Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy vajon a ZZR 250-nél elöl és hátul mekkora gumik férnek el maximum? Elöl gyárilag 100mm széles hátul pedig 130. Mivel most sem eleje sem pedig hátulja nincs a szentemnek ezért nem tudom megmérni mennyi távolság lehet a gumi pereme és a villa között, illetve a gumi pereme és a teleszkóp között, ezért kérdezem. Ha valakinek van tapasztalata ez ügyben kérem ossza meg velem!
Különben nincs jelentősége a hátsó doboztartónak...
Amíg rossz volt a motorom, és Misi vitt, soha nem a hátsó kapaszkodóba kapaszkodtam, mert kényelmesebb volt a doboztartó oldalkonzolába kapaszkodnom...
Szóval, bár hogy is lesz, jó lesz...
Üdv Kill.
Pusszantom az asszonyt!
Illetve közlöm, hogy még mindig nálunk van a sütis dobozotok...
Ha, véletlenül erre járnátok...
Mondjuk sütivel együtt vissza adnám...
hivd fel sárkány gábort én évekóta neki szállitom a javitando motorokat.budapesten van. én pedig szállitásal foglalkozom. www.motor-szallitas.hu tel 0612802521
A múlt évben vettem helyette egy másik motort, mert már nem bírtam ki, hogy nem tudok motorozni. Most már elkezdtem magam győzködni, hogy igazából egy pickup vásárlása is belefér a Kawa-projektbe, így legalább tudom cipelni majd szervizbe.
Köszönöm a típpet, sajnos nem biztos, hogy megtudom oldani ilyen messzire a szállítását de azért elmentem az oldalt és ha nem találok a közelemben használható szakembert, akkor megkeresem majd őket.
Lenne egy némileg offtopic kérdésem, de sajnos már nem igazán tudok máshová fordulni.
Adott egy első szériás ezres ninja, aminek szét kellene kapni a blokkját és összeszerelni az általam már beszerzett új alkatrészekkel. Na most ehhez keresnék egy megbízható szerelőt valahol észak Pest megyében.
Már vagy három szerelőt megjárt a vas és egyik sem nyúlt hozzá, csak hitegetett, ráadásul már két éve hurcolom mindenhová...
Egy szó, mint száz nagyon hálás lennék, ha valaki tudna segíteni.
Na itt a képek, nekem igy sikerült megoldanom. a féklámpa alatt még van egy rész hegesztve, amihez hozzá van csavarozva a doboz. Azt a lámpa miatt nem tudtam fotózni. Sajnos az én dobozom tartoja törött, igy az egészet oda kellett csavarozni. Vettem egy uj hátsó kapaszkodot, és azt furtam át, igy ha nem kell a doboz, csak simán átrakom az eredetit. Egy 8-as menetes szárat dugtam át rajta. Lent pedig a 2 sisakfogó kampót kivettem, és helyettesítettem egy hosszú 6-os anyára hasonlító távtartóval ami végig menetes!
Szia! Nem eladó, most lettem kész vele! :) Szivesen lefényképezem neked, hogy hogy csináltam, de egyébként nem nehéz! Egy készet kaptam, azt kellett farigcsálni, de a végére nem sok maradt az eredetiből! Megpróbálom minél előbb a képeket!
150 a max amit hátra ajánlok! 160-as már kanyarba instabil!
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy vajon a ZZR 250-nél elöl és hátul mekkora gumik férnek el maximum? Elöl gyárilag 100mm széles hátul pedig 130. Mivel most sem eleje sem pedig hátulja nincs a szentemnek ezért nem tudom megmérni mennyi távolság lehet a gumi pereme és a villa között, illetve a gumi pereme és a teleszkóp között, ezért kérdezem. Ha valakinek van tapasztalata ez ügyben kérem ossza meg velem!
Helló írtam neked imailt nézd már meg fontos
Na látod, megy ez...
Különben nincs jelentősége a hátsó doboztartónak...
Amíg rossz volt a motorom, és Misi vitt, soha nem a hátsó kapaszkodóba kapaszkodtam, mert kényelmesebb volt a doboztartó oldalkonzolába kapaszkodnom...
Szóval, bár hogy is lesz, jó lesz...
Üdv Kill.
Pusszantom az asszonyt!
Illetve közlöm, hogy még mindig nálunk van a sütis dobozotok...
Ha, véletlenül erre járnátok...
Mondjuk sütivel együtt vissza adnám...
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Köszönöm a típpet, sajnos nem biztos, hogy megtudom oldani ilyen messzire a szállítását de azért elmentem az oldalt és ha nem találok a közelemben használható szakembert, akkor megkeresem majd őket.
Köszönöm még egyszer!
Üdv!
itt éred el őket: Quicksteel Dunaújváros
Lenne egy némileg offtopic kérdésem, de sajnos már nem igazán tudok máshová fordulni.
Adott egy első szériás ezres ninja, aminek szét kellene kapni a blokkját és összeszerelni az általam már beszerzett új alkatrészekkel. Na most ehhez keresnék egy megbízható szerelőt valahol észak Pest megyében.
Már vagy három szerelőt megjárt a vas és egyik sem nyúlt hozzá, csak hitegetett, ráadásul már két éve hurcolom mindenhová...
Egy szó, mint száz nagyon hálás lennék, ha valaki tudna segíteni.
Előre is köszönöm!
Üdv!
Bazz
gyártmánytól függően 12 500 - 14 000 között.
Csak azért kérdeztem h nem-e használsz te a gyáritól eltérő áttételt!