Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok hallotam egy bizonyos menesztőgumiról a motorban és azt hallotam hogy ez viszonylag hamar tönkremegy a motorban,és nekem van olyan problémám a motorral hogy ahogy elkezdem húzni a motornak elkezd rángatni de csak ijen finoman, és azt hallotam hogy ennek az alkatrésznek lehet hozzá köze, ebben kérném tanácsotokat.
Köszi
Kössz mindkettőtőknek!
Helló!Nekem van egy gyári új kilométeróra spirál! 3000ft e:lajoska1966@freemail.hu 309063575 hívj vagy írj!
és természetesen gratula az új géphez!
Szia,

én kb. egy éve náluk vettem, az E-modell-hez - ha jól emlékszem - 6-7 ezer Ft volt:

BIKER-WORLD
ARADI U.35.
1063 BUDAPEST
GEO : 47.508702 , 19.066324
Telefon : 061/269-4329
Fax : 061/269-4329

Nem tudom, megvan-e még a cég, érdemes talán rájuk csörögni..
aszt nagyon megköszöném.
a 70 egy kicsit sok lesz, keréken kb 45-50 lovat tuda 400-as. egyébként aligha lehet kiváltani mással a karbisort, a legjobb egy használható állapotú 400-asét keresni...
Köszi, akkor ez kilőve, erre gondoltam én is hogy fojtja. Pedig olyan 70 lónak kellene lennie a 400-asnak is, ha a 600-as 100.
És benzinen próbáltál állítani rajta? (szinten, vagy a tű magasságán, ha itt lehet)
Esetleg a ZXR karbisora passzol?
Hali én kipróbáltam a 600 karbisorát. A közép tartományig( 4-5000) jónak mondható utána fullad. Túl sok benzint kap hiába adtam több levegőt neki nem lett jobb. Sőt annyira fullad hogy majdnem 1 km et toltam mert leállt.
Hagyd a pi*ba a moddolást, amit elköltenél rá, inkább motorozd el - ha racionális akarok lenni.
A két oldali kipufogó azért jó, mert azon csúszik a motor, nem sérül az idom, meg egyéb vackok - jó esetben.

Mellesleg elgondolkoztatok már azon, mennyi pénzt elszórunk felesleges vackokra - felnicsik, színre fújt felnik, racing kipufogó (kötelező!) és a többi vacak? Aztán ha emelnek a benzin áron 5 forintos, akkor meg lesünk, mint béka a vizirózsán
Hallottam már Zizit gyári dobbal, de ki volt ütve a dob belseje, kb 1 kályhacső volt. 120 db-nél hangosabb volt (fájdalomküszöb)
A bal oldalit tervezem levenni, és a jobbot lecserélni. Flexeléssel valszeg jobb lenne, de így ha megunom könnyű visszatenni. Ha mégis szétvágnám mennyi a bontott?
Mostanában ilyesmiken jár az eszem. Pl. 400-assal mit művelne a 600-as karbisora?
Vedd le nyugodtan a jobb oldalit, be se dugózd. A szomszédaiddal hamar össze fogsz barátkozni
A baloldalinál arra figyelj, hogy azt tartja a középtámaszt, anélkül a láncnak nekifeszül, ami nem egészséges egyiküknek sem.
Egyébként ledugózhatod, bár biztos kifejt valami hatást a kipufogógázra.
Próbáld ki, és oszd meg a tapasztalataidat, hogy ne csak fecsegjünk
Ha nem sajnálod a leömlőt, le is vághatod a csonkot, és már csak be kell hegeszteni. Hogy mi változik, az meg majd kiderül
Sziasztok!
Kipufogósnál érdeklődtem, csinálnak gyári átalakítását 1 kidörgősre. De hogyha mondjuk én ledugózom ott ahol bemegy a dobnak a csöve, az mennyire működőképes? Csinált már ilyet valaki?
Arra gondoltam hogy így a nyitott dobbal még mindig kevesebb lesz rajta a fojtás.
Sziasztok!
Pár napja vettem meg zzr400 ast magamnak. Nagyon tetszik a motor kirűnően vezethető, imádnivaló a 4 henger, eddig csak 1 hengeresem volt de ez teljesen más világ. Abban kérném segitségeteket hol tudok hozzá alkatrészt szerezni, kellene nekem kilóméteróra spirál.
Válaszotokat várom köszi!
le tudom neked fényképezni láthatóan a szettet, nekem pont van egy külön. az adataival, számozással együtt.
Ohh köszönöm szépen, igen valóban kissé csajosra sikerült, bár nem terveztem ennyire az van hogy már eladhattam volna csak az illető közölte jó lesz ez a gyereknek...na mondom neeeem szóval nem is olyan fontos eladnom, csak alig van időm rá mostanság és így gondoltam ne kísértsen de amíg nincs vevő gurulhatnánk egy csajosat
annyit tudok,h préselve lett és alvázszám alapján rendelve..100ló alattira jó csak...szerintem..
Szia!

Persze megvagyunk öregesen, várjuk a nyugdíjat.
Igen találtam melót.
Feb 10.-én mondtam fel, és már 13.-án kezdtem az új helyen.
Persze nem vak szerencse, mert volt ismerős az új helyen...

Remélem te is mielőbb találsz új helyet.
ez igy tipus nélkül nehéz ügy! O gyürüs vagy nem!erösitet vagy nem!mekora LE-s!ezeket jo lenne tudni azért!
Sziiiiiiiiiiiiaaaaaaaaa!

Oké, rendben!
Várom majd...

Amúgy hogy vagytok? Mi újság?
Sikerült már valami munkát találni?

Én még sajnos nem jártam sikerrel...
Nekem csak a tárcsák kellenek a felnik azok nem.

Tehát a két tárcsa mondjuk... olyan..... 20e Ft?
Milyen vastagok azt letudod esetleg mérni?
lemerültem...bedugom egy perc
a tárcsák nem sérültek,még a felnin vannak simán jók még..mennyit adnál értük?
Tomi102!

Próbáltalak hívni is most, de kivan kapcsolva.
A 2db tárcsafék nagyon érdekelne!
nem tudom a lánc márkáját és most nem is tudom megnézni,23900-ért lett vásárolva..odaadom a feléért.