én ma is "motoroztam"... kitoltam a pincéből a gépet, belefaragtam a magas kormányt, gurultam az udvarban (frédibéniben) tíz métert, hogy mennyire áll kézre, majd vissza a 12 fokos, fedett helyére. szupertúúúúraaaa...
Sziasztok.
Egy olyan érdekes kérdésem lenne,hogy nem tud e valaki olyan linket vagy videót ahol pontosan elmagyarázzák a motorkerékpár mechanikai működését? Kezdő motoros vagyok de nagyon sok kérdés felmerült bennem és ezekre szeretnék valamilyen szinten válaszokat kapni.Köszi.
Sziasztok!
Még mindig keresek kipufogó dobot a 2000-es 400-as zizimhez. Kissé sérült és rozsdás a jobb oldali palást rajta, így vettem. Esetleg egy jobb oldali index búra is. Itt 1 kép, amin látszik milyen kellene.
Mennyibe fájna 1 új rendszer, esetleg 1 kipuffal 2 helyett?
Köszi a segítséget
ha csak 2-3 hónapra állítod le, és fiatal az akksi, akkor jó eséllyel megússza.
ha többre, akkor mindenképp tölteni kell - a motornak nem tud baja lenni attól, hogy benne hagytad.
Lenne egy olyan kérdésem,hogy mi történik az aksival, ha télen a garázsban tartva a motorban hagyom?Esetleg lesz valami baja a motorkerékpárnak is?
Köszi a választ!
Másfél hét szerelés után, végre beindult a 400-as szörny.
De sajnos nem igazán akart járni és szörnyű csörgő csattogó hangot hallat. Meg lett ölve ez a motor.
Már a helyreállítás is eléggé lelombozott de ez teljesen.
Sok pénzbe kerülne hogy jó legyen és az már sajna elfogyott inkább megbontom, legalább az árát vissza birom szerezni már az jó.
Bár, ha bele gondolok, most még ezerrel munka, 1 hét és karácsony...
A trafipaxos kép nagyon jó!
Nem tudom hogy jó lenne a tiédhez az én rendszerem. 92'-es.
30eFT lenne.
Egy olyan érdekes kérdésem lenne,hogy nem tud e valaki olyan linket vagy videót ahol pontosan elmagyarázzák a motorkerékpár mechanikai működését? Kezdő motoros vagyok de nagyon sok kérdés felmerült bennem és ezekre szeretnék valamilyen szinten válaszokat kapni.Köszi.
Még mindig keresek kipufogó dobot a 2000-es 400-as zizimhez. Kissé sérült és rozsdás a jobb oldali palást rajta, így vettem. Esetleg egy jobb oldali index búra is. Itt 1 kép, amin látszik milyen kellene.
Mennyibe fájna 1 új rendszer, esetleg 1 kipuffal 2 helyett?
Köszi a segítséget
A plexi nem kompatibilis D és E modell között! A D-n 6, az E-n 8 csavaros...
A doboztartóról nemtudnál feltenni képeket? a felfogatása érdekel legfőképp
A doboztartót mennyiért adnád?
Sajnálom, hogy nem sikerült megjavítani...
ha többre, akkor mindenképp tölteni kell - a motornak nem tud baja lenni attól, hogy benne hagytad.
Köszi a választ!
Még nem raktam fel róla képeket, talán hétfőn lesz fönn!
De sajnos nem igazán akart járni és szörnyű csörgő csattogó hangot hallat. Meg lett ölve ez a motor.
Már a helyreállítás is eléggé lelombozott de ez teljesen.
Sok pénzbe kerülne hogy jó legyen és az már sajna elfogyott inkább megbontom, legalább az árát vissza birom szerezni már az jó.