Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Végre megjött az MRA túraplexim!
A régi pont az államhoz dobta a szelet, a bukó csatjához, de ez átdobja a bukón, így lényegesen kényelmesebb és élvezetesebb !
Kriszti, ez most nagyon szőke nős volt!
Ebay-en 1 euró-ért kapsz...
Én is most vettem, és tökéletes!
Érdemes többet venni, hogy legyen...

Persze ez idő, még ide ér, de itt többen is már hetek óta keresgéltek, ennyi idő alatt, már rég itt lenne...
sajnos nekem D modellem van(92'-es zzr 400) és vennem kéne egy másik szabályzót mivel nem tölti az akksit. Addig megy a moci, amig az akksiban van áram és aztán megáll
az "E" széria hatlábasát már kiváltották (sikeresen) a Keeway valamelyik fesz.szabályzójával, úgy emlékszem, valami 3 000 körül volt az új alkatrész.
Azért lett feltéve ez a kérdés,mert van 2 bemeneteles(szálas ahogyan én fogalmaztam és ahogyan a szakkönyvek is nevezik),van 3,4,5 illetve 6 szálas is. A kérdésem arra irányult,hogy a 6 szálasak közül bármelyiket lehet e használni a zzr-hez(mivel ebből is van 10 millió fajta).

Akkor én félre értettem, úgy értettem, hogy azt kérdezi, hogy a 600-as fesz.szabályzója jó -e a 400-ba...
Ezek szerint tévedtem!

Bár én még nem is láttam olyat, aminek a csatlakozója nem ilyen lett volna... pedig már vettem egy párat...

Bár ez nem meglepő, hogy nem láttam olyat, annak idején a gyerekszobám, nem fesz. szabályzókkal volt tele

Pussz
Csak nem írna le olyant, hogy 6 százas a hatszázas vagy 600-as helyett Bár láttunk már cifra dolgokat
Amire gondol, hogy a fesszabályzónak hat darab csatlakozója van, emigyen-e:
Ez most hat százas akar lenni?
Egy olyan kérdésem lenne,hogy egy kawasaki zzr 400-as motorkerékpárhoz lehet használni bármilyen 6 szálas feszültség szabályzót?köszi
heloztok.hétvégén ráckevén motoros találkozo!go!
Hello , a trening amit a hegylakok.hu-n irtal , pontosan hol lesz es mikor kezdodik ? kicsit zavarban vagyok , mert mult heten volt ez Szolnokon . Hivtam a telefonszamokat , de az elson egy holgy mondta ,hogy te'ves a masodik meg nem veszi fel .
Üdv a "clubban" .
Képeket is rakhatnál fel!
Persze nem magadról!
A "kicsi ziziről"!
Írtam. De ott az emailom a reglapomon is!
Remélem segíthetek!
Helló! ha írsz egy email címet nekem akkor privátba elküldöm a telefonszámát.
Kawalevente!
A tavasszal beszéltem valakivel, aki szerintem pont a te motorodat csinálta, de elhagytam a telefonszámot. Elküldenéd nekem az elérhetőséget?
Köszönöm!
Tiszteletem Mindenki irányába!

Jó ideje olvasgatom csendben némán a topicot. Az itt olvasottak is hozzájárultak ahhoz hogy régi/új motorosként örökbe fogadtam egy kis Zzr-t.

Nem hiszem hogy különösebben sokat hozzá tudnék tenni az itt folyó sokszor technikai jellegű diskuráláshoz, csak úgy gondoltam szólok, figyellek benneteket!
Nem is gondoltam, hogy Őt bármilyen formában is áruba bocsátod!
Sziasztok, tHUNder légyszíves írj majd rám Facebook-on, vagy egy mailt. Fodor Lajos Luigi l-tattoo@freemail.hu . Montenegróba szeretnénk túrázni, és segítség, és tanács kellene. Pulai Laci adta meg elérhetőségedet. Üdv :)
Ez a videó nem zzr, de még csak nem is kawa, mégis érdemes megnézni szerintem. Nagyon hangulatos cafe racer videó: http://vimeo.com/42305030
Nem fogja negatívan befolyásolni.
Mondja Ő, tiszta tapasztalat mi?
S.O.S. a zizim a napokban elkezdett rosszalkodni!
Álló helyzetben sebességből nem tudom üresbe tenni a kuplung bovden állítása nem oldotta meg a problémát.
Kuplunglamellákra gyanakszom, de ha valaki találkozott már hasonló problémával kérem írja le!
Félreértések elkerülése végett:
Hugi, nem eladó!

Őt óvom a motorosoktól...
Sziasztok! Lehet hogy hülyeséget kérdezek de mennyiben befolyásolja vagy gond-e hogy ha a ZZR400-as mocimra egy nagyobb motorról rakom át a sportdobokat? Segítséget előre is köszönöm!