Kutya, foglalkozol még motoralkatrészekkel? DID ügyben mindenki téged ajánl...
2007-es ZX6R-hez kellene nekem vezérműlánc, van esetleg? ÉS olyanod, hogy szelepfedéltömítés?
Sziasztok!
Kutya, &rash és egyéb szakiktól kérdezném, hogy gyári indexeket ledesre való cseréjekor mit kell változtatni elektronika terén?
Egy ledes indexhez való relével kell a gyárit felváltani, hogy ne legyen extrém gyors az index villogása?
Ugyanis vettem bagatel összegért 4 ledes indexet, amit be szeretnék szereltetni.
Köszi előre is a segítséget!
Szia,
Akkor érdekelne az a kormánycsavar záródugó kezdetben tutira.
Mennyi lenne és , hogy jut el hozzám?
Csütörtökön lesz meg a gép friss műszakival és a nevemre iratva mindenestül akkor majd hétvégén alaposan átnézem mik kellenek hozzá.
Köszi
én nemrég lettem tulaja egy zzr 400 d modelnek.eddig minden alkatrészt be tudtam szerezni viszonylag hamar és nem horror áron.ajánlom toth gyulát itt a forumon megtalálod.
Van valakinek zzr 400 hoz olyan kis dugó ami a kormány csavart védi középen az az ezüst színű ?
Esetleg tud valaki mondani BP körül jó kawa bontó címeket ?
Köszi
Hali!
Ti milyen fordulatszámon szoktátok melegíteni a gépet? Az mennyire normális ha elég érzékeny a szivatója, ilyen 2-3 ezres fordulatra nagyon nehéz belőni, ha maxra odahúznám felmenne nem is tudom meddig.
nincs különösebb, csak amit egy átlag, idősebb gépen. a lényeges pontok a motoron a bukásra utaló jelek, a ZZr gyengeségei pedig a hátsó rugóstag, a fesz szabályzó és a hátsó lánckerék menesztője.
(340 ért hirdettek egy szép, 97 es 600-as is nemrég, azt is érdemes lenne meglesni...)
Segítséget kérnék.
Most szeretnék olajat cserélni a motorba, csak nem tudom, hogy milyen típusút kéne beletenni.
Zx6r 2001-es , nem pályázom vele, de szeretem magas fordulaton használni. A 10-50-es jó hozzá vagy valami mást válasszak?
van hozzá vez.láncom, 14 600 forintba kerül
Kutya, foglalkozol még motoralkatrészekkel? DID ügyben mindenki téged ajánl...
2007-es ZX6R-hez kellene nekem vezérműlánc, van esetleg? ÉS olyanod, hogy szelepfedéltömítés?
Köszi!
Kutya, &rash és egyéb szakiktól kérdezném, hogy gyári indexeket ledesre való cseréjekor mit kell változtatni elektronika terén?
Egy ledes indexhez való relével kell a gyárit felváltani, hogy ne legyen extrém gyors az index villogása?
Ugyanis vettem bagatel összegért 4 ledes indexet, amit be szeretnék szereltetni.
Köszi előre is a segítséget!
Az jobban tetszik az első légbeömlő miatt.
Akkor érdekelne az a kormánycsavar záródugó kezdetben tutira.
Mennyi lenne és , hogy jut el hozzám?
Csütörtökön lesz meg a gép friss műszakival és a nevemre iratva mindenestül akkor majd hétvégén alaposan átnézem mik kellenek hozzá.
Köszi
Én bontottam a saját 92-es 500ccm D modelles zizim.Mék elég sok alkatrésze megvan,ha valami érdekelne az adatlapon az elérhetőségem.
széles utat
Esetleg tud valaki mondani BP körül jó kawa bontó címeket ?
Köszi
Ti milyen fordulatszámon szoktátok melegíteni a gépet? Az mennyire normális ha elég érzékeny a szivatója, ilyen 2-3 ezres fordulatra nagyon nehéz belőni, ha maxra odahúznám felmenne nem is tudom meddig.
ZZR 400-hoz '98-as évj olajszűrőd van-e és mennyiért(postával)?
Köszi
Sanyimanó
4-6000 fordulat között van egy kis torpanás. Az normális ?
Még egy dolog. Alkatrészt mennyire lehet szerezni ehhez a modellhez ? azért csak 1990 évjáratú !
most kb 4/L az ára.
(340 ért hirdettek egy szép, 97 es 600-as is nemrég, azt is érdemes lenne meglesni...)
Most szeretnék olajat cserélni a motorba, csak nem tudom, hogy milyen típusút kéne beletenni.
Zx6r 2001-es , nem pályázom vele, de szeretem magas fordulaton használni. A 10-50-es jó hozzá vagy valami mást válasszak?
A válaszokat előre is köszönöm