Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok 400 as zzr 95 ös kiadásu mocimra most rendeltem meg az ujj láncszettet de csak most néztem hogy ez nem patentszemes vagy ijesmi ugyhogy nem tudom hogy kell kicserélni vagy hogy hogy szokták ha valaki tudja a megoldás az legyen szives leirni
Helló:)valami extra olcsó kamerát hol tudnék venni?Esetleg ha itt van valakinek eladóba egy akkor jöhet az ajánlat:D
nekem van ha kell 4000ft az ára tel:06309492804
Sziasztok!

Ma este fél 8-8 körül Andrettis találkozó, ha valaki szeretne jöjjön!

Üdv Kill.
vidd be egy autósboltba, elképzelhető, hogy egyezik vmi japán géppel.
Sajnos a hiba ugyanúgy fennáll. Megtakarítottam a sarut, spray stb. Egy darabig jó, aztán újra nem mutat semmit a hőfokmérő. Az óra az tuti jó! Akkor gomba baja lehet szerintetek? Ha igen, tudtok valahol ehhez a masinához gombát olcsón?
innen megyünk páran - ha gondolod, tedd fel eseménynaptárba, és szépen mind becsatlakozunk.
Sziasztok!

Jövő hét szombaton a motoros áldásra van aki megy?
Ha igen, akkor mikor hol lenne a találkozó?
Köszi szépen, megtaláltam.
Nem tudja valaki, hogy Dunaújváros környékén hol lehet saválló csövet venni?
az adatlapon található mélcímre küldd lécci, a másikkal bénázik épp a szervergazda
küttemmélt
kicsit motoroztunk:

http://youtu.be/D-lwuSjpV2A
jaja, ott a jobb felsőben van az, ami biztosan NEM a ventilátort indítja...
Ez a honlap nagyon gagyi
terméket még nem találtam rajta, nemhogy rendelési lehetőséget...

Nekem is töltés elégtelenségben szenved a moci, nincs valakinek egy 91-hez való 6 csatis fesszabályzója kipróbálás céljából?
Addig nem akarok újra beruházni, amíg nincs meg biztosan a hiba forrása...
Jól ismerjük a helyét úgy 1 hete
A kelle.hu-nál lehet venni univerzálisat. Én ilyet használok fél éve és semmi baja. 13500 ft volt. Van nekik 3 és 5 vezetékes.
Ezt már megtapasztaltam sajnos egyszer,akkor egy az egybe megolvadt a feszültség szabályzó és nem kapott egyáltalán áramot..ki lett cserélve,ha most is azzal van a baj akkor abban csak az a különös,hogy ilyen módon jelentkezik a hiba.Köszi a tippeket,meglesem majd,hogy mi lehet vele!
A feszültségszabályzós probléma gyakori sajnos a Ziziknél...
Vedd le az oldal idomot, szedd le a szilikon védőt, húzd szét a csatlakozót.
Nézd meg, hogy nem e sült be (égett meg) a csatlakozó.
Nekem is ez volt! Ahogy széthúzod, rögtön látszik, rosszabb esetben a nélkül is, mert kormos az egész...
Az új nem olcsó, de megéri megvenni!
Cseréld le és nem lesz gondod...

Üdv Kill.

u.i.: kipróbáltad, ilyenkor, ha megbikázod indul nem?
a jobbos felső burkolat alatt, a termosztát mellett van.
Helló!
Olyan problémám adódott, hogy a hőfokmérő óra hol mutat, hol meg nem. De inkább nem. Kerestem a gombát(igaz nem tüzetesen)de még nem akadtam rá. (Pontosabban a hűtő alján láttam egyet, de az a ventihez megy.) Arra gondolok, hogy ott valami érintkezés gond lehet.
Valaki tud segíteni? Köszi.
Hát...nem igazán rendelkezem még kellő ismeretekkel az alkatrészekkel kapcsolatban, de úgy gondoltam,hogy a feszültség szabályzó relé kívül is van egy relé, amelyik biztosítja az akksinak,hogy töltődjön. Az alapszitu a következő:Egy ideig megy a gép,majd elfogyik az ereje és szépen el kezd lassulni(mintha kifogyna a benzin majd megáll).Mikor indítanám azzal az effektussal találom magam szembe,mint mikor az akksi nagyon gyenge,próbálkozik,hogy beinduljon de nincs elég erő benne a művelet elvégzéséhez. Erre a bizonyos relére,vagy az akksira gondolok(az akksi figyelmetlenség miatt egész télen a mociban volt,igaz hogy garázsban de ha jól tudom akkor se tesz valami jót neki)
a fesz.szabályzóra gondoltál? az ált. 15 körül van bontva, Tóth Gyulát keresd itt a fórumon ez ügyben.
Sziasztok.
Kawasaki ZZR 400 92'-es évjáratú motorkerékpárom van és az lenne a kérdésem,hogy hol és mennyiért lehet venni hozzá töltő relét(ami az akkumlátort tölti?) köszi a választ:)
index burák kellenének

adj már valami elérhetőséget felhívnálak