem jobb első index búra, jobb felső tekaróidom ( ami a müszerfal mellett van), kipufogó leömlő, rendszer

jm91@citromail.hu

06304711056
Az E modell szintjelzője sem egy áldás ilyen téren
A biztos az, ha mindig telitankolsz, nullázod a napi számlálót, és meghatározott km állásnál újra tankolsz. Nálam 200km volt a bűvös szám, de ez erős biztonsági tartalékkal volt, még több, mint 50km-re elegendő benzin volt benne.
Egyébként a lámpákat meg tudod nézni, hol kezdenek el világitani, csurig tankot elkezded leereszteni, és lesel vadul, méred a kivett üzemanyagot, feljegyzed a lámpák kigyulladásánál mért értéket, és megvan, mennyi lötty marad a tankban
:(

Na nem baj. Valahogy az üzemanyag szint mérést szeretném megoldani mert a 2 villogo fuel felirat működése nem egészen világos. Nem értem a milyen logika szerint villognak mert sajnos nem a benzin fogyásával összefüggően. Vagy csak nem beszélek Kawasaki-ul.
Tamás
azt aligha fogod tudni megoldani, a műanyagok alatt jelentős különbségek vannak a "D" és "E" modell között.