Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha az motorkerékpár olaj, akkor minden bizonnyal. igazából bármelyik 10w40 -es mkp. kenőanyag jó hozzá.
Sziasztok
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok.
Szerintetek az ENEOS City Max 4T 10w40-es olaj jó lenne a 400-as zizimbe (1992-es D modell).
Most szeretnék, majd olajat cserélni és elég jó árba van.
Vagy ti melyiket ajánlanátok bele?
Köszi előre is.
ha állítható az áramerőssége, akkor az autóé is jó lesz. és a benzint a karbiból kellett volna leengedni, nem a tankból

téli felkészítés
nem engedtem le sajnos, de nagyon, nagyon kevés van benne...
az aksihoz meg hozzá sem nyúltam. viszont meleg szobában volt, és egy radiátor mellett...

kell valami speckó töltő az aksihoz, vagy autó töltő jó lesz?
én idén 1x már indítottam, mikor meghoztuk Árontól, azóta újra szunya van...
elvileg ma, talán holnap megérkezik a kipufogóm Zalaegerszegről, utána teszem is vissza az aksit, aztán ha minden jól megy, akkor 7végén akár gurulhatnánk is valamerre!
ha akkor leengedted a benzint, most nem lehet baj ha nem, akkor jól feltöltött akksival állj neki
Kedves Druszám !

Mielőbbi jobbulást Bubunak !
Remélem mielőbb meggyógyul és élvezhetjük a jó időt!

A mai jó időre való tekintettel lehet, hogy kitolom a vasat a szobából, a radiátor mellől...
Kíváncsi vagyok, hogy fog indulni. Remélem nem hagy cserbe.
Most fogom először beindítani november óta.
Nagy az izgalom.
Csak a feszítő gyógyítása meg a lánc cseréje. Én reménykedem, hogy nálam semmi egyéb nem derül ki, mondjuk a Mozdonymotor még szűz, csak kuplunglamella/rugó meg vezérműlánc csere miatt volt bármi is megbontva.
Helyes . Csak a láncfeszítő, vagy a váltó is?

Rendbe tenném én koppra, csak az 4-5 kiló alatt nem állna meg, ammeg nincs ,
Na, elküldtem Gigantot, hogy ne unatkozzon Bubu. Amúgy ha most rendbe teszed akkor jobb lesz, mint bármi amit kitolnál a szalonból x millióért. Ha a lottón nyernék is maradna, legfeljebb kapna 1240ccm hengersort, turbót meg hozzáillő kovácsolt dugattyúkat, hajtókarokat, olajpumpát, stb. - ja meg két végállásütközőt a szám sarkaiba, hogy ne vigyorogjam körbe a fejemet próbakör után.
(A pelenkáról most ne beszéljünk.)
Akkor megnyugodtam. Elég sokat állt a kereskedésben, viszont 200 km volt az út és még mindig csinálja. Olajcsere pedig mindenképp sorra kerül, meg a többi alap dolog. Remélem utána elmúlik.
Sziasztok!
A segítségeteket akarnám kérni, 92 es zzr 600(ha ismereteim nem csalnak xz600 D) rá megy a 94 es hengerfeje(ha jól tudom az már az E változat)?
Előre is köszönöm a választ!
Tuning előtt illik olyan állapotra hozni a vasat, hogy minden tökéletesen működjön. Mi van, ha a hengerben, hengerfejben van gány, és kidobsz egy zsák pénzt. Ezek a vasak már benne vannak a korban, valószinűbb egy pillangó tengely, pillangó szelep kopás. Ha lekapod a karbisort, zárt gázállásnál láthatod a fény felé tartva a fényrést a pillangó szelepek körül, illetve koromnyilat látsz a a szivótorok pillangótól hengersor felé eső oldalán.
nekem mondod? a Gymkhana vasra egy nap alatt felraktuk a kb 30 éves GPz superbike-ra való, ötezerért vett LSL kiemelőt, az új pazzaz kormánnyal, bowdennel stb. -vel együtt.
sőt: az full idomos 600-as ZZR re is 10 ropi volt az LSL szett kiemelővel, kormánnyal, mindennel.
Anyámnehaggyel................milyenjók a nakedek.
nem fér el a GTR-é a fejidomtól csak olyan jöhet szóba, ami egy keveset emel, de viszonylag sokat hoz hátrafele. mint ez.
tudom. azért írtam Neked
Vettem.Írtam vissza.Nehéz eset.
Köszi szépen, remélem bírni fogja! Jó az akkum is. Akkor nem aggodalmaskodok!
küldtem egy mailt az adatlapon lévő címre!
Komplett gyári felújító készlet van hozzá?
Azt hiszem Totalcaron volt régebben egy cikk, hogy valaki diplomamunka keretében egy zsigulit alakított át injektorosra, ott elég részletesen le volt írva, hogy mire kell odafigyelni. Egy biztos: nem egyszerű, ráadásul minél újabb az injektorsor, a szenzorok száma is úgy növekszik.
Hát igen,csak találj jó állapotú karbisort egy 20-22 éves motorra.Semmi biztosíték arra hogy a bontóban jobbat kapsz.(szerintem)
Hozzá kéne csapni egy komplett kábelköteget is.Az inyektorsornak kő valami ami elviszi a delejt a nagy agyból.
Meg ezek felfogatása és millió apróság amire nem gondoltál és külömbözik.Én inkább egy jó állapotú karbisorba ruháznám a kis pénzt.