Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vááá, Gilera GP800?
Ha minden jól megy, nemsokára népesedik a garázs.
Jövő héten megyek a gépért, elöljáróban csak annyit árulhatok el, hogy fokozatmentes sebességváltója van
Remek felvétel! :) Sajnos ma nem tudtam kimenni gurulni, ezért így este kis kárpótlásul jól esett ez kis vid.
... és utána a Kawás haverunk gépéről linkeltük be a videót
gurultunk kicsit.

Brrrrr................egész februárban hidegben voltam.
Nem kéne.
Eddig az tartott vissza hogy kinyírom a generátort vag csak lemerítem a cuccal az akksit.
tudok egy penny marketet, ahol jó nagy a hűtőház )
Valahol ki kellene próbálni a home made fűtőspulcsimat.
feltétlenül, de most egész hétvégére!
Hmmmm, igazán jól hangzik!

Örülök, hogy jól sikerült...
Remélem ebben az évben is lesznek jó közös rendezvények, és ha a benzin ára is lemenne mondjuk úgy 250,- Ft-ra , akkor még boldogabb lennék , és kimotorozhatnánk a világból!

De, így...

Motoros áldás idén?
Azt nem szívesen hagynám ki!
no az jó lenne, de kicsit később... két éve belevágtunk bátran, április elején néhol két-három fok meleg is összejött útközben
Röffentek.
Majd egy 577-es környékén.
legközelebb nem úszod meg, csak röffents egy "barkas-hangot", arra biztosan felkapom a fejem!
Nemérdekes.
király, akkor már ketten voltunk figyelmetlenek
áá hagyd..nem történt semmi...
így visszagondolva előfordulhat, legalább 2-3 ember nincs meg abból a 40-50-ből, aki köszönt/kezelt stb. ezúton is bocs mindenkitől, akit nem ismertem meg/fel a tömegben
Maga meg fogadjunk nem ismert meg mikor beköszöntem.
hibátlan, vagy 4-500 motor, marha jó idő és kaja, no meg rendőrök ezerszámra az utakon
Milyen volt a szezonnyitó gurulás?
Gondoltam rátok!
Remélem jól sikerült!
Mi még elő se vettük őket...
Sziiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaa

Nagyon szép!
Gratulálok!
Azért sajnálom, hogy nem zizi.

Aztán óvatosan...
nincs mit, örülök, h motoroztunk egy jót! a vidi karaj lett, marha jó hangja van a gépnek a felvételen...

képek itt: Motorozz.hu
itthon, gatya nemgyóvót

köszönjük még1szer
Megosztanám veletek az új drágaságomat :)