hali figyelj jövőhét hétvégén szét szedem a mocit és szét nézek Debrecenbe van -e hozzá alkatrész de ha nem boldogulok akkor kereslek meg anyagilag se vagyok el engedve és lehet hogy hónap végénlesz keret rá de a kőzépálványt küld jövő héten Üdv:laci
Uh bocsi most néztem vissza nem is Te kérdezted. Na szóval ugorj vissza a 32323 kommenthez akörül leírtam hogyan is kell csinálni és ott a kép is. BP a germalexnél tudsz tömszelencét rendelni a neten rá tudsz keresni. A teló szimeringeknél keresd a lap alján van a tömszelence rész. Ha szétszeded megtudod mérni hogy melyik való bele. Ha kell adok egy felújítottat annyiért amenyiért feltudod újitani a tiédet+ kérem a régi vízpumpát. (Kell nekem tartalékba.)
Ha visszanézel akkor beillesztettem egy képet hogyan van szétszedve a vízpumpa. Ott vannak a méretek is szimering, csapágy.
Csapágy ára függ a minőségtől nem mindegy skf 3000-5000Ft vagy koreai800-1500Ft. Skf jobb szimering filléres dolog 300-400 Ft. A tömszelence a germalexnél 2 éve 3000Ft volt + szállítás 2000Ft
Nézz vissza a fórumban ott ahol beszéltünk róla annó. Most nem tudom megnézni. Bocs. Hétfőn küldöm a csomagot az állvánnyal.
Hali azzal a kérdéssel fordulok hozzád egy vagy két csapágy van a vízpumpába ma ezen tanakodtunk a motoros kolegákkal. És hogy menyiért lehet venni hozzá + szimering +tömbszelence mert sajna a méreteken nem tudom így kissé nehéz.
Hali. Akkor 1991-es a moci És ha nem akarsz rossz alkatrészeket kapni hozzá mindig így is kérd Magyarországon is úgy van a forgalmiban amikor kiadják a járművet azt írják be. Ha jól tudom De az első vevő tudja ez azért egy régebbi típus. So mi so
A típust mindig meg kell adni.
Az enyémnél is gondoltuk hogy 90-92 évjáratú de a műanyag részekbe 91-es dátum volt még a kerékben,karbiba is. Így tehát 91-es évjáratú de a forgalmiba 93-as van írva minden esetre érdekes.
Tudom, hogy 95-ös, nem is állítottam mást. Viszont az olasz forgalmiban nem volt gyártási év csak első forgalomba helyezés, így a magyar forgalmiba is '98 került. Amúgy az enyém 1,1-es aminél a D modell 93-tól 2001-ig változatlan volt, csak a váz lett fekete a kései modelleken.
Hali. OK rendben attól még a motorod 95 és nem 98-as gyártású csak 98ban lett forgalomba helyezve. 92 ben volt tudomásom szerint váltás a zzr600 nál d modellről E modelre. Ha azt mondom egy 93 D modellre hogy abba kell pl szívócsonk akkor a 93 E modell nem jó rá. Csak azért írom mert én is majdnem megszívtam vele. Tehát mindig kell mondanod mellé hogy milyen modell (Motorkód)
Az én Mozdonyomat 1998. márciusában adták el egy modenai szalonban, 0 kilométeresen. Gyártási idő a vázszám alapján: 1995/11hó. Ritka eset, de előfordul. Amikor megszűnt pár éve az Ivanicsék előtti utolsó Kawa kereskedés a Kadocsa úton, 2010-ben kelt el a a 2007-es évjáratú szűz 6R-t.
Na kuty Az enyém meg 1995-ös pedig nem 1991-es D modell. Lehet 93 kiadás (benn maradt a szalonban)
A külföldről behozott motorokat általában fiatalítják.
Visszatérve. Csak a középső állvány kell vagy kell hozzá a 2db csavar és a rugó is?
