Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érdekelni érdekelne, csak már nincs hozzá pénzem se kedvem.
végre, ma helyére került az LSL kormány és a kezelőszervek durva, de kezdem elhinni, hogy fasza lesz
igy ,hogy meg vannak me'g a papirjai , nem erdekelne esetleg egy blokk bele ?
én ma is "motoroztam"... kitoltam a pincéből a gépet, belefaragtam a magas kormányt, gurultam az udvarban (frédibéniben) tíz métert, hogy mennyire áll kézre, majd vissza a 12 fokos, fedett helyére. szupertúúúúraaaa...
Sziasztok egy hete vetem ZZR 600-ast és nem találok magyar szerelési kézikönyvet tudna ebe segíteni valaki
Húúú, de elfoglalt mindenki!

Bár, ha bele gondolok, most még ezerrel munka, 1 hét és karácsony...

A trafipaxos kép nagyon jó!
Helló!
Nem tudom hogy jó lenne a tiédhez az én rendszerem. 92'-es.
30eFT lenne.
Sziasztok.
Egy olyan érdekes kérdésem lenne,hogy nem tud e valaki olyan linket vagy videót ahol pontosan elmagyarázzák a motorkerékpár mechanikai működését? Kezdő motoros vagyok de nagyon sok kérdés felmerült bennem és ezekre szeretnék valamilyen szinten válaszokat kapni.Köszi.
Szia! Tudok segiteni Adatlapomon elérsz!
Sziasztok!
Még mindig keresek kipufogó dobot a 2000-es 400-as zizimhez. Kissé sérült és rozsdás a jobb oldali palást rajta, így vettem. Esetleg egy jobb oldali index búra is. Itt 1 kép, amin látszik milyen kellene.
Mennyibe fájna 1 új rendszer, esetleg 1 kipuffal 2 helyett?
Köszi a segítséget
Hali!
A plexi nem kompatibilis D és E modell között! A D-n 6, az E-n 8 csavaros...
Szia!
A doboztartóról nemtudnál feltenni képeket? a felfogatása érdekel legfőképp
A doboztartónak már megvan a gazdája, a plexi el van repedve.
Egyben így is úgy is 155eft, csak hátha érdekel valakit még papírosan.
Mennyi ert adod papirokkal ? es nelkule ? a plexi jo az ujabb modellre is ?
Szia!

A doboztartót mennyiért adnád?

Sajnálom, hogy nem sikerült megjavítani...
Péntekig papírokkal utánna papírok nélkül eladó egyben vagy alkatrészenként. érdeklődni e-mailben vagy hívj 20/280-50-09
ha csak 2-3 hónapra állítod le, és fiatal az akksi, akkor jó eséllyel megússza.
ha többre, akkor mindenképp tölteni kell - a motornak nem tud baja lenni attól, hogy benne hagytad.
Lenne egy olyan kérdésem,hogy mi történik az aksival, ha télen a garázsban tartva a motorban hagyom?Esetleg lesz valami baja a motorkerékpárnak is?
Köszi a választ!
Az már nem aktuális!
Még nem raktam fel róla képeket, talán hétfőn lesz fönn!
az a kep ami a galeriadban van az 250 es zzr nem 400 , vagy az nem az aktualis motor ?
Másfél hét szerelés után, végre beindult a 400-as szörny.
De sajnos nem igazán akart járni és szörnyű csörgő csattogó hangot hallat. Meg lett ölve ez a motor.
Már a helyreállítás is eléggé lelombozott de ez teljesen.
Sok pénzbe kerülne hogy jó legyen és az már sajna elfogyott inkább megbontom, legalább az árát vissza birom szerezni már az jó.
Köszi a segítséget, bízom benne, hogy így van.