Végre megjött az MRA túraplexim!
A régi pont az államhoz dobta a szelet, a bukó csatjához, de ez átdobja a bukón, így lényegesen kényelmesebb és élvezetesebb !
sajnos nekem D modellem van(92'-es zzr 400) és vennem kéne egy másik szabályzót mivel nem tölti az akksit. Addig megy a moci, amig az akksiban van áram és aztán megáll
Azért lett feltéve ez a kérdés,mert van 2 bemeneteles(szálas ahogyan én fogalmaztam és ahogyan a szakkönyvek is nevezik),van 3,4,5 illetve 6 szálas is. A kérdésem arra irányult,hogy a 6 szálasak közül bármelyiket lehet e használni a zzr-hez(mivel ebből is van 10 millió fajta).
Csak nem írna le olyant, hogy 6 százas a hatszázas vagy 600-as helyett Bár láttunk már cifra dolgokat
Amire gondol, hogy a fesszabályzónak hat darab csatlakozója van, emigyen-e:
Hello , a trening amit a hegylakok.hu-n irtal , pontosan hol lesz es mikor kezdodik ? kicsit zavarban vagyok , mert mult heten volt ez Szolnokon . Hivtam a telefonszamokat , de az elson egy holgy mondta ,hogy te'ves a masodik meg nem veszi fel .
Kawalevente!
A tavasszal beszéltem valakivel, aki szerintem pont a te motorodat csinálta, de elhagytam a telefonszámot. Elküldenéd nekem az elérhetőséget?
Köszönöm!
Jó ideje olvasgatom csendben némán a topicot. Az itt olvasottak is hozzájárultak ahhoz hogy régi/új motorosként örökbe fogadtam egy kis Zzr-t.
Nem hiszem hogy különösebben sokat hozzá tudnék tenni az itt folyó sokszor technikai jellegű diskuráláshoz, csak úgy gondoltam szólok, figyellek benneteket!
Sziasztok, tHUNder légyszíves írj majd rám Facebook-on, vagy egy mailt. Fodor Lajos Luigi l-tattoo@freemail.hu . Montenegróba szeretnénk túrázni, és segítség, és tanács kellene. Pulai Laci adta meg elérhetőségedet. Üdv :)
S.O.S. a zizim a napokban elkezdett rosszalkodni!
Álló helyzetben sebességből nem tudom üresbe tenni a kuplung bovden állítása nem oldotta meg a problémát.
Kuplunglamellákra gyanakszom, de ha valaki találkozott már hasonló problémával kérem írja le!
Sziasztok! Lehet hogy hülyeséget kérdezek de mennyiben befolyásolja vagy gond-e hogy ha a ZZR400-as mocimra egy nagyobb motorról rakom át a sportdobokat? Segítséget előre is köszönöm!
A régi pont az államhoz dobta a szelet, a bukó csatjához, de ez átdobja a bukón, így lényegesen kényelmesebb és élvezetesebb !