Azt tudod hogy ha fel akarod szerelni le kell venned a leömlőket Vagy vegyél egy hátsó motoremelőt. Gondolkozz
Azt tudod hogy ha le kell venned a leömlőket akkor az alsó idomot és a kipufogódobot is le kell venned És a kipufogó tömítés
És tudod milyen nehéz ezt oldal támasszal megcsinálni?
Csak kell az a középső állvány.
Irj a bbzzkukaccitromailponthura megbeszéljük a csomagküldést.
Helló igen ara a mocira kell amit láttál
Annyiért meg venném a középállvány de ha fel raknád postára természetesen állnám a költségét azt meg köszönném.
Mert benzin költség tripla annyi lenne mint a posta költség
Lenne egy kérdésem hozzád írtad 90-92 évjáratú de nekem 93-as évjárat van a forgamiba ez igaz lehet? Igaz külföldről behozott moci tavalyi forgalomba helyezési dátum van meg adva. Üdv:Laci
Sziasztok! Csináltatni szeretnék új fesszabályzót. 1991-es ZZR 400-ra. nem tudjátok hogy hány fázisú a generátorom? és hogy milyen adatokat kell megadnom, hogy le tudják nekem gyártani az új fesszabályzót?!
Csapágy ára függ a minőségtől nem mindegy skf 3000-5000Ft vagy koreai800-1500Ft. Skf jobb szimering filléres dolog 300-400 Ft. A tömszelence a germalexnél 2 éve 3000Ft volt + szállítás 2000Ft
Nézz vissza a fórumban ott ahol beszéltünk róla annó. Most nem tudom megnézni. Bocs. Hétfőn küldöm a csomagot az állvánnyal.
A típust mindig meg kell adni.
Az enyémnél is gondoltuk hogy 90-92 évjáratú de a műanyag részekbe 91-es dátum volt még a kerékben,karbiba is. Így tehát 91-es évjáratú de a forgalmiba 93-as van írva minden esetre érdekes.
Nálam is van 1997-1999 anomália ...
valszeg az marad ... örökre
A külföldről behozott motorokat általában fiatalítják.
Visszatérve. Csak a középső állvány kell vagy kell hozzá a 2db csavar és a rugó is?
Azt tudod hogy ha fel akarod szerelni le kell venned a leömlőket Vagy vegyél egy hátsó motoremelőt. Gondolkozz
Azt tudod hogy ha le kell venned a leömlőket akkor az alsó idomot és a kipufogódobot is le kell venned És a kipufogó tömítés
És tudod milyen nehéz ezt oldal támasszal megcsinálni?
Csak kell az a középső állvány.
Irj a bbzzkukaccitromailponthura megbeszéljük a csomagküldést.
Annyiért meg venném a középállvány de ha fel raknád postára természetesen állnám a költségét azt meg köszönném.
Mert benzin költség tripla annyi lenne mint a posta költség
Lenne egy kérdésem hozzád írtad 90-92 évjáratú de nekem 93-as évjárat van a forgamiba ez igaz lehet? Igaz külföldről behozott moci tavalyi forgalomba helyezési dátum van meg adva. Üdv:Laci
Akkor egy első fogaskereket majd rendelnék tőled. Sajna még nem most, de majd jelentkezem ez ügyben.
A kis házilag előállított hibalistám, amit kezdésig kiszeretnék javítani, javítatni...
• gázkar beragad, bowdent ellenőrizni
• teleszkóp felújítás (szimering, olaj)
• olaj, olajszűrő, légszűrő, (gyertyák? 3500 km van bennük)
• féktárcsa előre, fékbetét előre-hátra
• gumicsere, első-hátsó
• felni fényezés (házilag megoldva )
• fordulatszám mérő tiltás közelében „ugrál” (nem tudtam pontosabban leírni )
• fesszabályzó hűtést megoldani
• plexi csere (szinte kis sem látni olyan karcos)
• kipufogó csövezés, dob megigazítás
Szóval van mit tenni. Némelyik nem olyan fontos, csak csinosítás céljából lenne. De van éppen elég feladat...