Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ugyan nem voltam kint a kiállításon de borítékolom, hogy ha olyan volt mint az elmúlt években akkor ...
Kedves Motorostársak !

Megvettem végre friss műszakival az első zzr400 asomat.
Ti hova teszitek az a tipusú EÜ csomagot ? Hol van hely neki ?
Válaszotokat előre is köszönöm.

Tamás
Gyertyát tud valaki esetleg olcsóbban?
Helló!

Milyen volt a motor kiállítás?
Volt valaki?

Egy pár szóban, meséljetek már...

Üdv Kill.
Hmm, jól van, nem sokkal más az én véleményem, nem is mertem rögtön beírni, gondoltam többen a motoros "oldalán" lesznek. De látom van itt aki tőlem szebben és higgadtabban véleményez.
Érdekelne viszont, hogy a nagymenő kolléga rugdosott volna e, ha a kocsiba egy kigyúrt, kopasz, csupa tetkós (bőrszín most jelentéktelen) pasi ült volna! Ha csak a videón látottak történtek, előzőleg nem volt még több bénázás a női-sofőr részéről akkor szerintem teljesen erőviszonyoknak megfelelően (és ijedség+kis bénázás) reagálta le! De legjobban a motort sajnálom!
Ahogy lent szépen lett leírva a kulturált és biztonságos távolságbetartásos kurvaanyázással kell lerendezni, csakis a motor épségét szem előtt tartva!
Az utolsó mondat roppant bölcs, és megszívelendő gondolat ( ), maximálisan egyet értek!

Egyébként tényleg nem tudjuk, honnan is indult az ismerkedés, így nehéz (nem is nagyon lehet) igazságot tenni. Amit az autós "hölgy" művelt, az több, mint durva, részemről mehetne a sittre lenyugodni. A motoros részéről sem szép az a mozdulat (bár technikailag nem rossz, csak társadalmilag erősen megkérdőjelezhető), de jó lenne tudni mi váltotta ki (lehet alapból idióta, de lehet, h valami necces történt, ami miatt operatőrünk bekapcsolta a kamerát).

Kb 1 éve 10 centin és egy viszonylag gyors ugráson múlt, hogy nem csaptak el a zebrán (ott a gyalogos szerepét alakítottam), az ijedtség közepette fordulásból rásóztam egy k.rvanagyot a kocsi tetejére, pedig alapból nem tartom magam egy agresszív szociopatának...
Ne legyünk elfogultak. Autót rugdosni sem éppen az a tankönyvbe illő cselekedet, és a motoros nem is kis darab, az autót meg nő vezeti, nem kizárt hogy pánikba esett, amikor fizikailag is elindult az erőszak. Akárhogy is kezdődött, vagy kezdődik bárkinek a konfliktus, ha fizikai erőszakhoz nyúl, arra valószínűleg az is lesz a válasz.
Legyünk kultúráltak, és maradjunk a kurvaanyázásnál :D
Ha már videók

http://youtu.be/CjqvLAs9t1Q motoron[/L]
Szerintem valahogy így történhetett az egész:
Eleve érdemes megfigyelni azt,hogy az autós milyen módon sorolta be magát a sávjába(véleményem szerint átlóg a másik sávba) s ezzel a manőverrel megnehezíti a motoros előrehaladását.Valószínűsítem,hogy a motoros szólt az autósnak,hogy egy kicsit húzódjon félre aki nyomdafestéket nem tűrő szavakkal válaszolhatott s ezért reagálhatott így a motoros.
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, én tuti kicibáltam volna és ütöttem volna...

Hogy ki a hibás, nehéz megmondani, mert a konfliktus elejét nem látjuk! Pl, hogy a motoros, miért rúgja meg az autót!
De, hogy az autós reakciója, jóval durvább és hogy túllép a megengedettnél, az biztos!
Ez már számomra kimeríti az emberölési kísérlet fogalmát!

Itt már tuti nem tudtam volna ilyen nyugodt maradni, biztosan megrugdostam volna dühtől és az adrenalintól...

Ez azért nagyon durva, neki a motornak, majd a motorháztetőn át két sávot az autók közt és neki a parkoló autóknak...
Ez nem normális, ezért kéne szerintem, minden járművet vezetőnek pszichológiai tesztet csinálnia.
Nem mindenki alkalmas jármű vezetésére, és közúton való bármilyen részvételre.... Ez nem alanyi jogon jár...

Ez ám a jogosítvány megszerzésekor tanult BIZALMI ELV...

És a Misi mindig engem piszkál, hogy én milyen vagyok, mert nem bízom senkiben...
Ez a vidi érdekes....

Szerintem itt mind a kettő hibás volt. A legjobban azt tette volna a motoros, hogy tovább megy a p.csába, és nem foglalkozik az autóssal. Mondjuk nem egyértelmű, legalábbis nekem, hogy mélyen tisztelt motoros társunkat mi hergelte fel ennyire. Mondjuk arra számítani lehet, hogy van vagy 1,5 tonna különbség közöttük. Innentől viszont. Ahogy az autós reagált.... Ott kellene azonnal tarkón lőni. Szerintem nem normális az, hogy végig hajtunk valakin, akármilyen indokunk van rá. Rendben aláírom a motoros sem kezdte valami szépen az ismerkedést, de akkor is.

Egyszóval szerintem mind a kettő hibás, viszont a kimenetel szerencsés abból a szempontból, hogy nem lett nagyobb baj.
Ezzel a videóval kapcsolatban érdekelne,hogy ki mit gondol...ki miben hibázott.
Hali. Úgy látom D modelles a Tiéd. A benzincsap vákumcsövét hová dugtátok T elosztoval oldottátok meg? Ha igen lehet lukas a csap membránja és falsot szív. Vagy esetleg valahol nem tömör az a szívó csonk.
Tudna nekem valaki segíteni, hogy mitől lehet az, hogy a karbi szinkronnál a balról a második karbira mikor rádugtuk és beállítottuk volna a szinkront, akkor a mutató alig mocorgott és a többi mutató szépen ugrált. Hibalehetőségeket tudnátok nekem mondani? Előre is köszönöm!
ok, akkor az ötödikét kiírom, az áprilisi kanyartól függetlenül!
Kicsit távolinak tűnik, viszont nagyon jól hangzik!
hali.egy jo kis turára én is beneveznék.
Húúú, ez nagyon jól hangzik, de sajnos a május 5 nem jó, a hugom ballagása van aznap...
Családi program...
Mit szóltok a május 5-höz? Akkor összeköthetnénk Henryx szezonnyitó motoros party-jával!

Henryx City: május 5.
Ebben én is benne lennék!
KICSI!

Ha jól emlékszem te kerestél kormányvég súlyt?
A váci úti Tescóban láttam darabja 2490.-Ft (ezüst, fekete, bordó)
Az autós kellékek sorának a végén.
Láttam még gumihálót, tárcsazárat+uv drótot hozzá...
jaja, én is ilyesmiben agyalok, mondjuk április 22. felőlem csesznek mehet, de akkor kicsit variáljunk rajta, mondjuk onnan tovább Henryx papához, vissza meg a Majki tó fele, van arra pár frankó szakasz
Április közepét preferálnám, még nincs kész a gép, az ötlet tetszik.