Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja, relét kell cserélni, vagy vmit közbeiktatni, hogy kijöjjön szálanként a 42W teljesítmény.
szia,
van hozzá vez.láncom, 14 600 forintba kerül
Sziasztok!

Kutya, foglalkozol még motoralkatrészekkel? DID ügyben mindenki téged ajánl...
2007-es ZX6R-hez kellene nekem vezérműlánc, van esetleg? ÉS olyanod, hogy szelepfedéltömítés?

Köszi!
bocsi ha féreérthetöen fogalmaztam.nem én tudok alkatrészt hanem toth gyulával beszélj én töle szeresztem be ha kelet valami.
Sziasztok!
Kutya, &rash és egyéb szakiktól kérdezném, hogy gyári indexeket ledesre való cseréjekor mit kell változtatni elektronika terén?
Egy ledes indexhez való relével kell a gyárit felváltani, hogy ne legyen extrém gyors az index villogása?

Ugyanis vettem bagatel összegért 4 ledes indexet, amit be szeretnék szereltetni.
Köszi előre is a segítséget!
Az enyem egy E modell, nalam nincs torpanas sehol.
Koszi, Kutya. Ha ennyit tud egy jol beallitott rendszer egy lanc szett araert, akkor nem lehet olyan rossz uzlet.
Nem tudom mennyire àlatalànos, de az èn gèpem szivatoja is ezt csinalja. Eleinte nehezkes volt kezelni, de azota raereztem.. :)
Az enyémre zzr400 (1990) fel lehet rakni a 1996-os fejidomot?
Az jobban tetszik az első légbeömlő miatt.
Szia,
Akkor érdekelne az a kormánycsavar záródugó kezdetben tutira.
Mennyi lenne és , hogy jut el hozzám?
Csütörtökön lesz meg a gép friss műszakival és a nevemre iratva mindenestül akkor majd hétvégén alaposan átnézem mik kellenek hozzá.
Köszi
én nemrég lettem tulaja egy zzr 400 d modelnek.eddig minden alkatrészt be tudtam szerezni viszonylag hamar és nem horror áron.ajánlom toth gyulát itt a forumon megtalálod.
helló

Én bontottam a saját 92-es 500ccm D modelles zizim.Mék elég sok alkatrésze megvan,ha valami érdekelne az adatlapon az elérhetőségem.
széles utat
Van valakinek zzr 400 hoz olyan kis dugó ami a kormány csavart védi középen az az ezüst színű ?
Esetleg tud valaki mondani BP körül jó kawa bontó címeket ?
Köszi
Hali!
Ti milyen fordulatszámon szoktátok melegíteni a gépet? Az mennyire normális ha elég érzékeny a szivatója, ilyen 2-3 ezres fordulatra nagyon nehéz belőni, ha maxra odahúznám felmenne nem is tudom meddig.
Köszi..akkor talán majd ha arrafelé járok
van polcon, de aligha éri meg postázni... 1800 a szűrő és ugyanannyi a posta is
Üdv Kutya!

ZZR 400-hoz '98-as évj olajszűrőd van-e és mennyiért(postával)?

Köszi
Sanyimanó
Korzika és ZZR-ek:

Azzal nincsen gond. Megy mint a bolond és a sebességeket is jól veszi.
4-6000 fordulat között van egy kis torpanás. Az normális ?
véleményem szerint a legfontosabb amit meg kell nézz, hogy a váltó nem dobja e ki a második sebességet!
Köszönöm a választ,
Még egy dolog. Alkatrészt mennyire lehet szerezni ehhez a modellhez ? azért csak 1990 évjáratú !
én 15w50 -es silkolene -t használok, amivel brian és crazy is mentek a dunloptrophyn. nem pályázom, de szeretem, ha nem kell az olajon agyalni...

most kb 4/L az ára.
nincs különösebb, csak amit egy átlag, idősebb gépen. a lényeges pontok a motoron a bukásra utaló jelek, a ZZr gyengeségei pedig a hátsó rugóstag, a fesz szabályzó és a hátsó lánckerék menesztője.

(340 ért hirdettek egy szép, 97 es 600-as is nemrég, azt is érdemes lenne meglesni...)
volt már olyan túramotor, amin közel szézezret elment a lánc az automata olajzóval. ha így nézzük, megéri...
Segítséget kérnék.
Most szeretnék olajat cserélni a motorba, csak nem tudom, hogy milyen típusút kéne beletenni.
Zx6r 2001-es , nem pályázom vele, de szeretem magas fordulaton használni. A 10-50-es jó hozzá vagy valami mást válasszak?

A válaszokat előre is köszönöm