Szia PTomi!
Köszi, az infót, de a fényszórót tudom fel-le állítani, de amikor bevan állítva akkor a fényszóró az út ball oldalát világítja meg jobban, mivel Angliából való a gép. (Ball oldali forgalom irány van.) Vagy úgy értetted, hogy ezt az irányt is lehet állítani. Én úgy gondolom, hogy a foncsorozás olyan vagy nem?
Sok mindent szétszedtem már rajta és összeraktam (SEGÍTSÉGGEL)
de ezt nem tom.
Ha van ötlet jöhet.
Pszichológiai teszthez meg érettségihez lenne kötve a jogsi + ilyen benzinárak mellet jó ha félóránkét jönne valaki szembe az úton!
Ami nem is biztos h rossz!
De ez nem jó a kormánynak mert nem lenne aki autó után adózzon aki tankoljon meg egyebek. Nem megnehezíti hanem megkönnyíti a jogsi szerzést! Pl rutinvizsga eltörlése!
Így se tud ez emberek nagy százaléka parkolni!
Inkább nevessünk rajta, mint borzadjunk Mi lenne a világgal szerv és alkatrész donorok nélkül?Ilyet szól, figyel rá, hogy ne essen el Vagy be nő a feje lágya, vagy beszakad. Én sem szoktam betervezni a tanyázást, mégis összejött már.
Amúgy igen, valami szigorúbb alkalmassági vizsgálat kellene, hogy kevesebb önjelölt kamikaze csatangoljon szerte a nagyvilágban.
Olvastam a csevegést...
Én pszichológiai teszthez kötném a jogosítvány megszerzését, és minimum a 8 általánoshoz, de inkább az érettségihez...
Addigra talán benő a feje lágya az embernek, és némi IQ-ra is szert tesz...
És talán a táblákat is nézné, mert nem véletlenül vannak...
Őrület, és olyan ostoba, hogy mindezt még le is írja...
Nem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek...
Hello Gyula, érdekelne a 6 db krómozott műanyag takarósapka a vázon (lengőkar felfogató csavavar takaró és a többi) ennek mi lenne az ára és a plexi is ha nem karcos. köszönöm
Szia, nekem 94es modelem van és abban a fényszóró hátulján van egy oldal irányú állítócsavar...szerintem a 2003as modelen is van ilyen
sajnos nem könnyű tekergetni..de nem lehetetlen :)
Sziasztok... toth.gyula szeretnék kérdezni :-) zzr 400 96 os szeretnék oldal takarót a bal oldaliban van egy kis tároló rekesz a jobb oldali sima . van -e és ha igen mennyiért? köszi
Szerintem jó lett és olyan sötétre fested, amilyenre akarod.
Fénye szerintem ugyan az maradt.