Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2db gyái dob eladó. 91es zzr 400 ról való. Kérésre jobb képeket csinálok. Olcsóért...
Plusz esetleg 400as zizihez komplett váltó, ami a 2est kidobja, de a többi hibátlan...
sportrotor@citromail.hu
Helló!

megvan még ez a zzr sárvédő?
na igen... ő nem gyengén nyomja, de nem árt, ha egy ilyen, széles kormány is kerül a gépre a gyakorlás előtt (a bukócsőről nem is beszélve)
valami ilyesmi a mi célunk is a gímkhana vassal, majd meglátjuk, h mit fejlődünk a szezon alatt...
http://motor.postr.hu/20110307...

elég jó. még egy kicsit csiszolom a tudásom és menni fog...
előre nincs értelme nagyobbat feltenni, hátra ugyan befér a 170-es (és talán a 180-as is), de attól is csak nehézkesebb lesz a vas. nekem pl. elöl gyári hátul pedig 150/70 van, nagyon könnyen irányítható lett a vas.
másrészt a slick-kel óvatosan, mert melegen ugyan jobban tapad, de utcán szinte lehetetlen lesz (főleg tavasszal) elérned az üzemi hőfokát, ráadásul az első tócsa/pihenő stb. alatt vissza is hűl.
Szép napot mindenkinek!
Már rég jártam a fórumon.
Egy kis segítség: 500-as D modelre, mekkora a legnagyobb gumiméret amit fel lehet tenni előre-hátra. A válaszokat köszönöm.
Elhatároztam, hogy tesztelem a vágott slick gumikat ha megjön végre a jó idő, és a legnagyobbat szeretném feltenni.
én 2 kört is mentem ma, igaz csak az udvarban (~80 m)... nemrég értünk haza a géppel Árontól, leszedtük az autóról, aztán muszáj volt beindítanom, olyan régen nem hallottam a hangját. utoljára 5 évesen bicikliztem az udvarban, de ma megint előjött belőlem a gyerek...
ja, kihozni esélytelen, főleg, h holnapra itt is behavazik. garázs, plusz szellőztetés játszik.
Én minden hónapban beindítom, ezen a hétévégén viszont nagyon cidri van, inkább mjad jövőhéten akkor már nem lesz napközben is fagy (legalábbis ezt mondják ! Nincs szívem kihozni a paplan alól a -15°C-ba !
én is ma jöttem rá, hogy a novemberben letakart 14-es úgy pihen azóta se akksit, semmit nem néztem... holnap be is indítom (ha sikerül), teljesen felmelegítem, átjáratom.
Ma "dúsítottam" egy picit a fagyállón a zzr-ben (csak -20 fokos volt). És ha már úgyis be volt indítva (meglepően nehezen indult be a Picikém), hát mentem Vele egy kört! És a szivem akart megszakadni, mikor visszatettem a jó meleg paplanja alá! Nyarat akarok!
Oké rendbe
nem, az ilyet németből rendelem minden alkalommal, ált. egy napon belül itt van, tudsz bármikor rendelni.
Akkor ez el fekvőbe volt neked ? Azért kérdezem hogy ha későbiekben tudok nálad rendelni még.
nem, a D modellhez nincs itt ilyenem, csak az E-shez.
Had kérdezem már meg mindig szokott lenni szűrőd vagy ez elfekvőbe volt ?
Semmi különbség nincs,teljesítményben. Nem a gyertya égeti el az üzemanyagot. Csak hosszabb az élettartama.
Helló ! Meg jött a szűrő köszi.
tartósabb az iridium, de én nem éreztem különbséget még az egy és kétpólusú között sem
De nem dob a teljesítményen? meg elvileg jobban elégeti az iridiumos az üzemanyagot. Mert ha tényleg nincs különbség akkor nem veszem meg az iridiumosat.
Értem pedig úgy terveztem hogy holnap össze dobom a mocit de mivel csomagként adtad fel igy csak délután lesz itt.
az utánvét/biztosítás miatt csak csomagként fogadták el, ahogy beszéltük is. hétfőn sajna nem volt emberünk, egyszerűen nem jutottunk el a postára.
Helló! Azt hitem Hétfőn fel adtad postára! Csomagként vagy levélként adtad fel ?
tegnap vitték a postára, legkésőbb holnap reggelre ott lesz!