Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A link meg lemaradt közbe :)

http://www.mrashop.de/erp/cata...(159,18,0)&modell=(2822,19,0)&ye
ar=(2158,19,0)&kgetforms=1&tableNavigations.CATALOG_NAVIGATION_PRODUCT_
TABLE_NAVIGATION_KEY.offset=0
Itt van az MRA hivatalos oldala. Ahogy most jobban megnéztem, mintha az MRA-s fiúk kicsit összekeverték volna a képeket, a meghatározásokkal. Én anno automatikusan a "Racingscheibe"- hoz tartozó képet töltöttem le, de ez szerintem a túra plexije ! Ami a legjobban hasonlít hozzá, és szerintem az is lesz, az a "Spoilerscheibe"-hez tartozó kép, tehát a legalacsonyabb plexi, ami a"Racingscheibe" szerintem. Ez logikus is, mivel a "Racingscheibe"-nak kell lenni a legcsapottabbnak.
szia,
arról van vmi infó, h mennyivel magasabb a felső ív, mint a széria plexin?
(a magas kormány miatt sokkal meredekebb kell, különben pont a bukóra nyomja az összes szelet...)
Szia!

A hátsó lámpabúrába belemenő égőtartó és csoki érdekelne!
jamborgeza@freemail.hu
Vagy adsz egy elérgetőséget, rmegkereslek..

Köszi
Minden működik a műszerfalon, csak ez a két dolog nem. Köszi az infót, megpróbálkozok vele.
azokat az alkatrészeket, amiken végig megy a hajtás a számlálókig. Keréknél a km spirál meghajtója - ha a km óra működik, akkor a házban lesz a gond -, km spirál, annak csatlakozása a km órába. Sanszos, hogy bonthatod szét a műszerfalat, ott kell átnézni a fogaskerekeket. Annyira nem bonyolult
Jahh ! ZZR elég tág fogalom :) ! Ahogy a képen is látszik 1400-esre jó, persze ha valaki ráfaragja kisebbre , ő dolga :D

By
Hi ZZR-esek !

Raktársöprésből maradt egy vadonat új bontatlan racingplexi !
Ára 12000FT

Ha valkit érdekel dobjon egy mailt !

jedis@freemail.hu

üdv jedi
A hajtásláncot...? Bocs az értetlenkedésemért.
Tankolás és olajcsere periódus mérés. Végig kell nézni a hajtásláncot, hogy kiderüljön a hibája, ami végett nem működik.
Sziasztok!
Két kérdésem lenne. Miért van kettő napi számláló a gépen, és nálam miért nem működhet egyik sem? Ha valaki tud segíteni, azt megköszönöm.
Sziasztok!

Ma 17:00-kor a Citadelláról uinduló motoros felvonulás lesz.
Akinek van kedve jöjjön.

Tegnap elgugultam megnézni a csajos vonulást, jó volt a hangulata..
Helló engem a kilométeróra kihajtás érdekelne, ha megvan még.
Előre is köszönöm.
Szia Kutya,

Köszönöm a teló olajat, sikerült átvennem (eljutnom)
Hétvégén ki is cserélem a szimeringemet is.
Majd ha olajcseréhez érek azzal is kereshetlek ? (mennyibe kerül esetleg az olaj meg a szűrő és esetleg levegőszűrő?)

Tamás
Szia

zzr400-hoz (1990) plexi esetleg ha nem sérült és van akkor az érdekelne.
Mennyiért adnád ?

Tamás
küldtem ,remélem átmegy
Szia!

Engem az a szerszámos doboz érdekelne, arról tudnál képet küldeni, mert az enyémben nem volt mikor megkaparintottam.

pauer-ferenc@freemail.hu légy szíves ide küld!

Köszi!
Kawasaki ZZR 400-500-600-D-és váz eladó alkatrészenként, minden van...kérdezz.
Sziasztok!
Anyagi okok miatt el kellett adnom a motoromat,maradt egy két cuccom amit szintén eladnák -4 db gyertya cr9e kb 100 km futottak gyakorlatilag újak ,csak a szervizbe kicserélték két pólusúakra,aksi feletti kis szerszámos doboz ,egy pár gyújtó trafó bal-jobb ,14 fogas lánckerék alig van megkopva.Akit érdekel küldök képeket is.
Nagyon helyes, ZÖLD! Gratula hozzá, és kellemes ismerkedést! Majd tolj egy fényképes beszámolót az első gurulásról!
Köszönöm a megtiszteltetést
Az inkább marós munka, bár síktárcsával össze lehetne hozni valamilyen formában.
Utána járok majd, de majd csak később merem ekkora fába vágni a fejszémet.
Egyenlőre még a helyén sincs, betonozni kell neki egy kicsit a garázsban, aztán kis szétszedés amit szükséges az átmosáshoz.
Még egyáltalán nem próbáltam ki, pedig hajt a kíváncsiság nagyon :)
Ma végre haza hoztuk a kis zizimet!
Kapott még egy nagy szervizt, jó vagyok évente nagy szervizeltetem!
Konkrétan nem volt semmi baja... azért ha már szétszedték kicserélték a két kerék csapágyat, bár még egy évesek se voltak, meghúzták a láncot (tavaly kapott teljesen új lánckerékszettet), kitisztították megint a karburátort, bár szintén még egy éve sem volt tisztítva... fékek leellenőrizve, alapjárat belőve...
Jobb, mint új korában!
Állítom Magyarországon a legjobban karbantartott és legjobb 400-as ZIZI.

Na de végre itthon!

Pont időben, mert pénteken lesz 6. Nemzetközi Női Motoros Nap 2012. május 4.

Egy kis vezetéstechnikai tréning, és jó kis felvonulás, fagyizás stb...
Tavaly rengetegen voltunk!
Remélem idén is így lesz!
Szia!

Nem vagy semmi!
Gratulálok hozzá!
De ha már így alakult!
Szeretnék én lenni az első megrendelőd!
Persze, ah meg tudunk egyezni!

ezzel a jó ki esztergapaddal csinálhatnál nekem egy vagy kettő kormányemelőt a zizimre!
Na?
Jó kis gyakorlás lenne...

Gratula még egyszer!
Tulajdonképpen ezekre cseréltem le a ZZR-t.
Legalább van mivel berregni is