Szerbusz kutya.
Bocsi h ide írok,de kellene a segítséged lázerblokkoló ügyben.
Tudsz adni valamien elérhetőséget? Vagy az adatlapodon megtalálható e-mailra írhatok? Előre is köszi!
ejj, újra lábon a paripa én beletekertem egy 500-ast a hétvégén az új kormánnyal a vasba, basszus, mint ha másik motoron ülnék imádom, nagyon "saját motor" érzete lett a gépnek ezzel. legyen má' szombat, oszt' gyí
1996-os ZZR400-asomon szeretnék láncot, lánckerekeket cserélni.
Milyet vegyek? Mik a méretek, melyik típus jó, érdemes e ebay-on ilyet venni?
Köszi
Akosz :)
Kár, hogy nem találkoztunk, megölelgettem volna a kicsi zizit
Jó volt egyébként, jól vizsgázott a mozdony, minden rendben a téli nagyjavítás után. Egyedül a zápor az uccsó 40 km-re nem hiányzott , megyek is mindjárt motort mosni
Többen kérdeztetek magánban a motor üléssel, áthúzással, töméssel Bagster jelleg kapcsolatban. Hozzá teszem a srác tankbőrt táskát stb is varr, igény szerint normális jó áron...
"Szia!
Tényleg ajánlom a srácot, gyönyörű munkái vannak, csinál tankbőrt, ülés huzatot, autó kárpitot, lovagló nyerget .. Igazán szépen és jól dolgozik. Tartós munka és javítja, ha bármi nem stimmel!
Az ára attól függ, milyen anyagból kéred, az enyém eredeti bőr, gyárilag textilbőr (műbőr) huzat van a motor üléseken. A bőr jobb, mert jobban tapad, kényelmes, kevésbé melegszel bele stb-stb.
Csak ezt néha ápolni kell. Különböző mintákkal van, különböző színű.
Az ára attól függ, bőr vagy textilbőr, mennyi cifrát kérsz bele, stb.
Most azért nem vagyok biztos az árban, mert én több dolgot csináltattam egyszerre. Üléseket, lovas felszereléseket stb...
De, olyan 30 körül volt, nem emlékszem pontosan.... de nekem sok extra van benne (bőr, mintázat, újra tömés stb)
Hívd föl, egyezkedj vele, jó fej srác.
Üléshuzat ügyben:
Neizer László (fiatal srác)
tel: 0630-685-0398
Helyileg Dunakeszin van.
Hali A szakadt szelepfedél tömítésből. Félreértések elkerülése végett nem a hengerfejnek lehetett baja az szerintem patent. A henger fej jó állapotú . Láttam a vezérmű tengelyeket és a lapkázást is renden találtam. anno
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy árul-e valaki zzr-t itt?
500-ig,de inkább 400eft-hoz közel keresek. 400-as,600-as érdekel!
Ha tudtok jelezzetek. Dobozokkal felszerelt előnyben!
Köszi
Bocsi h ide írok,de kellene a segítséged lázerblokkoló ügyben.
Tudsz adni valamien elérhetőséget? Vagy az adatlapodon megtalálható e-mailra írhatok? Előre is köszi!