Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok,

Valaki hozzáértő tud mondani pár dolgot egy zzr400 1990 évjáratú mociról (40.300km)? Éedemes megvenni 340e-ért? (persze ennyi a keret rá)
Mit kell megnéznem rajta, hogy azért ne szerelőnél legyen a moci hanem alattam ?!

Köszönöm a segítséget
Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata az automata láncolajozó rendszerekkel kapcsolatban? Erősen gondolkodom a beszerzésén / beszerelésén, de a boltban a motorszerelő szó szerint lebeszél róla. (De természetesen eladja és beszereli nekem, ha kérem.)
Végül egy olajcsere megoldotta a kuplungproblémát.
Nem is volt annyira vészes az olaj amit leengedtem, de hogy az utolsó olajcserénél szűrőt nem cseréltek az biztos. De most jó kezekben van a masina.
Sziasztok beköszöntem, még élek és nem tüntem
Elkezdtem szétszedni a drágaságot :-) Valószínű hogy szükségem lesz majd egy két dologra, majd kérném a segítségetekét abban hogy hol tudom beszerezni. Remélem mindenki jól van
helo.probáld meg tóth gyulánál.itt a forumon megtalálod.
a kakukk elhelyezte a tojást! köszöntükszépen
sziasztok sürgősen segítségre lenne szükségem, egy barátomnak szeretnék segíteni hónapok óta vadássza a tárcsát zzr 400- 600 ra bontásból vagy akár egy telszámot tud valaki adni akinek van ilyen tárcsája ami NEM ÜT? csavarokkal együtt? zzr 400-600 ugyan az!
Köszi!
császár! el ne eressze reggelig
fogom. kezemmel... mármint nem fogom, hanem most fogom.
szóval hónap megy, na.
nem bírta el a lopótököt érdekes. ma félórát csúszott az indulással, mert várta a kenceficét... nembaj, holnap is jó, megvárnak a jószágok
hallottam hírét, hogy afrikai fecske volt király, hogy tegnap csak háromszor hívott fel az ember azzal, hogy fasza, rendben van a csomag.
a kakukk kihagyta a fészket, ismétlem, a kakukk kihagyta a fészket. ismétlés 24 óra múlva
Bocs, csak most sikerült hazaesnem!
Kb 20 perc, és kapsz egy linket (asszem), ahonnan le tudod leszedni (toldacuccot.hu, kb 60 Mb)!

Kellemes olvasgatást!
simán használtautó és képesmotor, esetleg Tóth Gyula itt a fórumon.
érdemes a 96 utáni, saválló leömlős E modellekből szemezgetni, 350-től már feltűnnek ilyenek, 600 körül már állítható futóműves változatot is kapsz 2000 utánról.
Esetleg tippm hogy hol érdemes szétnézni ha venni akarok és mire kell figyelni egy ilyen szépség vásárlásánál ?
A két fő+csomag külföldi túrára mindenképp. Nem kivitelezhetetlen a 400-assal, sőt (Dolomitok, Tátra stb. teljesítve a csapatban a négykilóssal), de a 600-as nyomatéka miatt jobb társ erre.
Ráadásul már nincs nagy különbség árban sem a kettő között.
Szia,

Köszönöm a gyors választ.
80%ban napi egyedüli munkábajárásra kéne de időnként két fő plussz csomagokkkal külföldi túrázásra.
Akkor inkább egy ninja 600-ast javasolsz ?

Tamás
szia,
inkább egy személyre ajánlom, ha a hosszú táv napi 500km+ jelent, két személlyel és csomaggal igencsak pörgetni kell ilyenkor, akkor több értelme van a hatszázasnak.
Egyébként jó vas, 30-40 ezret beletettem, ha rendben van a gép, akkor megbízható a vas.

Mindent a ZZR-ekről: ez a Kawasaki ZZR történelem
a felbontás után egy évig garantáltan nem lesz baja, semmi gáz nincs azzal. én is szeptemberi olajjal kezdem a szezont.
Sziasztok!

Lenne egy olyan amatőr kérdésem, hogy:

A télen nem cseréltem le az olajat. Van benne kb 3800-4000 km. Ellehet húzni még egy kicsit? Kb egy hónap lenne ez az idő. LEhet addig menni vele, vagy ne erőltessem.
Sziasztok,
Most készülök venni egy kawa zzr400at de még nem döntöttem el teljesen. Mit kell tudni erről a mociról ?
Mennyire megbízható ?
Hosszútávra jól motorozható ?

Köszi a válaszokat.
Tamás
mer még nem ültél rajta menet közben, de foglalok Neked helyet a tyúkülőre
ZZr-ről Z750? Szerinted?
Kiábrándultam!
nemtom, hogy lehet ezt elfelejteni...