Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha a csatik tiszták, akkor az akksi lesz a baj. legegyszerűbb kipróbálni egy feltöltött teleppel.
nem.
az előző hozzászóló is az aksit okolja a hibáért
2:0 az akksi gyanura
Köszi a segítséget
Hali!
Kottára ugyanez volt az enyémmel kb 2 hete, akksi hozta a 12,7V-t, halvány műszerfal fények, gombra katt, és semmi. ...aztán egy új akksival pöcc-röff, azóta nincs gond!
Hajrá!
Köszi a választ
Szia!
Lehet, hogy jónak tűnik az akku, megvan a feszültség is, de az áramot nem tudja leadni indításkor, ahhoz már gyenge! A leírtak alapján erre gondolnék! Párom robogójával ugyanez volt mult héten!
Üdv Kollégák!
Egy kis segítséget kérnék.
ZZR.400-as nem indul gombról...........gyujtás ráadása után nyomom a gombot de csak kattan az indítórelé és semmi...........majd elhalványulnak a műszerfal lámpái.Pár másodperc mulva felerősödik a fényük,ujból próbálom de semmi.Megnéztem a relét de néhány ujjbóli próbálkozás után már a kattanás sem hallatszik és a gyujtás ráadásakor a műszerfalról még a digitális óra is eltünik és az akksiba semmi életjel nincs.
egyébként az akksi jó (12,7 V) biztosítékok rendben kábelsaruk rendben és tiszták is.

lehet az indítórelé zárlatos vagy hibás?

köszi előre is segítségeteket
Egy kis infóra lenne szükségem.
A 250 ccm zizi első sárvédője egyezik-e a 400-600-al?
Ha valaki tudná a választ megköszönném!
11 000 km -es 2 eves gyertya.
Hello . Ki tud gyertyabol olvasni ? csatoltam a kepet
Hi Kutya.

A segítségedet kérném abban, hogy kéne nekem motorolaj a Kawasaki ZXR750-es 93-as évjáratú mocima. A ZX-7R fórumon ajánlottak téged. Ajánlottak nekem Fuchs Silcolene Ride 10w-40-est, Motul-t és MOL-t. Tudnál nekem szerezni?
E-mail címem: sotiyaris@freemail.hu KÖSZI
Üdv mindenkinek!

A megbontott zizimből maradt még jó pár alkatrész. Ha valakit érdekel elérhetőség az adatlapon.
További szép napot,és széles utat!
helo.ha tudsz képet küldeni hogy mit kéne csinálni lehet hogy tudok segiteni.esztergályos vagyok.megnézném hogy lehetséges e megcsinálni és kb.árat is tudok mondani.
Nem, nem én vagyok :)
úgy értettem, h nézz meg egy ZX6-ost és egy 2001 utáni ZZR600-at, hátha ugyanaz.
Az a baj, hogy nem vagyok valami ebay varázsló, találtam utángyárottat 55 euróért, de mire beszállítják stb...
kicsit el vagyok keseredve, mert minden máshoz találok jó árban, de ami nekem kéne :)
nézd meg esetleg ebay-en, hátha megegyezik az új ZZR-é a ZX6-tal.
Jó lenne annyiért, de sajnos nem találok, csak 15000/ db áron zx6r-re :(, azért gondoltam az esztergáltatásra, talán az olcsóbb...
Szerintem annyi energiát és pénzt nem érdemes belefeccölni egy szintjelzöbe. Nekem a zx-en még lámpa sincs, km alapján szoktam tankolni, meg lehet szokni. A zzr-emen ami volt mutató, az is inkább tájékoztató jellegü volt. Nem volt mérvadó hogy hol állt.
Hali rash, Az azért lehet, mert akkor nem te vagy a Fecska Jani. És nem ismered akkor az ócsail Farkas Illést, neki is ő csinálta a zizi jét, és neki remekül megy. Minden esetre ha mégis te lennél adok egy számot csörrents már meg 70 3856 540
nem zzr-hez,de igen.
10db led jelzi a fogyást,van egy központi egység,amihez a nyákot az mz-s berkekben ismert Sub-ee csinálja valamint kell egy nyomásszenzor (jó drága,én 6ezerért vettem anno).
már 2 éve be akarom építeni,de kellene hozzá egy kis ügyesség,ezért mindig elmarad,ha érdekel szólj,megegyezünk.ha nem érdekel,akkor is ajánlom az mzclubhungary-t ott sok infót találsz.
Csinált már valaki benzin szint jelzőt valamilyen formában '90 zzr400 hoz ?
Zavar, hogy nincsen benne és még nem tudom, hogy a lámpák mikortól jeleznek vagy mennyi van még hátra.
megtudná valaki mondani hogy 400-as D modelnek mekora a gyári lánckerék méretei?elöre is köszi.
lehet, de nem éri meg... egy használt, szép állapotú csutka max. 5000 Ft, nálam is van belőle.
Sziasztok!

Lehet esztergáltatni, vagy maratni kormánycsutkát?
Valakinek valamilyen tapasztalata, tud olyan személyt aki ezzel foglalkozik stb...

köszi