Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én lefestettem. Kutya régi gépéről lestem
Szerintem jó lett és olyan sötétre fested, amilyenre akarod.
Fénye szerintem ugyan az maradt.
Sziasztok! Van itt valakinek a motorján füstös index? Mennyire látszik az és mibe kerül?
Ez a bukosisakos vidi nagyon kemény! De ha már 1 ember legalább a jobb minőségüt veszi meg miatta már megérte!
Szia PTomi!
Köszi, az infót, de a fényszórót tudom fel-le állítani, de amikor bevan állítva akkor a fényszóró az út ball oldalát világítja meg jobban, mivel Angliából való a gép. (Ball oldali forgalom irány van.) Vagy úgy értetted, hogy ezt az irányt is lehet állítani. Én úgy gondolom, hogy a foncsorozás olyan vagy nem?
Sok mindent szétszedtem már rajta és összeraktam (SEGÍTSÉGGEL)
de ezt nem tom.
Ha van ötlet jöhet.
http://yamahaworld.hu/webshop....

http://www.lidl.hu/cps/rde/xch...

7000ft különbség! Ennyit azért meg ér az ember feje!
Pszichológiai teszthez meg érettségihez lenne kötve a jogsi + ilyen benzinárak mellet jó ha félóránkét jönne valaki szembe az úton!
Ami nem is biztos h rossz!

De ez nem jó a kormánynak mert nem lenne aki autó után adózzon aki tankoljon meg egyebek. Nem megnehezíti hanem megkönnyíti a jogsi szerzést! Pl rutinvizsga eltörlése!
Így se tud ez emberek nagy százaléka parkolni!
Inkább nevessünk rajta, mint borzadjunk Mi lenne a világgal szerv és alkatrész donorok nélkül?Ilyet szól, figyel rá, hogy ne essen el Vagy be nő a feje lágya, vagy beszakad. Én sem szoktam betervezni a tanyázást, mégis összejött már.

Amúgy igen, valami szigorúbb alkalmassági vizsgálat kellene, hogy kevesebb önjelölt kamikaze csatangoljon szerte a nagyvilágban.
Ebben tök igazad van!

Olvastam a csevegést...
Én pszichológiai teszthez kötném a jogosítvány megszerzését, és minimum a 8 általánoshoz, de inkább az érettségihez...
Addigra talán benő a feje lágya az embernek, és némi IQ-ra is szert tesz...
És talán a táblákat is nézné, mert nem véletlenül vannak...

Őrület, és olyan ostoba, hogy mindezt még le is írja...
Nem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek...
Kampányolsz...
Annyi előnye van, aki ebben balesetezik, nem megy vissza reklamálni Egyébként az emberek minden szart megvesznek, ha olcsó. Még ha használhatatlan is.
Ezért ne vásárolj a lidli boltban motoros felszerelést!
Vásárolj inkább Killbill-től!
Ez milyen már....
durva, és ilyet árulnak pénzért...

http://youtu.be/9LfEFhBelTY
Most nézem... miért hagyott ki szavakat a szövegszerkesztő...

Na, mindegy, remélem így is érthető...
Lehet túl gyors voltam...

Bocsi.
06209238057
Helló Mindenkinek!

Mennyi új arc van...
Szép a zöld ZZR tetszik

És mennyi kitöltetlen adatlap... se fotó, se név, se semmi...
arc nélküli beszélgetések... borzasztó...
És így elég elérni a másikat...
Hali suzu777 egy elérhetőséget mobil és emailt írnál?
Kösz
Hello Gyula, érdekelne a 6 db krómozott műanyag takarósapka a vázon (lengőkar felfogató csavavar takaró és a többi) ennek mi lenne az ára és a plexi is ha nem karcos. köszönöm
hengerfej nálam kompletten 25000
Szia, nekem 94es modelem van és abban a fényszóró hátulján van egy oldal irányú állítócsavar...szerintem a 2003as modelen is van ilyen
sajnos nem könnyű tekergetni..de nem lehetetlen :)
Sziasztok... toth.gyula szeretnék kérdezni :-) zzr 400 96 os szeretnék oldal takarót a bal oldaliban van egy kis tároló rekesz a jobb oldali sima . van -e és ha igen mennyiért? köszi
Sajnos én sem tudom hogy az 500 és a 600 hengerfeje egyezik- e. Valaki itt a fórumon esetleg nem ért hozzá?
sajnos a D-modell 500 -as nem tudom hogy jó e a 600-as hoz
Hali Gyula. 92 zzr 600-hoz hengerfej vezérmű tengellyel szelepekkel mennyiért adnál? D modell a régebbi típus
köszi