Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Húúú, most megzavartál a zzr-is te vagy meg a cedasy-is...

Amúgy jó a jövő hét!
Így is úgy is...
Igen, valamit lassan össze hozhatnánk!
Esetleg egy szokásos, Cseszneki vár... Bár szerintem így tavasszal egy Balaton körbemotorozás is jó lenne...
Most ébrednek a fák, virágzik minden, jó képeket is tudnánk csinálni!
Szia,

Köszönöm a jövőhéten ráér mert éppen influenzával itthon vagyok.
Amúgy Fóton lakom.

Tamás
rég volt már ZZR-es túra... nem hozunk össze vmit áprilisban?
Hétvégén mi is hazahoztuk alvóhelyükről a "láncra vert vadállatokat"
Csütörtökön viszem is a szervizbe, de jövő héten már minden tuti lesz remélem!
Kezdődhet egy jó kis Andrettizéssel a szezon!

Zseton, jó lett a dobozos
Én még nem szereltem fel!
Most csinálták meg a GPS tartót, még annak is a töltő kábelét be kell építeni...
De, gyönyörűen lemosva, csillog villog!
Megfordulnak utána még az emberek!

Pussz mindenkinek!
Szia Tamás!

Sajnos az adatlapod nincs kitöltve, így nem tudom, te merre vagy helyileg...
Én Budapesten vagyok Blaha Lujza tér környéke...
Bár a motorom egyben van, ha tudok segítek!
Még a mai napon itthon van, holnap megy a szervizbe. Tehát ha ma jössz, meg tudod nézni, amit szeretnél!
Utána már csak jövőhéten valamikor...

Az adatlapomon minden elérhetőségemet megtalálsz.

Üdvözlettel KillBill.
Hi! Van egy 400-as vasam, szeretném előkészíteni az idei szezonra, olyan problémába ütköztem amin ti tudnátok csak segíteni nekem! Van két gyújtásvezérlő elektronikám E-modell, sehogy nem tudom megállapítani, hogy jók-e! A 600-as manualban lévő értékek nem eggyeznek az elektronikán mért értékekkel. Az egyik elektronika 400ban volt, a másik 600ban. Tehát a 600-as értékei sem jók a manual szerint! Olyan kérésem lenne, valaki vállalkozó szellemű zzr tulajdonos, akinek beindul a motorja, elmennék hozzá, kipróbálnánk az én elektronikámmal, hogy beindul-e, vagy összehasonlítanánk az övével! Esetleg ha valakinek szét van szedve a motorja és előtte működött, az is jó mert meg tudnám mérni azt, hogy eltér-e az enyémektől.
Mert az enyémet jelenleg nem tudom beindítani, pedig minden van(levegő,benzin,szikra,kompresszió)
Köszönettel:Tamás
josh1 vagy valaki aki tudja adja már meg ennek a Tóth Gyulának az elérhetőségét mert elhagytam a telefonomat de már beszéltem vele...

ide küldjétek már

jm91@citromail.hu
Hali!
Menet közben dobozostól még egyedül sem próbáltam...
Az utas hátának biztos útban lenne (felültem hátra, így tényleg rálóg), de nem marad így. A hátsó tartó első csavarjait kiveszem, így az egész kicsit hátrébb billenthető, a tartó első rögzítési pontjai kb 2-3 cm-re lesznek az oldalsó keret fölött, azt áthidalom, +2 csavar, és teljesen megváltozik a kép: doboz szinte vízszintben, marad hely a hátnak, stabilitás marad.
A lábaknak nincs útban a 2 oldaldoboz...

Köszi, minden jókat néked is!
Köszi!
Ezen is volt mit csinálni, az elején az oldalsó tartókból csak a keret maradt, onnan építettük (bocs, unokatesóm építette, én csak segéd voltam) vissza a gyári anyagokat a megfelelő helyre, szögben, méretben... Ilyen volt a kiindulási állapot (semmi sem passzolt, bár mivel más típusra készült ez érthető):
Szia!

Utassal is próbáltad már? Mert így ránézésre nagyon rálógattad a hátsóülésre. Így ránézésre az utas háta meg a lábai bele fognak érni. De remélem csak rosszul látszik!
Csecse masina! Sok szép túrát a dobozszetthez!
itt van még pár kép.
Ha a tied is D modelles akkor jónak kell lennie.
Ez nem a ramair-os.
üdv
Esetleg tudsz még más szögből küldeni képet. Netán méretet. Még majd csak hétvégén fogom szétszedni.
Ez nagyon klassz. Ilyet akarok én is. Dobozokat már néztem bár én magamnak akartam csinálni doboztartót. Ezzel már lehet menni túrázni.
Szia Kutya!

Átvettem az olajat, köszi a segítséget!
Szia,
D vagy E modell?
Sziasztok!

ZZR-400- hoz keresek plexit...valakinek elfekvőnben?
keresd meg Toth Gyulál itt a forumon neki sok cuca van hozá.
Köszi a tanácsot ,holnap lessz a napja a próbának
Tegnap átgurultam rokonhoz egy előzetes méretvételre, aztán a mérőszalagon kívül előkerült a flex, a fúró, a hegesztő, és kb 3 óra elteltével ez lett belőle:

Szia dobozos
Sziasztok! Esetleg nincs valakinek eladó jobb oldani lábtartó konzol 1991-es 400ccm zzr hez? és egy bal oldali hátsó komplett index?! képet is linkeltem a bal oldaliról, hogy milyen fajta kellene.
Helló
Ha D modelles akkor az én 500-as gépemé szerintem jó hozzá.
Ha érdekel adatlapon az elérhetőség.
d modelles zzr-em van és nekem az ölés csavaros nem záras
meg lehet valahogy oldani zárasra nem tudjátok?

d modellek mindegyik csavaros?
Hali, tud valaki jó helyet ahol találok zzr400 ('90es) légszűrőházat ?
oké köszi az infót