Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez nettő faszság... ugyanaz az 55W-os, H4-es van benne, mint az autókban. azt a "szerelőt" meg gyorsan felejtsd el, ilyet a legbénább laikus sem mond...
szia,
ha jól emlékszem, a szűkítőknek kb. 2000 Ft volt darabja (a dob belépőcsöve 4-5 milivel volt szűkebb, mint a cső)

bilincs nem kellett, mert olyan könnyű (1,8 kg a kettő!), hogy a cső merevsége simán tartja.

Ez volt az
Szia kutya!
Olvastam hogy a sérült gyári dobokat sportra cserélted. Nekem is sérült a jobbos, és alig kerülne többe mint a bontott.
Anno mennyiért csinálták a bilincseket, felrakást, és a köztes darabot? Asszem a gyári dob elég hosszú csővel van, azon rövidítettetek ugye?
Köszi!
Szia Kifi!
Izzóban sajna nem tudok segíteni, csak annyit hogy az én zx-embe sima "autó" izzó van, kettö is. Gépkönyv szerint is ez való bele, Zizibe nem vagyok biztos.
Kipufogó ügyben öket tudom ajánlani. Autóra cseréltek nekem komplett csövezést saját gyártású alkatrészekböl másfél éve. Azóta semmi baja. Felújítással is foglalkoznak.
www.dinamit-dob.hu/kapcsolat
még egy kérdés ....akik ismernek tudják milyen ágyúcsövek vannak a gépen a külső burkolat kissé megviselt ....van valakinek ötlete hol tudnám felújíttatni ? jelenleg carbon a külseje .
még hívom a Tamást, de szerda vagy csütörtök...
sziasztok az lenne a kérdésem hogy a zizin normál autó izzó volt de szétégett a csati és lemerítette az aksit . már hat éve így használom gond nélkül. Szerelő azt mondta hogy nem lehetek ennyire amatőr ,a mocihoz kis wattos izzó kell. Z autó 55W a moci 35W ... vélemény ?
jól hangzik! mikor?
kutya

megyek jövő héten tesztelni the new zzr1400..
jössz?
Szia!

Tudok segiteni Adatlap!
Sziasztok.

Érdeklődni szeretnék. :)
ZZR400-ashoz keresnék olyan alkatrészt, ami az oldaltámasznál letiltja az elindulást ha nyitva van.
Mi ennek az alkatrésznek a neve, és hol tudnám beszerezni? :)
előre is köszi :)
én már rajzolgatom a nagykerekű, honda robogó blokkos roller terveit
Hali!
Mennyibe fáj kb 1 bontott leömlő? Illetve kettő, a 4 hengerhez, asszem külön van a 2 dobhoz
Esetleg lehet bontottan szerezni 4-1 leömlőt? És újat csináltatni mennyire húzós?
Köszi!
Hát akkor gyertek!
Hali!

Hát, kellene, bár én "sajnos" a Balatonon leszek (természetesen 2keréken)...

Ha mentek, akkor roppant kellemes felvonulást nektek!
Szia Andi! Üdv a zizzentek között!

Sztem jól döntöttél a műszaki tekintetében, jobb félni, mint megijedni, és inkább a tankba vándoroljon az a lóvé, mint a "rend őrei"hez...

Ha rossz időt ígérnek, akkor tuti kellemes hétvégénk lesz, idén még nem igazán sikerült eltalálniuk (néha még az aznapi időt sem)!
Peeter!

Hát kellene menni!
AndiKAWA !

Ejj az a kék vas nagyon tetszetős!
Szép állapotban van és a színe is kifogástalan, még ha nem is ződ!
Oksi!
Ha bem esik akkor én is megyek! Egyeztessünk majd, hogy fussunk össze ott.
A GVH-nál nem tudom, megállná-e a helyét, nagyon-nagyon hasonlít valamire
Stihl-Csepel
Azon gondolkodtam, mit szólna a rendőrség, ha a biciklim csomagtartóján egy láncfűrés berregne, hajtásént
mobil-esztergával is lehet nevezni
Kaptam facééén pár napja valami túra ajánlót, de most nem lelem! Mindenesetre köszönöm a meghívást, még rollerem sincs, amivel tudnék gurulni
Én hasonló képen vónék.
Nem elég a festés a műszaki vizsga, de még a gumikat is cserélnem kell. Ezért az esős időben garázs fogság.