2 éves gyári csapágy volt benne, meg emelve semmi tünet, egy darabig csak fékezésnél csinálta kb 300km után folyton aztán csak le dobott. :( (idén már talán készen lesz) :D
Azt tudom, hogy Tiszaújvárosban... de nekem sajnos annyira kiesett, no meg az időpont egyeztetés is egy kicsit nehézkes volt... utána nézek!
Viszont ha megtalálom, cserébe kérhetek + 1 részemre... kérlek, kérlek...
Hát a konzol al kapcsolatban még lehet megkereslek nem lakunk túl messze egymástól. Még azt szeretném kérdezni hogy nálad is ilyen hamar bekapcsol a hűtőventilátor?Ha eléri a 3.ik kockát a kijelzön már bekapcsol.
első gumid milyen állapotú? a kopottas gumi okozhat olyet, h berázza a kormányt lassításkor.
ha az rendben van, akkor kormány- és kerékcsapágy is szóba jöhet.
szia,
én pécsen vettem a Motoböx-nál az oldalsó szettet, Givi V35 (csak ezeket lehet feltenni rá...)
A hátsó elég húzós, mert a tenyérnyi tartókonzol kb 50 rugóba fáj, így azt mi elkészítettük és a régi ZZR ről örökölt MotoDetail 44literes doboz került rá.
Eladósorba került a 250-es Zizimről egy sérült jobbos kipufogódob. A dolgát teszi rendesen, mert 3 évig használtam vele az enyémet, csak a szememet bántotta és foglalja a helyet most, hogy van egy bontott helyette. Akit érdekel annak postázom egy nagyon minimális, jelképes összegért.
Ha lassan meglett volna a pénz a motorra... akkor azt a motort felejtsd el A fenntartási költségek, no meg az elején felmerülő papírmunka elvisz még egy zsák pénzt... Ha megvan a duplája (min 2-300.000Ft többlet) akkor érdemes lehet belevágni
Húúúú, itt lehetne már a tavasz, mert befagy a hátsóm!
Még át kell nézetnem a motoromat, tavaly az elejének volt egy furcsa mozzanata. Fékezéskor, az eleje, mint egy kerepelő, szaggatottan kattogott, rángatott... nem tudom mi lehet, de szét kell szedetnem, és átnézetni, így nem biztonságos...
Kicsit félelmetes volt, még néha a kormány is beleszitált.
Esetleg valakinek volt már hasonló?
Ja, és nem csak konkrétan fékezéskor, tehát nem kimondottan a fék a hibás...
De, mindenképpen átnézetem!
Eléggé, félelmetes érzés, amit produkál!
Az én motorom is hasonlót csinált, egy árokban találtam meg az okát.
El tört egy golyó a kerék csapágyban.
Küldöm magánban!
Viszont ha megtalálom, cserébe kérhetek + 1 részemre... kérlek, kérlek...
Szóval ez kilőve.
Viszont ha már úgy is szétszedik, akkor lehet, hogy a kormányon változtatnék egy kicsit...
ha az rendben van, akkor kormány- és kerékcsapágy is szóba jöhet.
én pécsen vettem a Motoböx-nál az oldalsó szettet, Givi V35 (csak ezeket lehet feltenni rá...)
A hátsó elég húzós, mert a tenyérnyi tartókonzol kb 50 rugóba fáj, így azt mi elkészítettük és a régi ZZR ről örökölt MotoDetail 44literes doboz került rá.
Givi V35 N oldaldoboz
Hátsó doboz
Eladósorba került a 250-es Zizimről egy sérült jobbos kipufogódob. A dolgát teszi rendesen, mert 3 évig használtam vele az enyémet, csak a szememet bántotta és foglalja a helyet most, hogy van egy bontott helyette. Akit érdekel annak postázom egy nagyon minimális, jelképes összegért.
Még át kell nézetnem a motoromat, tavaly az elejének volt egy furcsa mozzanata. Fékezéskor, az eleje, mint egy kerepelő, szaggatottan kattogott, rángatott... nem tudom mi lehet, de szét kell szedetnem, és átnézetni, így nem biztonságos...
Kicsit félelmetes volt, még néha a kormány is beleszitált.
Esetleg valakinek volt már hasonló?
Ja, és nem csak konkrétan fékezéskor, tehát nem kimondottan a fék a hibás...
Gőzöm sincs, mi lehet a baja.
Na, megyek, várom tovább a tavaszt...
de neked gratula akkor az új géphez
Kösz