Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerbusz kutya.
Bocsi h ide írok,de kellene a segítséged lázerblokkoló ügyben.
Tudsz adni valamien elérhetőséget? Vagy az adatlapodon megtalálható e-mailra írhatok? Előre is köszi!
ejj, újra lábon a paripa én beletekertem egy 500-ast a hétvégén az új kormánnyal a vasba, basszus, mint ha másik motoron ülnék imádom, nagyon "saját motor" érzete lett a gépnek ezzel. legyen má' szombat, oszt' gyí
szia,
tudok segíteni D.i.D láncszett beszerzésében, címem az adatlapon!
Sziasztok.

1996-os ZZR400-asomon szeretnék láncot, lánckerekeket cserélni.
Milyet vegyek? Mik a méretek, melyik típus jó, érdemes e ebay-on ilyet venni?
Köszi
Akosz :)
Ejnye, milyen egy formatervezett ülése van neki
Jah, bájdövéj, igen emberes hangja lett az új rendszernek, egyenlőre beváltja a hozzá fűzött reményeket...
Szia!

Kár, hogy nem találkoztunk, megölelgettem volna a kicsi zizit

Jó volt egyébként, jól vizsgázott a mozdony, minden rendben a téli nagyjavítás után. Egyedül a zápor az uccsó 40 km-re nem hiányzott , megyek is mindjárt motort mosni
Ma pont arra kanyarodtam egy rövidet, mondjuk korán reggel. Legközelebb szívesen csatlakozok!

Amúgy milyen volt? Reggel még elég hűvös volt az idő..
Szia Suzu, érdekelne a zzr oldalidom jól láttam, hogy van belőle bal is jobb is? Kék-fekete.
Morgen!

Megy valaki csavarogni ma? Nemsokára kihajtom a lovakat, hátha összefutunk egy-két márkatársal...

Naggyából a dunakanyar lesz asz irány sztem...
Szia THUNDER!

-Maximális tiszteletem mellett-

mmm szép-szép az nyereg de a motor ettől mit sem változik... Keweszeki...

Mégsem lesz SUUUZUUKIII....
A holnapi viszont látásra.

ui:Mse l.
Itt a honlapjuk...

Ifj Neizer László
Sziasztok!

Többen kérdeztetek magánban a motor üléssel, áthúzással, töméssel Bagster jelleg kapcsolatban. Hozzá teszem a srác tankbőrt táskát stb is varr, igény szerint normális jó áron...

"Szia!

Tényleg ajánlom a srácot, gyönyörű munkái vannak, csinál tankbőrt, ülés huzatot, autó kárpitot, lovagló nyerget .. Igazán szépen és jól dolgozik. Tartós munka és javítja, ha bármi nem stimmel!
Az ára attól függ, milyen anyagból kéred, az enyém eredeti bőr, gyárilag textilbőr (műbőr) huzat van a motor üléseken. A bőr jobb, mert jobban tapad, kényelmes, kevésbé melegszel bele stb-stb.
Csak ezt néha ápolni kell. Különböző mintákkal van, különböző színű.
Az ára attól függ, bőr vagy textilbőr, mennyi cifrát kérsz bele, stb.

Most azért nem vagyok biztos az árban, mert én több dolgot csináltattam egyszerre. Üléseket, lovas felszereléseket stb...
De, olyan 30 körül volt, nem emlékszem pontosan.... de nekem sok extra van benne (bőr, mintázat, újra tömés stb)
Hívd föl, egyezkedj vele, jó fej srác.

Üléshuzat ügyben:

Neizer László (fiatal srác)
tel: 0630-685-0398
Helyileg Dunakeszin van.

Hivatkozz rám nyugodtan! (Veres Krisztina)

Üdvözlettel Krisztina. (KillBill)
20ezer az ára nem tul hangos ,mert az osztrák vizsgán át ment
Én árulom 94-es ,beállítva ,szezonra készen.http://www.kepesmotor.hu/kawas....
Hali A szakadt szelepfedél tömítésből. Félreértések elkerülése végett nem a hengerfejnek lehetett baja az szerintem patent. A henger fej jó állapotú . Láttam a vezérmű tengelyeket és a lapkázást is renden találtam. anno
Szia!
Az a dob az összekötőcsővel mennyibe fájna? És a dugó a bal oldalhoz?
És rendőrök miatt, mennyire hangos?
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy árul-e valaki zzr-t itt?
500-ig,de inkább 400eft-hoz közel keresek. 400-as,600-as érdekel!
Ha tudtok jelezzetek. Dobozokkal felszerelt előnyben!
Köszi
miből gondolod hogy ez ugyan az?
Az ciki....
Köszi a képet Szép tiszta. Látom még nem koszoltad össze mióta megtisztítottam Tudod volt nálam ez a blokk de, valami nem volt rendben vele. akkor
zzr 600 92 hengerfej
Van spec lámpafesték. Holnapra megnézem neked a tipusát pontosan.
Valami ilyesmi lehet:
Mivel festetted le?