Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nnna végre valaki észrevette!
én mondottam, h érdekel az a kapaszkodós megoldás, úgysem viszek hátul senkit! az oldalsó tartók meg pláne, úgyh rácsaptam...
Köszönöm a véleményeiteket, nagyon korrektek voltatok. A józan ész logikája szerint azt hiszem valóban okosabb döntés munkába járni egy robogó . Aztán majd pár hónap múlva megpróbálom rábeszélni a páromat, hogy hétvégékre meg újítsunk be egy ZZR-t, de akkor már egy kicsit nagyobbat.
Üdv: Zoli
ha a robogó kiesik a választási körből, akkor nem rossz a kis ZZR, de munkába járásra én inkább vmi sokcélút néznék, egyhengeres 250-es/350-es endurót.
egyébként ha sok a városi rész, akkor a robesz a legjobb választás, bármennyire is idegenkedsz tőle.
Helló csatlakozom az előttem szollóhoz ha melóba kell a gép akkor gazdaságosabb egy nagy köbcentis robogó pl Szuzuki Burgman 125-250 vagy egy Gilera runner FXR 125-180 ezek megbízható gépek mert lásuk be nem mai csirkék a ZZR-ek és ha bele nyúlsz egy szarba akkor bizony sokba kerül de ez a te döntésed Üdv:UKE
Ilyen feladatra egy 125-250 köbcentis robogó sokkal ésszerűbb választás. Majd megszereted. Inkább, mint hogy a másikat utáld meg, mert mondjuk bele kell nyúlni a motorjába...
Sziasztok!
Motorvásárláson gondolkodom, ehhez szeretném a tanácsotokat kérni. Az új munkahelyem 20 km-re van, és arra gondoltam beszerzek egy 125-ös vagy 250-es motort, amivel jó időben olcsóbban tudok bejárni mint autóval. A robogókat nem szeretem, és keresgélés közben ráakadtam a ZZR250-re. Nagyon megtetszett a típus, bár tudom, hogy nem az a kimondott munkába járós motor, érdekelne mennyire alkalmas a feladatra. Elsősorban a megbízhatóságára, a fenntartási költségeire, fogyasztására, alkatrész ellátottságára lennék kíváncsi. Elárulhatnátok vásárlásnál mire érdemes különösen odafigyelni, vannak-e típushibái, gyakrabban előforduló problémái.
A segítségeteket előre is köszönöm.
Zoli
Héjjjj, te gyanús vagy nekem!
De van eszed!
Szia!

Igen, van hátsó rugóstagom. Csatolok pár képet róla.

Üdv.:

Andris
706144322
duki996@gmail.com
nekem van ha kell tel:06309492804
Sziasztok érdekesség képen írok mert én csináltatok doboz tartót zizihez.Mert sokkal olcsóbban jön ki mint ha készen venném meg igaz az agyagot én vittem. De az se került egy fillérbe se mert spórolni kell a nyári motorozásra mivel a benzin ár nem éppen olcsó de ez csak egy ötlet volt.

Üdv: mindenkinek
Szia, esetleg hátsó rugóstag is van?
drága barátom! hát magának meg csak azé' van a frímél, hogy legyen mivel hencegni, v olvasgatod is néha? küldtem vagy 3 irományt az elmúlt hetekben...
Gabensnak már nincs meg a "boboztató szettje", szombaton megyek a cókmókért...
Hát, azt megvettem én...
Köszi, Köszi!

De nekem olyan kellene amivel megmarad a hátsó kapaszkodó, mert Brigi ott kapaszkodik.
Szia!

Bocs, hogy bele szólok, de Gabens-nak még megvan a boboztató szettje...
Nem tőle "vettem" meg.
Nála próbálkozhatsz...

Üdv Kill.
Szia!

Féktárcsák milyen állapotban vannak?
E-modellre felrakhatóak?

Esetleg hátsó doboztartó konzol?
Sziasztok!

Eladó 1992-es ZZR-400 alkatrészeim vannak, tökéletes, komplett blokk, váz, futómű, fékek, idomok stb. külön, vagy egyenként, nagyon jó állapotban, képeket tudok küldeni bármiről.

Üdv.:

Andris

duki996@gmail.com
706144322
Az jó köszi, elősször feltárom a tényeket és utánna szólok.
Egy ár azért érdekelne.
Sikló csapágyként kerestem, de azért köszi!

Indul a legózás az átkozott k.rvával.
Én tudok
azt nem csodálom görgőscsapágy utoljára a hetvenesek végén volt a nagy Z-ben, a 400-asban siklócsapágy van, de ha hozzáadod az árához a szerelést és a gépmunkát, máris egy bontott, jó állapotú blokk áránál vagy...
Sziasztok!

Ötleteket kérek, hogy honnan lehet beszerezni 400-ashoz hajtókar csapágyat?
Eddig csak egy csapágyboltban voltam, de ott is furcsán néztek rám hogy mit akarok
Túra-darázs akció indul!