Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm.

Még egy "buta" kérdés ... Az idomokat egy '95-ös modellről át lehet tenni a '90-es modellre ?
A '95 utáni gépeken van benzin jelző, az honnan kapja a jelet ?

Tamás
szerintem nem lesz vele hiba.
400as a gép,92es évjárat
Sziasztok,

A zzr400 ra fel lehet rakni a zzr600 műszerfalát ?
Természetesen megeggyező évjárat és a csatik is stimmelnek látszólag.

Tamás
Szia!

Tudok segiteni! Adatlap!
helo.eltud szálni valami dioda szerü van bene.most cseréltem énis.
Hali!
Zzr 400 as on az üzemanyagvisszajelzőm nem müködik. ma be akartam inditani és be is indult de érdekesen járt majd megált. Próbáltam még utánna még párszor de semmi. kinyitottam a tankot, de a gőzön kívül nem volt bent más. ujj motor nekem és teljesen ráhagyatkoztam a visszajelzőre de megszivatott! Az égők jók benne. Az érdekelne mégmielött leveszem a tankot hogy hogy néz ki a visszajelzöje esetleg van e valami visszatérö, tipikus hibája?
valószínüleg jövöhéten szétszedem, kap ujj gyertyákat, és egy karbiszinkront, remélem jot tesz neki , már csak a kilóméterora spirált kell beszerezzem, meg valószínüleg a hátsó kerékbe az a bizonyos menesztő gumi, azt nem tud valaki dunaujváros közelében? Ha igen akkor jelezze kérem
Sziasztok!

Nem tudtok ZZR600-asra topcase megoldást? Konzol + doboz?
milyen 250 v 400-as?
*mikor gyorsitani akartam
Az alapszitu a következő:ma nagyban motorozgatok egy kellemes kis helyen egyszer csak észre veszem,hogy kicsit puha a hátsó gumi így egy benzinkút felé vettem az irányt de időközben egy kopogó zajra lettem figyelmes,elsőnek azt hittem,hogy valami leér az aszfaltra de aztán mikor egy gyorsítani akartam már nem éreztem a motorban azt a húzóerőt amellyel azelőtt rendelkezett.Elértem a benzinkúthoz,fújtam a gumiba amennyit kellett majd próbáltam indítani a motort de még csak be sem pörgött.Amit furcsálltam,hogy a motort nem hallottam pörögni,viszont a fordulatszámmérő kb 5000-es fordulatszámra emelkedett meg egy pillanat alatt.
szia,
van nálam többféle is. az adatlapon található címen elérsz.
mi a diagnozis ?
Péntek 13...tényleg nem szerencsés egy nap...a kis zzr-em motorja ma megadta magát
sziaszlok.tud valaki 91-es zzr 400-as elsö fékbetéteket.
Szia! Tudok segiteni! adatlap!
Nagyonszépen köszönöm!
az nem csak alkatrész baj lesz... szerintem jobb, ha szerelőhöz fordulsz, ha fejből nincs meg a probléma megoldása.

mi Áronnal javíttatjuk a ZZR-eket, régóta szerel már Kawákat és alkatrésze is van hozzá.
igazábol már leirtam hogy ojan jelenséget tapasztalok a motoron, ahogy elkezdem huzni neki ijen érdekesen kis rángásokkal pörög ki a motor, még nem volt se 4ütemü,hengerü motorom soha ugyhogy dunsztom sincs hogy mitöl lehet, ja és érdekes surrogo hang hallatszok menet közben, de ha behuzom a kuplungot a fordulat visszaesik akkor sem marad abba a hang igyhát nemtudom mi lehet
mire lenne szükséged?
Sziasztok!
Dunaujváros közelében hol tudok hozzájutni zzr 400 as motoralkatrészekhez? nemtudja valaki?
rá kell lesnem, mert fejből nem tudom, de 60-70 körül. Áronék átnézték, teljesen rendben van, vezlánc nem nyúlott, nem kopott stb.
Kösz az infot! Vaterán árulják ezt a dobot, 14 900 Ft+posta, ha valaki tud olcsóbbat szóljon
A szűkítő hangban is tompít rajta? 400-ashoz szerintem benne lehetne hagyni 4-1 rendszernél is. És a hangtompító, vagy db killer, bármilyen dobba betehető, vagy külön felfogatása van?
Azt hittem a kipufogó és az elektronika is megegyezik. De a kipuff csak a leömlőknél más? Ám most gondolkodóba ejtettél az átépítéssel.
Egyébként hány km van a blokkban? Ha az enyémet eladnám (38.000km) elég olcsón kijönne.
Szia!
Ebayről jött a dob, amikor én megvettem a mocit, már 4 az 1 ben rendszer volt fent, az összekötőt egy helyi szaki csinálta, 3ezer volt kb, a dob meg olyan 10 körül asszem.
Nálam a dobot kicsit át kellett operálni, mert volt benne egy szükítő, ami a 600-as 4-1ben rendszeréhez kevés volt, ha 4-2be rendszer lett volna fent, valószínűleg elég lett volna...

Valószínűleg nem a gyárit alakították át, mert nincs rajta hegesztés nyom.