Jah igen, az egy Öhlins külső gáztartályos hátsó rugóstag. Viszont a kép netről csórt, csak a photoshophoz kellett, az közel s távol nem az én motorom. Főleg mivel nekem már nincs is motorom...
igen mostmar latom , en igazabol a arra gondoltam "Lehetséges jövőkép" gale'ria'ban tuning ha'tso' rugo van , a kiegyenlito tartalybol gondolom ami ott aranylik az ules alatt , talan zx6r -bol valo ?
nekem is jpg formátumban van... mi a gond vele? honnan, v hova szeretnéd kimásolni? ha küldesz egy e-mail címet feltöltöm a könyvet (66 mb), aztán próbáld meg, hátha...
Sziasztok pár napja írtam az hogy tud-e ZZR 600 hoz szervizkönyvet de nem jött rá válasz nos azért meg kérdezem hogy a víz szívagyúnál folyik valahonnan de nem látom honnan. És most láttam egy ZZR-es kollega videóját hogy be tömőt valami lyúkat az elöző tulaj és össze folyt a motor olajal a viz
Kérdés : ha esetleg nekem abból a jukból folyik mi a teendő vagy ez azért van ott hogy ki folyón felesleg
Mostanában nem akarok venni motoros cuccot, eladni ellenben mindent el akarok Nadrág, kabát, kesztyű, csizma, bukó, térd és könyökproti mind eladó, illetve egy ZZR első futómű. Valamint van egy láncfűrész blokkom is, ha érdekel
Nem igazad van, nepperkedek!
Van egy csomó eladó motoros cuccom!
Kintről meg tudok venni olcsóbban felszámolásokat stb, megveszem, behozatom és itthon megpróbálom eladni...
Kisebb nagyobb sikerrel...
A sárga már tényleg meg van egy ideje, azt szintén magamnak vettem a motorkámhoz, de rövid! Ha hosszabb lenne 10 cm-el kényelmes lenne és használnám, de így...
Nem ezt tényleg magamnak vettem, szerettem volna megtartani... de sajnos nagy lett rám, így megy a többihez eladásra...
Tudod, tipikus nő... fehér dzsekim még nincs... és szerettem volna...
Jól is nézett ki, jó árban is volt, de hát nagy...
Nem én vettem személyesen, hanem a rokonok, így nem tudtam próbálni. (Németországban vásárolták nekem.) Ezért a méretbeli probléma.
Én kértem nagyobbat, hogy alá tudjak öltözni, tehát az én hibám...
Az itthoni ruhám kisebb 38-as, de az alá nem tudok felöltözni!
Nem fér alá egy pulóver sem...
Szóval így jártam...
Csak macera vissza postázgatni stb, inkább eladom, egyszer majd csak megveszi valaki...
TE Bill.... Az komoly, hogy "vettem magamnak egy motoros bőrkabátot, de nagy lett rám..." Nekem mindenféle rosszindulat nélkül egy kicsit olyan ez, mint a folpack
elkezdtem feltölteni, kb 20 perc, ha kész, akkor kapni fogsz egy mail-t a linkkel, ahonnan le tudod tölteni!
sok sikert!
nekem van kézikönyvem, szkennelve, de csak angolul... ha ez is megteszi szólj, és küldöm!
A töbszelence csapágy két részét fogja közre szakmai nyelven diringnek hivják?
Kérdés : ha esetleg nekem abból a jukból folyik mi a teendő vagy ez azért van ott hogy ki folyón felesleg
KÉRLEK TITEKET SEGITSETEK
Van egy csomó eladó motoros cuccom!
Kintről meg tudok venni olcsóbban felszámolásokat stb, megveszem, behozatom és itthon megpróbálom eladni...
Kisebb nagyobb sikerrel...
A sárga már tényleg meg van egy ideje, azt szintén magamnak vettem a motorkámhoz, de rövid! Ha hosszabb lenne 10 cm-el kényelmes lenne és használnám, de így...
Szóval ez van!
Nem ezt tényleg magamnak vettem, szerettem volna megtartani... de sajnos nagy lett rám, így megy a többihez eladásra...
Tudod, tipikus nő... fehér dzsekim még nincs... és szerettem volna...
Jól is nézett ki, jó árban is volt, de hát nagy...
Nem én vettem személyesen, hanem a rokonok, így nem tudtam próbálni. (Németországban vásárolták nekem.) Ezért a méretbeli probléma.
Én kértem nagyobbat, hogy alá tudjak öltözni, tehát az én hibám...
Az itthoni ruhám kisebb 38-as, de az alá nem tudok felöltözni!
Nem fér alá egy pulóver sem...
Szóval így jártam...
Csak macera vissza postázgatni stb, inkább eladom, egyszer majd csak megveszi valaki...