Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia KillBill!

Ne hari de nem néztem sem a mail fiókom, sem a fórumot.
De most válaszoltam.
gumiban - ha túrázni szeretnél - akkor mez z6 - z8, vagy pilot road 2 és 3. nekem a PR3-ban már 8000 km van az egynégyesen, és még mindig fut, hihetetlen tartós.
láncszettben én is tudok segíteni jó áron: nem a legolcsóbb, amit itthon találsz, de (D.i.D) sokat elmegy a motoron.
Sziasztok!

Lassan aktuális a gumi és a lánc cseréje. A legjobb ár-érték arányt szeretném megtalálni. Gumiban használtat mindenképpen, láncszettet meg egy angol oldalon nézegettem, ugyanis a szállítási költségek figyelembe vételével is jelentős költségektől kímélem meg magam. Gumiban viszont nem tudom melyik márkát érdemes választani. Én a metzeler Z6-ban gondolkodom, vagy valami olyasmiben amin középen nincs minta. Várom a véleményeket.
köszi a segitséget.
oldalra csak kis dobozt tegyél, hogy ne legyen túl széles a gép, 30-35 liter körülit. felülre mehet nagy, 44-50L is, amire figyelj, h pakoláskor a nehéz holmik oldalra, a könnyűek pedig felülre kerüljenek, h ne rontsd el a súlypontot.
szerintetek zzr 400-asra hány literes doboz ilik.mit ajánlanátok vélemény.
Hello . Megkaptam a csomagot , koszi :)
Sziasztok van egy ZZR 600-om és vízpumpa probléma volt vele ezért szét szedtem ki cseréltem benne mindent.( tömbszelence, csapágy, szimering,) Ősze is raktam fel öntöttem fagyállóval be is indítottam nem is volt vele gond ez volt másfél hete de ma mondom kíváncsiságból megnézem hát szivárog a lyukon a fagyálló ez mitől lehet?

Kérdés: Járatni néne hogy Össze kopjon ?
Lemaradt az elérhetőség:tgyugyu@citromail.hu
Sziasztok!
Van egy eladó zzr légszűrőm, eladatam a motort és megmaradt.
2000-ért vihető.Mosható, 600-ashoz 94-től.
Valamint ha vkinek kéne zzr600-as blokk alkatrész, akkor is kereshet nyugodtan, van egy bontott blokkom.
Hello! ZZR1100D ('96) első indexed van?
csepelen de mire volna szükséged
Skyfox, megváltozott az e-mail címed?
hello . Helyileg hol ?
zzr 400-1100 motyok eladók , tankok , ülések kerekek féknyergek ülés alatti idomok,kormányok , cdi ,lábtartók , 400-600 motorikus alakatrészek stb
06 20 9 238 057
megprobálom.köszi.
Üres tanknál nagy ellenállási értéket kéne mérned, tele tanknál meg kicsit. Egy NTK ellenállás van benne. A mérési értéket nagyban befolyásolhatja a tank hőmérséklete.
ez még nen az uszos és nem a órás tipus hanem a lámpás viszajelzéses.de azért köszi a probát meg az agytrösztöt.
Megfogtál.
Annyit tok hogy a koso univerzális műszerfalon a tipusspecifikációnál írtak valami 510 ohmos bizgerét annak idején az üzemanyagmérőnél.
És az ohm az ellenállás ha jól tévedek fizikából.
Bár ott tanultam meg nyitott szemmel aludni így nem hóttziher.
ha rákötünk 12V-ot és változik az ellenállás, akkor az óra fele nem változik a feszültség?
(nyugi, nekem is csak arról nincs papírom, amit dolgozok )

Bazz...............bútoreladó lennék.
na, erről beszélek, hogy inkább egy villamosságis...
Inkább ellenállás változik.
elvileg feszültségváltozást kell okoznia a potinak, amikor mozog, de ezt egy autóvillamosságis jobban fogja tudni, mint én... egyébként meg a helyén, mint legegyszerűbb mód.
szevasztok.tudna valaki segiteni hogy lehet a zzr 400 as e model benzinszint méröjét megnézni hogy jo e.