Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!

Service Repair Manual

Még 4 napig, v 9 letöltésig él a link, hajrá!
helo.ha megkérlek elküldenéd nekem is a linket.elöre is köszi.
Sziasztok,

van par elado ZZR600 / ZZR1100 cuccom ha valakit kozuletek erdekel:

- tank, lampa, vizhuto, olajhuto, felnik, ulesidom, kabelkoteg, plexi, stb...

nagyobb kepeket itt lathattok roluk
Képek a fejidomról.
Forgasd egészséggel!

Vannak itt nálam sokkal okosabb emberek e témában, de sztem vásárlás után érdemes lecserélni a folyadékokat (ki tudja mikor cserélték utoljára). Én a szűrőket is cserélném, nem egetverő költség (olajszűrő ~1500, légszűrő ~3-4000 Ft), és így a tuti! Aztán olajcsere 6000-enként, egyéb folyadékok 2 évente. Szűrők passz, én azt már Áronra bízom, de nemsokára biztos benéz ide kutya, és megmondja a frankót (és remélem kijavít, ha hülyeségeket írtam)!
Köszönöm.
Esetleg tudod, hogy hány km-után kell olajat, szűrőket cserélni?
Hali!
Nemsokára érkezik egy link az adatlapodon lévő e-mail címre (még 10-15 percig megy a feltöltés), a 600-as kézikönyve angolul, csomagolva (az első oldal alapján D modellhez is). 400-ashoz nem találtam, sztem az csak japánul létezik!
Sziasztok,

Holnap megyek a kis ziziért!
Tud valaki valamilyen leírást 1990 zzr400 hoz ?
Akár egy használati, hogy mi micsoda és hol van ? vagy egy jó kis szerelési útmutató ?
Esetleg hol keressek ilyet ?

Köszönöm:
Sziasztok!
Ha valakit érdekelne van egy fejidomom ZZR-1400-hoz 2006-tól, javított, de hibátlan állapotú, kérés esetén fényezve, 40000 Ft az ára.
20/596-8172
Szia! Tudok segiteni én is da ha a közeledben szeretnél egy jó kawást akkor keress meg privátban !
www.quicksteel.hu , kilenctől már hívhatod Áront, biztosan tud segíteni!
Üdv!

tegnaptól már hivatalosan is zzr tulaj lettem :)

egy kis segítséget szeretnék kérni valaki olyantól aki zzrek szervizelésével foglalkozik és ért hozzá!

+36304711056

csak csörgessetek meg vagy írjatok smst visszahívok mindenkit!
Tud valaki valamilyen leírást 1990 zzr400 hoz ?
Akár egy használati, hogy mi micsoda és hol van ? vagy egy jó kis szerelési útmutató ?
Köszi a segítséget!
én Miskolcon...
És hova? Haverom már 3 iskolát is próbált itt Bp-en és mindenhonnan elhajtották.
Köszi
b
Szia!

Rendelj az ebay-ről!
Ott mindig van eladó...
pl: http://www.ebay.de/sch/i.html?...

Itt tudsz keresgélni, itt megtalálsz mindent ami a Kawasaki ZZR 600 D modellhez kell!

Üdv Kill.

(nézd meg hogy szállítanak -e Magyarországra)
ma íratkoztam be ! elég a különbözeti!
március 31.től lesz változás
Helló!
Érdeklődnék zzr 600 D modell jobb oldali index búra felől!
Esetleg van valakinek elfekvőbe?
Szia Kutya!

El tudnád küldeni az elérhetőséged, mert nem találom a telefonomban. Lenne egy két kérdésem, meg szerintem rendelés is.

Köszönöm
Szia!

A d model első idom egyben van a fejrész, és a testrész, míg az e modelen külön részből állnak. Nem tudod az e model fejidomot áttenni a d-re, mert nincs mivel cserélni ...
Nem ez mostanában az egyetlen ilyen szívatás. Márc1-től nem lehet halasztós diákként diákmelót vállalni - amit ugye azért vállalna az ember, hogy megkeresse a zsetont tandíjra, lakhatásra, stb. Akkor dolgozzon egyetem mellett? Nonszensz. Ellent mond az ésszerűségnek nézőpontom szerint.
Király! Fogok dobni emailt amikor aktuális lesz! Köszi
Sziasztok!
Haverom beszopta, mert jan1-től a korlátolt jogsit nem lehet különbözetivel kiváltani (ha 1 évnél régebben szerezted ! ), hanem elölről kell kezdeni a korlátlan folyamatot. Nem tudtok valami okosságot, hogy ezt az orbitális baromságot esetleg hogyan lehet megkerülni?
Köszi
b