Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KillBill!

Szia!

Kedden azaz holnap felhív, vagy ír neked a Brigi a bukó ügyben, bocs hogy idáig húzódott, és nagyon ég a pofám miatta.
Tomi102!

Szia!
Az első két féktárcsa sérült?
Ha nem akkor milyen állapotban vannak?
Mennyiért adnád?

Üdv.
milyen márkáju a lánc!konkrétan menyi akkor!
Szia!

Nagyon szép a motorod!
Kár, hogy eddig nem hallottunk felőled...

Ez csak az én saját gondolatom:
Itt jószerivel itt csak srácok vannak, én vagyok egyedül lány, de nekem már van saját zizim, egyébként tuti bele szeretnék...
Kár lenne elkótyavetyélni (gondolok, itt arra, ha ezt a szépséget egy srác veszi meg, tuti átfesteti, hogy ne legyen ilyen csajos... amiért kár lenne, igen pofás!).
Tehát, szerintem a csajok (ismerve magamat is, ebbe a szépségbe rögtön beleszeretnének és megvennék... gondolok, itt arra, ahogy én vettem a motorom... )

Tehát javaslom, tedd fel a motorod a csajokamotoron.hu ra.
Van ott is eladó motor topik.
Szerintem, ott ezt megbecsülnék, bele szeretnének és hamar eladnád, persze az árától is függ...

Üdv KillBill.

Még egyszer ez, csak a saját véleményem...
96-os és Budapesten van. 1-2 ezret ment a lánc. Az új árának a fele...
Sziasztok, eladó a Zizikém , állítólag itt könnyebben elkel szóval 400 as 97 es évjáratú, ősszel lett láncszett gumi szelephézag állítás, olajszűrő, gyertya csere, ha valakit érdekel...
Hy . Melyik evjarat ? helyileg hol van ?
majdnem uj lánc mit takar?!menyiért adnád.
Bocs, a képen a keresztfiam van,mellé kattintottam és nem bírom leszedni!
Sziasztok! Idén január 21-én sikeresen összecsuktam egy zzr 400-at.......addig igen jó állapotban volt. Mivel sérült a váz szétbontottam és mindene eladó. A blokk nem sérült. Karbi,kerekek,gumik,majdnem új lánc,komplett fék+tárcsák,ülés...stb....tank és vázon kívül szinte minden...akit érdekel hívjon! Tel:06 30 6450645. Széles utat,olcsó benzint Mindenkinek!
több méretben is létezik, hátra 48 és 52 tagost is szereltek anno. valóban a DiD a legjobb, nekem is az vált be, kb 12 EFt a két lánckerék, az O-ringes lánc pedig (100LE-s, ami a hatszázason is van) 21-22 EFt.
helo.anyiban még tudnál segiteni hogy hány szemü valo rá.
Alakulgat a jogsim, remélem már hamarosan meglesz!
A moci is jó, mindig csinálgatok rajta valmit, de még nem volt bátorságom hosszabb útra kivinni, nem akarom az utólsó pillanatban megszívni! azt a pár hetet már kibírom valahogy!
Helló! DID lánc szettet kell vegyél rá.
Akit érdekel profi fényezés, műanyagozás, karbonoztatás, és egyéb technológiák az írjon. (Árban olcsó) Az enyém ilyen lett! Fényezve lett rajta minden a kawasaki felirat is és a monster jel is.
megtudnátok mondani hogy 91-es zzr 400-as ra milyen lánc valo.
Áldott,békés húsvéti ünnepeket kívánok minden motoros társamnak!
Pont mire hazaértem, utána kezdett csöpögni, úgy hogy mázlim volt. Kegyes volt hozzánk az időjárás!
Eddig ez volt a legjobb felvonulás, amin részt vettem!
Jó ez a vidi, tényleg nagyon kulturált volt!
Le a kalappal!

Örülök, hogy jól érezted magad!
És, hogy még szép időtök volt!
Eső előtt haza értél?
Láttam a papírgyár is bene volt a videóban. Régen de sokat jártam oda...
Külön díjaznám a résztvevőket, hogy betartották az "egy sávot használhatunk" kérést és nem úgy mentek mint az ökörcsorda!

http://youtu.be/Lq2F8VkCktU
Sajnálhatjátok, hogy nem jött senki az újpesti motoros felvonulásra!
Iszonyat jó hangulatú volt, sokan is voltunk.
Felvezető motorként pedig külön élmény volt 1. és 2.-ént vezetni a motorosokat!

Cikk az eseményről
Alakulgat- alakulgat
Még a szelephézagokat kéne belőni és elvileg jó.
És neked hogy szuperál, na és a jogsi?
Húúú, egy ilyen moci kéne nekem is...

Jó volt a zene is...
5-ös!

És épségben is haza értél!

Tényleg jó, irigyellek!

Mi ma jól szétáztunk az esőben...
De, haza értünk!
(Hozzá teszem, nem motorral voltunk!)
én motoroztam.. emlékezetes volt