Nagyon szép a motorod!
Kár, hogy eddig nem hallottunk felőled...
Ez csak az én saját gondolatom:
Itt jószerivel itt csak srácok vannak, én vagyok egyedül lány, de nekem már van saját zizim, egyébként tuti bele szeretnék...
Kár lenne elkótyavetyélni (gondolok, itt arra, ha ezt a szépséget egy srác veszi meg, tuti átfesteti, hogy ne legyen ilyen csajos... amiért kár lenne, igen pofás!).
Tehát, szerintem a csajok (ismerve magamat is, ebbe a szépségbe rögtön beleszeretnének és megvennék... gondolok, itt arra, ahogy én vettem a motorom... )
Tehát javaslom, tedd fel a motorod a csajokamotoron.hu ra.
Van ott is eladó motor topik.
Szerintem, ott ezt megbecsülnék, bele szeretnének és hamar eladnád, persze az árától is függ...
Sziasztok, eladó a Zizikém , állítólag itt könnyebben elkel szóval 400 as 97 es évjáratú, ősszel lett láncszett gumi szelephézag állítás, olajszűrő, gyertya csere, ha valakit érdekel...
Sziasztok! Idén január 21-én sikeresen összecsuktam egy zzr 400-at.......addig igen jó állapotban volt. Mivel sérült a váz szétbontottam és mindene eladó. A blokk nem sérült. Karbi,kerekek,gumik,majdnem új lánc,komplett fék+tárcsák,ülés...stb....tank és vázon kívül szinte minden...akit érdekel hívjon! Tel:06 30 6450645. Széles utat,olcsó benzint Mindenkinek!
több méretben is létezik, hátra 48 és 52 tagost is szereltek anno. valóban a DiD a legjobb, nekem is az vált be, kb 12 EFt a két lánckerék, az O-ringes lánc pedig (100LE-s, ami a hatszázason is van) 21-22 EFt.
Alakulgat a jogsim, remélem már hamarosan meglesz!
A moci is jó, mindig csinálgatok rajta valmit, de még nem volt bátorságom hosszabb útra kivinni, nem akarom az utólsó pillanatban megszívni! azt a pár hetet már kibírom valahogy!
Akit érdekel profi fényezés, műanyagozás, karbonoztatás, és egyéb technológiák az írjon. (Árban olcsó) Az enyém ilyen lett! Fényezve lett rajta minden a kawasaki felirat is és a monster jel is.
Pont mire hazaértem, utána kezdett csöpögni, úgy hogy mázlim volt. Kegyes volt hozzánk az időjárás!
Eddig ez volt a legjobb felvonulás, amin részt vettem!
Sajnálhatjátok, hogy nem jött senki az újpesti motoros felvonulásra!
Iszonyat jó hangulatú volt, sokan is voltunk.
Felvezető motorként pedig külön élmény volt 1. és 2.-ént vezetni a motorosokat!
Szia!
Kedden azaz holnap felhív, vagy ír neked a Brigi a bukó ügyben, bocs hogy idáig húzódott, és nagyon ég a pofám miatta.